Profesor Sympaťák

Profesor Sympaťák https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493951/bmid_profesor-sympatak-njd-493951.png 4 480 105

Mistři lásky série

< 2. díl >

Ambiciózní knižní redaktorka Asha Tateová je beznadějná romantička. Navzdory svým vlažným zkušenostem s muži pevně věří na mdloby, vzdychání a nekonečnou lásku spřízněných duší. Jistě, sex je fajn, ale ona se nikdy nenechala vést svými zvířecími pudy. Až do této chvíle. Když Asha narazí na spalující instagramový feed člověka, který si říká Profesor Sympaťák, poprvé v životě propadne touze. Nejenže musí rozdýchávat pohled na žhavé umělecké fotky Profesorova vyrýsovaného těla, i jeho rozervaná poezie o ztrátě pravé lásky promlouvá přímo k její duši. Asha zoufale potřebuje najít bestseller pro své skomírající nakladatelství a ví, že Profesorovy literární schopnosti a miliony věrných fanoušků by mohly být záchranným kruhem, který její nadřízení potřebují, aby se celá společnost neutopila v dluzích. Ale ještě než zaschne inkoust na nakladatelské smlouvě, uvědomí si, že udělala příšernou chybu... Nenechte si ujít tento strhující nový román od autorky mezinárodního bestselleru Bad Romeo.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Professor Feelgood , 2018


více info...

Přidat komentář

Lvíček835
včera 5 z 5

Tak tahle kniha byla ještě lepší než ta první a to proč?.. Protože jsem ji přečetla za jeden den nevím jak se mi to podařilo ale je to tak sama jsem se divila dneska jsem začala a ještě dneska dočetla sama jsem pořád PAF.Hlavní hrdiny jsem si hned zamilovala hlavně profesora,byl tajemný ale vždy věděl co napsat aby se člověk cítil aspoň trochu líp když už má v práci nějaký kreténi..Prostě a zkrátka snažil se vidět v lidech to dobré i když to nebylo snadné protože sám měl nějaké kostlivce ve skříni ale ty máme většinou všichni záleží jenom na nás jak s nimi pořídíme jestli to necháme tak jak to je nebo se to pokusíme změnit ale když je někdno natvrdlý tak mu nepomůže ani milovaná osoba kterou nadevše MILUJEME.

Wajny
12.04.2024 3 z 5

Profesora Sympaťáka jsem na svém listu Chci číst vůbec neměla. Pan romantik mě moc nezaujal a bohužel ani Profesor to nezlepšil , takže s Leisou Rayven nebudeme kamarádi.

Ze začátku byla kniha velmi čtivá a zábavná, slibovala tak docela nadějný příběh. Bohužel hodně brzo mě začala nudit - autorka nešla pod povrch, hodně věcí bylo nelogických, ale co mě opravdu štvalo byl rychlý přechod mezi nesnášenlivostí a přátelstvím A další obří mínus je za Ashu - už dlouho jsem nezažila takovou sebestřednou, zamindrákovanou a povrchní mrchu.

Příběh byl hrozně naivní a těžko uvěřitelný. Bohužel i básně pana tajemného mě nechali chladnou.

Kdo taky nebyl nadšený? A kdo už Mistrům lásky nechce dát další šanci?


biairicia
23.02.2024 3 z 5

Tak za mě určitě lepší jak první díl. Kniha se čte hezky, taková milá oddechovka.
Až cukrovkový konec. Ale asi to k těmto odpočinkovým knihám patří. Prostě nic překvapivého a světoborného, asi jako většina knih tohoto tématu, ale účel to splní.

Mamka_cte
21.02.2024 4 z 5

Druhý díl série Mistři lásky. Pro mě ale poslední díl, protože jsem četla první, třetí a teď nakonec druhý. Musím říct, že stále vede třetí díl! Toby mi zanechal v srdci největší stopu, i když žádný z chlapíků není k zahození.

Líbí se mi, jak se všechny díly prolínají a nezapomene se na postavy z předchozích dílů. Hlavní postava tohoto dílu Asha mi neskutečně lezla na nervy. Buď ho chceš nebo ne! Nic mezi tím tvl!

Chemie, romantická linka a zápletka jsou opět úžasně vymyšlené, jako v celé sérii. Knihy jsou čtivé, vtipné a moc jsem si je užila. Konec je totálně růžový, prostě jeden velikánský happyend.

Sérii doporučuji. Pro mě je to odpočinkové čtení, u kterého nemusíte přemýšlet.

Libris_Na_Ex
18.01.2024 3 z 5

Knihy od Leisy Rayven mám ráda. Je to svižné, vtipné a zabývá se i celkem vážnými tématy. I když to není nic světoborného, ráda si přečtu od autorky i další knihy.
Jen ty přeslazené konce. To je na mě asi trochu moc.

HelVall
11.12.2023 3 z 5

Musím říci, že jsem knihu odložila a to jednou na půl rok a dvakrát na týden. Začátek byl odpad. Mysl ženy která jen myslí, vidí a mluví o sexu (i přes svou "sexuální poruchu"), často si protiřečila. Poté co se na scéně objevil Profesor Sympaťák nastalo zlepšení. Sarkasmus a škádlení (stále měla hlavní hrdinka náturu pětiletého děcka). Nakonec když si přiznala co doopravdy cítí už se zlepšila (neměla jsem chuť jí profackovat). Romantický příběh byl dobrý a knihu jsem od druhé poloviny hltala.
Přesto dávám 2,5 * první díl o něco lepší.

Tesset
12.11.2023 3 z 5

No, upřímně jde spíš o takový průměr. Začalo mě to bavit asi až po 200 stránkách, což je tedy nic moc. Čekala jsem něco víc. Za mě dobré asi jen na jedno přečtení.

KatukaM
26.10.2023 3 z 5

Čím více přečtěte knih, tím méně si jich chcete pamatovat. Protože když jste knihomol, nic vás nepřekvapí :-) a obzvlášť to platí u tohoto žánru. Nicméně, kniha měla posloužit na odreagování a to splnila.

adela2230
25.10.2023 4 z 5

Dobrá oddechovka, je to dobře zpracované, ani prvoplanová romantika ani ne moc sexu. Jen občas mi hlavní hrdinka svým chováním neseděla.

anndrra
06.10.2023 5 z 5

Skvělá romantická oddechovka, bála jsem se, že tam bude zbytečně moc sexu, obálka evokuje lacinou erotiku a ne. Všechno to bylo hezky vkusně a vtipně podané. Zhltla jsem to jako malinu.

Leído
04.10.2023 4 z 5

Krásné počtení! První díl jsem četla už před časem a pamatuju si, že se mi líbil. Tento díl se mi líbil ještě o chlup víc a to hlavně díky hate to love lince, která není v anotaci zmíněná a mě moc potěšila. Původ a vyústění toho hatu mi připomíná knížku Drahý nepřítel.

Po přečtení druhé knížky autorky můžu říct, že mi její styl psaní sedí. I přesto, že konec na mě byl dost sladký a dokonalý, byla knížka vyvážená, lehce humorná a velmi čtivá. Oceňuji, že při výběru "povolání" pro hlavní hrdiny je autorka originální.

Surikatka2308
26.09.2023 4 z 5

Myslím, že s knihou mám stejný problém jak s dílem před tím. Kniha má pěknou obálku, které písmenka v této knize nestačí... Co se týče děje, tak byl pěkný, akorát trochu roztahaný bez nějakého výrazného hrotu. Čtyři hvězdy pro mě ukazují takový průměr (kniha fajn na jedno přečtení, ale asi víckrát to číst nebudu)

Ivanka83
18.09.2023 4 z 5

Z počátku jsem měla problém se začíst, až konečně přišel na scénu tajemný Profesor.
Pak to nabralo neskutečný spád, kdy jsem se nedokázala od knihy odtrhnout. No a najednou zvonec a je tu šťastný konec. Až mi to přišlo líto, když jsem otočila poslední stránku.
Fakt mě bavili.

raty
29.08.2023 4 z 5

Druhý díl se mi líbil o trochu víc než první. Předvídatelné, romantické, nenáročné čtení.

Lucyeinstory
14.08.2023 5 z 5

Tenhle rest mi v knihovně ležel už dlouho, hlavně díky ne moc pozitivním recenzím na Databází knih. V prosinci na něj ale byla nálada, tak jsem se do něj pustila. Nechápu, proč jsem ho tak dlouho odkládala.

Hlavní hrdinové mě moc bavili a jejich špičkování bylo dost vtipné. Oba vůči sobě měli určitou averzi, kterou jsem chápala, ale nebudu ji sem psát, protože by to byl spoiler. Líbilo se mi, jak si k sobě hledali cestu, i když si oba nesli šrámy z minulosti.
Setkáme se tu i s párem z minulé knihy, což se mi líbilo.
Humor i styl psaní mi sedl, ale ze začátku jsem měla trošku problém se začíst.
Nějak nevím, co víc k této knížce víc napsat, protože to byla taková ta feel good romantika, která zahřeje u srdíčka, zasmějete se u ní a rádi se k ní budete vracet, protože prostě potřebujete vědět, jak to mezi nimi bylo a bude

Proto, že se mi příběh líbil víc, než Pan romantik, dávám knížce 5 a všem milovníkům romantiky ji vřele doporučuji

bafuskyBaf
13.08.2023 5 z 5

O malý kousíček se mi tento příběh Ashy a Jake líbil více než první díl.. Bavila jsem se, když se nějak pošťuchovali..

Leo94
21.07.2023 5 z 5

Tak tenhle díl se mi líbil víc než ten první, doporučuji..!!

haWranka
04.07.2023 3 z 5

První polovina byla dobrá, určitě lepší než předchozí díl. Hlavní postavy byly celkem sympatické, neprokoukla jsem vše hned do detailů. Konec se ale zase zvrhnul v naprosto přeslazenou a průhlednou slátaninu. Je to škoda. Autorka nemá špatné nápady, ale podle mě prostě z příběhu neumí vytěžit nic víc, než plochý děj bez významnějších zvratů. Je to vlastně taková natahovaná harlekýnka. Ale odpočívá se u toho dobře, to ne že ne

Niu
04.07.2023 1 z 5

(SPOILER) Tak jo, budu přímočará. Přemýšlím a přemýšlím a ... Asha je větší kráva ze dvou sester. Teda jako, to bylo zlé. Moje chyba je to, že jsem čekala, že to bude něco z univerzitního prostředí. V první knize byla Asha popsána celkem jako sexy knihovnice, tak jsem si říkala, jo, to se bude odehrávat na akademické půdě s někým, kdo si rád hraje se slovy stejně jako Asha. A teda po tom počátečním vystřízlivění mi nadšení vydrželo zhruba do asi kapitoly šest nebo tak, kdy si dali schůzku v baru (první osobní setkání). Od té doby jsem Ashu nesnášela. Pardon, ale tyhle knihy, kde ženská se chová takhle, nemůžu vystát (další podobná se samými urážkami byla od Zapaty S láskou, Lukov - a tu jsem nedočetla). U Pana Romantika mi nadšení vydrželo o poznání déle, tak dobré dvě třetiny, než se Eden začala chovat podobně. A ty jejich společné vzpomínky - haló, mluvíme tady o době tři roky - to opravdu považuju za málo pravděpodobné, že by si tak barvitě pamatovali jeden na druhého a určitě na sbírku komiksů a lega. Pane Bože! A ke všemu je nejlepší, jak si na rozhovor o jejich minulosti vybrali okamžik na důležité akci, kde Profesor Sympaťák měl hrát významnou roli. Deset kapitol je málo pro jeden den, v rámci tří vět uteče jeden měsíc (!!!!!). Tak nějak mě to, co psal a co všichni v příběhu pokládali za dechberoucí, nechávalo klidnou (vždyť se to sakra ani nerýmovalo). Jako Jake by byl celkem v pohodě (u postelových scén - ženské autorky tak strašně rády dělají z chlapů najednou komunikativní tvory), ale Asha NE! Za mne byla fajn Joanna, babička a Moby (ten je fakt vtipný a jejich dialogy jsou skvělé). Ježíš a ten závěr ... No, kýč, no.

Haňulilinka
16.06.2023 5 z 5

Od knížky jsem se nemohla odtrhnout, přečetla jsem ji najednou. Chemie mezi hlavními hrdiny byla neuvěřitelná, moc mě bavila. Pár částí mě i dojalo.

Autorovy další knížky

Leisa Rayven
americká, 1980
2021  83%Pan Romantik
2022  85%Profesor Sympaťák
2023  76%Doktor Láska

Kniha Profesor Sympaťák je v

Právě čtených9x
Přečtených641x
Čtenářské výzvě40x
Doporučených27x
Knihotéce363x
Chystám se číst196x
Chci si koupit37x
dalších seznamech9x