Chytrému napověz

Chytrému napověz https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/27788/chytremu-napovez-27788.jpg 4 30 5

Někdejší agenti tajné služby a nyní soukromá očka Sean King a Michelle Maxwellová mají pocit, že se jim zhroutil život. Michelle leží v nemocnici po sebevražedném pokusu. A Sean má nevděčný úkol: vyšetřit vraždu vědce přímo za branami střeženého areálu CIA nedaleko Williamsburgu ve Virginii. Právě teď by se mu hodila Michellina pomoc, protože se ocitl ve světě dezinformací a lží, které mají chránit fantastický svět špičkových matematiků, fyziků, válečných hrdinů a agentů. Ti všichni pracují na tajných úkolech, které mohou změnit svět. Když Sean poodhalí tajemství laboratoře, která se zabývá podivnými věcmi, a výcvikového kempu elitních jednotek CIA, ocitne se v ohrožení života on sám i jeho partnerka.“... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Simple genius , 2007


více info...

Přidat komentář

Luigi1
29.01.2023 5 z 5

Velice dobře čtivé

ANDY28
02.01.2020 2 z 5

Zatím nejnudnější Baldacci co jsem četla


cukrovka
20.10.2019 5 z 5

Opět skvělé čtení. Michelle si prochází osobní krizí, ale má Seana, který se jí snaží udržet nad vodou. Přesto zvládají řešit zapeklitý případ. Nic není jednoduché, nikomu nelze věřit. Napínavé a hodně čtivé.

moudivlacek
17.09.2018 5 z 5

Tak to zas bylo něco, hltala jsem stránku za stránkou, až jsem byla na konci bez ohledu na čas a dění kolem.
Michelle tu má závažné osobní problémy, ale má Seana, který věrně stojí při jejím boku. Sean z nedostatku peněz pak převezme případ od Joan. A ten tedy stojí za to. A přitom to měl být docela jednoduchý případ.
Michelle se silou vůle dostává z nejhoršího a vydává se za Seanem, tam se pak zachraňují navzájem. Kdo byl původně nepřítel - teď je a není? A naopak. Vše se nakonec rychle semele.
A i Michelle - alespoň její psycholog - se dozví, co se s ní děje. A od teď má šanci jí konečně pomoci. A Sean? Ten zas je při jejím boku. Jak jinak.
Skvělé - doporučuji.

kokosek
30.12.2013 5 z 5

O minulém díle jsem psal, že už není nutno číst Inferno, neb jedno už hrdinové zažili (ale i v prvním díle bylo jasné, že autor nemá rád právníky a úspěšné a krásné olympioničky).
Další kniha ovšem začíná minimálně očistcem pro oba detektivy. Po chvíli se zdá, že se z toho tak nějak dostanou. A za dalších pár stran to už vypadá na celkem idylku. A najednou jako se rozsvítilo slunce a vše spěje k hollywoodskému konci. Jenže jakto, že na ukazateli svítí jen 75%? To teď budou všichni jen tokat neboco?

Nebojte autor vás okamžitě vrátí na zem, tedy vlastně Seana i Michell hezky zpět do Pekla. A teprve teď to stojí za to.

Rozhodně to není čtení pro někoho se slabými nervy. A opět jedna z knížek, která tak nějak lině plyne a najednou zjistíte, že jsou 2 hodiny v noci a ono to nejde přestat.
Objevil jsem, že je česky i další díl a už teď se těším. Zřejmě to bude další papírová knížka co si koupím.