Purpurové doteky

Purpurové doteky https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354505/bmid_purpurove-doteky-yV7-354505.jpg 4 61 21

Děsivá souhra náhod spojí minulost se současností a dokonale zamíchá lidskými osudy… Detektivní příběh plný erotického jiskření, napínavých zvratů a překvapení. Nadějná malířka Karin se stane náhodnou svědkyní brutální vraždy, otřesný zážitek si však nevybavuje. Ztrácí po něm paměť a nevzpomíná si na nic z předešlého života. Znovu tak objevuje svou identitu a navazuje na zpřetrhané nitky minulosti. Setkává se s bývalým snoubencem, nenapravitelným gamblerem Hynkem, a také sexy majitelem galerie Maxem, k němuž cítí silnou erotickou přitažlivost. Karin touží po sblížení, což se zdá být oboustranné, ale je tady malý háček: Max je zadaný… Mladá žena navíc odhalí utajovaný psychický teror, jemuž je vystavena její kamarádka Marta. Té se nedaří odpoutat od despotického manžela – její muž v ruce třímá zlověstné eso, které může zničit celý Martin život. Karin bojuje s amnézií a nenaplněnou láskou, zatímco za jejími zády řádí masový vrah a nespouští ji z očí. Obětí stále přibývá a za záhadných okolností nečekaně umírá také Hynek. Jeho vražda ale mezi ostatní jaksi nezapadá a policie neví, zda má co do činění s jedním či více zabijáky. Vyšetřování zamrzá na mrtvém bodě, vraždící maniak se však stále víc přibližuje k ženě, která viděla víc, než měla…... celý text

Přidat komentář

Pajina68
20.11.2023 3 z 5

Kniha byla zajímavá, napínavá, jen ten konec mi tak úplně nesedl.

dooky
26.04.2023 3 z 5

Moje první kniha od autorky a vlastně hodnotím nějak uprostřed. Nemohu říct, že by mě kniha nebavila. Na druhou stranu se to občas pěkně vleklo a ne úplně mi sedl styl psaní. Těch náhod bylo až příliš a působilo to na mě překombinovaně. Mám v zásobě dva další autorčiny tituly, tak uvidíme. Šanci jim rozhodně dám.


Arcis2
19.04.2023 5 z 5

Poutavá a čtivá kniha.

Aghatte
16.04.2023 1 z 5

Moje první zkušenost s autorkou.
Nebavilo mě to, překombinovaný děj, irelevantní erotické popisy, jeden jako druhý, jak přes kopírák, neschopná policie a příliš mnoho náhod. Vadilo mi i domácí psychoteror Marty, ten chlap byl vážně odporný, a to vyřešení bylo příliš naivní.
Necháme všechny záporné hrdiny zemřít, kladní přežijí, a vesele spolu žijeme na obláčku, kde jdeme z orgasmu do orgasmu. Zavání to brakem, ač se to tváří jako erotický thriller.

DeKo1996
08.07.2022 4 z 5

Příběh jsem si přečetla na doporučení kolegyně a nelituji. Na jedné straně detektivní zápletka, na druhé straně soukromý život hlavních postav včetně jejich sexuálního života. Erotické scény byly super na odlehčení. Příběh se čte sám a čtenář do poslední chvíle netuší, kdo za tím vším vlastně stojí. Určitě se pustím do dalších knih autorky.

JoMia
08.03.2022 4 z 5

Podle mě až příliš erotických scén. Nicméně příběh byl poutavý a čtivý.

perpe2a
16.12.2020 3 z 5

Fajn oddechovka.

xena2711
12.10.2020 3 z 5

Vzhledem k tomu, že to byl detektivní příběh, tak bych čekala asi trochu méně erotických detailů:-) Jinak to nebylo špatné, ale určitě má autorka lepší kousky.

Lenoulinka
24.07.2020 4 z 5

Další knížka od M. H., která je plná vražd a erotiky. Možná, kdyby ubrala na erotice, bylo by to lepší. Příběh akční a napínavý do samého konce. Bavilo mě to.

LeSk
12.06.2020 1 z 5

Četla jsem již všechny vydané knihy od této autorky, všechny byly poutavé, napínavé ... Až doposud ... Tato kniha mě fakt nebavila, nechytl mě děj na začátku, ani v polovině knihy. Dočetla jsem bohužel s velkým sebezapřením. Příběh byl velmi nereálný, tolik náhod v jedné knize by nevymyslel jen tak někdo. A extrémně mi vadily do detailů vystajlované sexuální zážitky, které byly někdy až nechutné. Bohužel veliké zklamání, ačkoliv autorčiny ostatní knihy jsou peckovní. Upřímně? Nedoporučuji k přečtení.

Nalka2
24.05.2020 5 z 5

Nikdy nepišu hodnoceni ale ted musim tenhle druh zanru nemusim ale knihu sem přecetla jednm dechem za jeden den

alabra
21.05.2020 2 z 5

Kniha se mi nelíbila, hrdinové povrchní, děj jen pozvolna plynoucí propojuje jednotlivé erotické fantazie, detektivní vlákno slabé. Tato autorka pro mě není.

Ann98
20.05.2020 5 z 5

Je to erotická a hodně napínavá moderní romance s hlavní hrdinkou Karin, která si plně získala moje sympatie. Během celého čtení jsem si přála, aby konečně našla svého prince na bílém koni. Příběh je velice dobře promyšlený, je napínavý, plný zvratů a překvapení. Když jsem konečně v půlce knihy měla tip na to kdo je vrah a pomalu jsem slavila úspěch v mém skvělém odhadu, tak nakonec jsem si musela poraženecky přiznat, že můj tip byl špatný. Musím smeknout pomyslný klobouk před skvěle psychologicky propracovanými postavami. Myslím si, že v charakteristikách postav se autorka knihu od knihy zlepšuje. Tato kniha je zároveň i zaručený lék na všechny chmury. Zase jsem si pro jednou díky této knize uvědomila, že vždycky může být líp a že to nejhorší, co můžete udělat, je vzdát se.

josska
18.04.2020 5 z 5

kniha se mě líbila,čtivá,napínavá,,,témata smutná,,,ale všechno zlé je pro něco dobré..

majík1
10.04.2020 5 z 5

Pěkná a napínavá kniha - doporučuji

P3_tis
06.02.2020 5 z 5

Kniha se čte od první strany sama. Moc se mi líbil na jedné straně eroticky náboj a na straně druhé vraždící maniak. Kromě toho se autorka zabývá i problémy domácího násilí či úmrtí dítěte, takže to není jen sladká harlekynka či triller.
Celkové propojení všech těchto problému dává knize úplně jiný spád!
Byla to již čtvrtá kniha, kterou jsem od autorky četla a zatím nejlepší! Titul Vrazedna vášeň byl takový předvídatelný, nic mě v něm neoslnilo. Titul Mrazivé hry byl také velmi čtivý a stalker těžko odhalitelny. Titul Hedvabna past je stejně skvělý jako Purpurové doteky!

krevetka79
06.09.2019 5 z 5

Strhující knížka :-)

janina66
27.03.2019 5 z 5

Knihy Markéty se velice hezky čtou. Opravdu tato detektivka byla lepší než Poháry touhy.

Danago
17.01.2018 4 z 5

Karin se náhodou stane svědkyní brutální vraždy. Po tomto zážitku se probere v nemocnici s amnézií , nevzpomíná si na nic z předešlého života. Přesto se do tohoto života musí vrátit a žít dál. Vyšetřování vraždy je na mrtvém bodě a vrah řádí dál. Je Karin také v nebezpečí ?
Velice dobře promyšlený příběh, je napínavý a plný zvratů a překvapení. Nejde jen o detektivku , moc se mi líbil příběh jak Karin , tak její kamarádky Marty. Knížka se moc dobře četla. Pro mě to bylo velice milé překvapení. Také se připojuji k názoru, že knížka je lepší než předchozí Poháry touhy.

mmmisulka.r
06.12.2017 4 z 5

Chválím autorku za skvěle zpracovanou krimi linku! Purpurové doteky se mi líbily mnohem víc než Poháry touhy. Více v recenzi v záložkách - Knižní deníček