Domluvený sňatek

Domluvený sňatek https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473516/bmid_domluveny-snatek-R3z-473516.jpg 3 33 8

Růžová kolekce série

< 40. díl >

Lucia Mountfordová si žije jako v bavlnce, dokud se její život jednoho jarního dne neobrátí zcela naruby. Její otec zemře, matka se znovu provdá a k dovršení všeho se rodina náhle ocitne na mizině. Luciin otčím si v zoufalé situaci půjčí značnou sumu peněz od lorda Wintertona, pohledného muže s prachbídnou pověstí, a dívka ke svému zděšení zjišťuje, že se za to má ona stát nejprve jeho sekretářkou a později i manželkou. Její matka vážně ochoří a Lucia zůstane zcela napospas plánům svého otčíma, proti nimž je zcela bezmocná. Zatímco muže, jemuž byla slíbena, pramálo zajímá, protože ten má oči jen pro atraktivní lady Shelleyovou, objeví se na scéně jiný mladík – Edward de Redcliffe a požádá ji o ruku. Uvědomí si Lucia včas, koho z nich miluje doopravdy, nebo zahodí šanci na opravdovou lásku? A podaří se jí odhalit, jak se věci mají doopravdy, nebo se nechá ošálit tím, jaké se zdají být?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

A Dream Come True


více info...

Přidat komentář

Hradčiatko
25.04.2024 4 z 5

Osobne beriem knihy do ruky podľa žánru a podľa toho si aj plním očakávania. V dobe, kedy sa odohráva dej, bolo už samo o sebe sympatické, že sa hlavná hrdinka nezačala ľutovať, pasívne nečakala na "čo nastane" a chytila sa práce, svojím spôsobom to bola dosť výzva voči osudu, takže si svoj happy-end zaslúžila.

brunettlibrary
13.06.2022 1 z 5

Kniha má hezký konec, ale to je asi tak všechno. Nemá žádnou zajímavou zápletku, postavy jsou monotónní a děj celkově stojí na místě. Knihu bych ani neoznačila za oddechovou, jelikož není zajímavá. Jsem ráda, že jsem dočetla a s úlevou odkládám.


jarkaska
21.04.2022 4 z 5

Klasika od této autorky. Takové oddychové čtení, kde se nemusí moc přemýšlet, protože jak to dopadne už víme od začátku.

alnahu
07.10.2021 3 z 5

Zlákala mě ke čtení velmi pěkná obálka,příběh již tak pěkný nebyl .Bylo to takové lehké,naivní počteníčko na jedno odpoledne.Takové jsou všechny knihy od této autorky.Ale to vůbec nevadí ,kdo má rád tento žánr ,jako já tak si u takové knihy odpočine a může snít o romantické lásce.

Majka1979
09.08.2021 5 z 5

Nádherný príbeh mladej Lucie, ktorá napriek smrti svojho otca, matkinej skorej svadbe a nakoniec aj matkinej vážneho ochorenia, sa stavia životu čelom.
Nikdy sa netajila tým, že svojho otčima nenávidí. Jeho vinila za smrť svojho otca.
A všetko sa zhorší tým, keď práve on je tým, kto jej diktuje, čo má a nemá robiť.
Finančne sú na tom zle a tak sa jej otčim uchýli k pôžičke, ktorej podmienky sú jasné - Lucia si to opracuje a nakoniec si svojho zamestnávateľa vezme.
Ale ona nie je až taká poslušná. Plánuje sa vzoprieť svojmu otčimovi a aj novému zamestnávateľovi.
Ale niekedy má s nami osud iné plány.
Nie vždy vyjde všetko tak ako sme plánovali.
A ak aj áno, tak nie vždy sme spokojní a tak aj Lucia...

Určite knihu odporúčam. Mne sa veľmi páčila.

2688
29.07.2021 2 z 5

Čekala jsem víc a dostala míň ......

Kukicka
28.07.2021 2 z 5

Moje první kniha od Cartland a obavam se, ze i posledni :-D Ta naivita mi lezla az usima

Renike
24.07.2021 4 z 5

Na jeden letní večer ideální.. tak naivní, předvídatelný ale hezký : )