Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z

Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176645/bmid_priprava-na-soutez-v-kulturistice-od-a-do-z-176645.jpg 4 7 2

Publikace Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z je kompletním průvodcem celoroční kulturistickou přípravou kondičně trénujících sportovců i závodníků nejvyšší výkonnostní úrovně. Provede Vás celou přípravou od začátku až po soutěžní pódium.

Přidat komentář

Peleus
27.01.2019 4 z 5

Nejzákladnější minimum. To se musí nechat.

Pro větší objektivitu by však autor neměl čtenáři upírat, že bohužel i v "obyčejné" kategorii Men´s Physique, tj. "šortkoví plážoví chlapci s vyběleným úsměvem", je většina soutěžících tzv. prosypána, až to leze ušima. Tudíž chce-li někdo uspět, až na čestné výjimky, nezřídka má zkušenosti s pojmy jako PCT, Clenbuterol, gynekomastie, akné, problémy s erekcí, předčasné plešatění a podobné radosti chemické dopomoci. Něco podobného je i u slečen, jen o tom nemají potřebu mluvit.

Mnoho profesionálních bodybuilderů se veřejně přiznává, že již od 25 let nejsou tzv. naturálové a nevidí na tom nic špatného nebo tento sport poškozujícího, neboť takhle to prostě funguje. Nemohou se pak ale divit, aspoň podle mého názoru, že na výsledky jejich práce velká část veřejnosti pohlíží s despektem.

veneta
30.12.2018 5 z 5

Stručně a jasně:-). Bez dlouhých komentářů, ale výstižně vysvětleno.


Štítky knihy

sport kulturistika

Autorovy další knížky

2018  92%Moderní výživa ve fitness a silových sportech
2012  89%Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z

Kniha Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z je v

Přečtených11x
Knihotéce5x
Chci si koupit2x