Rozhodnutí

Rozhodnutí https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/330744/mid_rozhodnuti-SMu-330744.jpg 5 14 6

Většina lidí má dojem, že všechny filosofie selhávají. Nevěříme ničemu… Jediné, čemu věříme, jsou peníze a svět věcí. Je to jediná realita, na které se shodneme, neboť je všichni k životu potřebují. Spěje lidstvo ke konci, anebo uchopí jedinec svoji moc a sílu? A jak se rozhodnete vy? Budete dál říkat, nemohu a nejde to, anebo se stanete pánem svých vlastních myšlenek? Budete dál pod vlivem kolem poletujících prázdných frází, anebo si budete utvářet svoje vlastní, opravdové názory? Jediná filosofie je opravdový duchovní růst každého z nás, filosofie ŽITÍ SRDCEM! Je čas začít cítit LÁSKU! Začít vůbec cítit a poznat věcí řád… Je to jediná cesta. Je čas se rozhodnout! A co vy?... celý text

Přidat komentář

IŠ
07.11.2023 1 z 5

Kniha se ke mně dostala od kolegyně z práce s doporučením, že si ji musím přečíst. Hned v úvodu jsem si musela přiznat, že toto není pro mě. I když jsem ji přečetla celou, bylo to spíše ze slušnosti než ze zájmu. Nejsem asi vhodná cilovka. Nebavil mě sloh a ani obsah. Nevím, co pro mě bylo horší. Zda černé tučné pasáže s vykřičníky a věty ukončené třemi tečkami nebo doporučení někde mezi pseudopsychologickoupostmoderníezoterikou. Rozumím tomu, že tento text pro někoho může být velmi přínosný a v určitý okamžik mu přinést uvědomění si čehokoli. Já to ale nejsem.

Danafantom
14.11.2021

Ta kniha na mě křičela. Křičela svými vykřičníky, velkými písmeny, rozkazy. Možná měla pravdu, ale já prostě nesnesu když ji na mě někdo křičí.
Knížky paní Jordánová jsem dříve četla ráda a pomohly mi, ale tahle už mi připadá poněkud fanatická. A vlastně i agresivní, ostatně má také červený obal. Na mě tohle neúčinkuje tak, jak bylo asi zamýšleno.


petra.kosiky
22.06.2020 5 z 5

Již několikátá kniha od paní Jordánové, kterou jsem zhltla. Obzvláště inspirativní pro mě byla Tvoje dítě jako šance pro Tebe.
Těžko z knihy něco vybrat, těžko něco vypisovat. Stojí za přečtení celá. Pro nás, kdo tápeme, zcela jistě, pro ty, kdo jsou již na správné cestě, snad jako utvrzení.
A přeci jenom, alespoň dvě věty ze závěru knihy:
str. 177: "Největší přitažlivost v partnerství způsobuje duchovní soulad každého z partnerů. To, že každý z nich dělá to, co miluje, a je spokojen se sebou samým."

RendyaDav
12.01.2020 5 z 5

Knížka u které si člověk uvědomí co je tak důležité v životě , za čím se honíme...A je to o tom abychom se naučili opravdově žít , a vnímali,cítili v životě lásku...

qingli
15.04.2019 5 z 5

Každý den se rozhodujeme. Těmito rozhodnutími je pak ovlivněn náš další život. Tato kniha je pro lidi, kteří nespěchají.

Janin
06.08.2017

Kniha se mi líbila.Oslovila mě,že stačí ŽÍT SRDCEM a CÍTIT LÁSKU.Jak jednoduché v tom dnešním složitém světě,že?