Radosti a strasti single ženy

Radosti a strasti single ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502901/bmid_radosti-a-strasti-single-zeny-5FK-502901.jpg 4 31 14

Pokud se stanete znenadání a naprosto nečekaně single, nepanikařte! Nevěšte se a nevypijte všechny zásoby vína. Byla by to škoda, protože třeba stejně jako autorka zjistíte, že přes veškerá úskalí, která vás jako single (nejen) ženu a (nejen) v padesáti čekají, dojdete k poznání, že být single zase není takový průšvih, jak jste si mysleli. Tak jako vše má dvě strany, tak i být single má zápory i klady a když oboje vezmete útokem, a hlavně s humorem, rozhodně to bude jízda! Ať je vám třicet nebo padesát, když se stanete single, neznamená to, že máte hodit flintu do žita! Naopak. Vezměte to tak, že život právě začíná!... celý text

Přidat komentář

iceVS
08.11.2023 5 z 5

Milá paní kolegyně, to bylo jako strávit odpoledne před zrcadlem... Dobré 2/3 vašeho života byly ve shodě s mými zkušenostmi :-)
Jednu chvíli jsem řvala smíchy, to když jsem si představila prchající zástupce z nakladatelství... a nebudu specifikovat, které písmenko vypadlo...
Nebo Ivanka Devátá... černou nebo modrou...? ;-)
A spousta dalších a dalších detailků :-)
Hele, výborný to bylo.

jitka7326
22.05.2023 5 z 5

Humorná knížka o strastech a slastech rozvedené single ženy.


Bejby61
13.03.2023

Bravo. Kniha mě bavila. Důvod je jednoduchý. Autorka už odhodila pryč, co jí v životě trápilo. Smířená, uvolněná, s nadhledem sobě vlastním a především humorem ze sebe sype příběhy, které jsou vtipné. Je umění si v životě udělat srandu sama ze sebe a žít ho, bez společenských konvencí a předsudků. Chvilku to trvá, ale stojí to za to. Kniha pohladí ženy všeho věku. Single není nemoc.

El1508
07.03.2023 5 z 5

Vtipná a milá knížka, rozhodně doporučuji nejen pro single ženy :-)

Květinka008
28.02.2023 5 z 5

Do ruky se mi dostala další z knih, kterým říkám "záchodové". Krátké fejetonky jsou ideální na krátká posezení... třeba i v MHD :-) Sama jsem psala blog, takže chápu, jak se témata opakují a většinou se styl psaní při souvislejším čtení "zají". Ale paní knihovnice má výrazný dar jazyka i humoru, který se jako u mnoha jiných nedostává do vývrtky nevtipnosti, drží si linii lehké nadsázky, laskavosti k sobě i druhým a životní moudra podává jen tak mimochodem. Velice si cením uspořádání knihy - ač se jedná o krátké samostatné texty, v podstatě rozvíjejí děj a logicky na sebe navazují. Pět hvězdiček je rozhodně zasloužených (ve své kategorii) a ráda si v knihovně vypůjčím další knížky autorky. Jo, a tuhle si určitě nechám, za pár let se mi bude ještě hodit :-) :-) :-)

janina66
19.02.2023 4 z 5

Kratší kapitoly, vtipně podané, ze života single 50sátnice. Asi nejvtipnější bylo stěhování do půdního bytu a účast na seznamce. Taková příjemná oddychová knížečka.

Amneris
06.01.2023 5 z 5

Knížku jsem našla náhodou v aplikaci Bookport, když jsem projížděla knižní novinky. A jelikož měla žlutou obálku, která se hodí do čtenářské výzvy, nebylo co řešit. Autorku ani její knížky jsem neznala, o to víc jsem byla zvědavá, co mě čeká. Od první stránky jsem se začetla a velmi jsem se bavila. Bylo mi líto, že už je konec, protože knížka velmi rychle plynula a příjemně se četla, prostě taková pohodová rychlovka ze života. Určitě si přečtu i další knížky :-)

Ronnie68
03.01.2023 4 z 5

Útlá knížka, která zachycuje postoj autorky po rozvodu ... Že být sám není v některých situacích zas tak špatné ... Kniha je vtipně pojatá... Historky ze života, které se mohou stát každému ... Opět jsem ji našla náhodně, když jsem hledala vhodnou knihu do tématu výzvy (žlutá obálka) ...

magnolia
31.12.2022 4 z 5

Povedené, vtipné - takové příběhy ze života, sympaticky podané. Knihovnice (autorka) ví, co ženy v knihovně hledají :)

zcl
14.11.2022 5 z 5

Tak to je opět skvělé čtení, zábavné, vtipné, pokud potřebujete potěšit a načerpat pozitivní energii, tak doporučuji! Mám jen jednu malou poznámku - příště by to mohlo býti o něco delší, člověku je totiž líto když je na konci a zase musí čekat na další knížku... :-)

lenka.g
01.11.2022 5 z 5

Moje druhá knížka od autorky a líbila se mi ještě víc než Babičkou proti své vůli. Ačkoli obvykle čtu detektivky a thrillery, občas zatoužím po jiném žánru a osvědčují se mi humoristické knížky od českých autorů. Tahle je vtipná, milá, snadno uvěřitelná, ze života.
A tak je rozhodnuto: definitivně vedle Evžena Bočka a Zuzany Hubeňákové zařazuji tedy i Evu Dolejšovou.

Helulínek
26.10.2022 5 z 5

Číst tuto knihu je jako pěší výlet svěží a pestrou krajinou. Vylezete na jeden kopec a už se těšíte, co uvidíte za tím dalším a prostě musíte jít dál. Zvědavost a nadšení z objevování dalších historek vás prostě nenechá stát na místě. Stejně tak pádíte od jedné kapitoly ke druhé a najednou si uvědomíte, že jste došli na poslední stránku, knihu jste přečetli jedním dechem a neuplynul ani jeden celý den. Je to vtipná, laskavá exkurze do autorčina života.

okeey
22.10.2022 5 z 5

Knížečka pro každého člověka, ať už je single nebo ne, protože se zaručeně pobaví. Já jsem se smála několikrát, protože některé historky vám nedovolí udržet vážnou tvář. Je to takové uklidnění a zadostiučinění, že nejste single sami a co pozitivního to přináší a že všechno má svůj čas. Pokud si chcete vyčistit hlavu, nebo si přečíst něco pozitivního, tak tato kniha je přesně pro vás.

kuliska214
12.10.2022 5 z 5

Skvělá kniha. Vtipná, s humornou nadsázkou i láskyplná. Zejména v této nelehké době vám zvedne náladu, pobaví, potěší.
Vřele doporučuji a autorce přeji další nápady.

Kniha Radosti a strasti single ženy je v

Právě čtených1x
Přečtených39x
Čtenářské výzvě13x
Doporučených4x
Knihotéce4x
Chystám se číst19x
Chci si koupit4x