Příliš mnoho tajemství

Příliš mnoho tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479171/bmid_prilis-mnoho-tajemstvi-sqm-479171.jpg 4 50 18

Priveľa tajomstiev série

1. díl

Příliš mnoho tajemství série

1. díl

Ti, kdo mlčí, možná jen nechtějí lhát. Proč Romana nečekaně nastoupila jako prodavačka do obchodu s kabelkami? A proč ji majitelka butiku zatahuje do svých soukromých záležitostí? Přidává jí práci a Romana tak nemá čas na své rodiče, nejlepšího kamaráda z dětství ani bývalého přítele, který ji chce získat zpět. Každý před ní skrývá nějaké tajemství. Romana rozplétá cizí osudy a otevírá staré křivdy, aby konečně dostala odpovědi na své otázky. Je ale opravdu nutné všechno vědět?... celý text

Přidat komentář

Vlasta71
13.04.2024 1 z 5

V téhle knížce je příliš mnoho tajemství. Snad každá postava něco skrývá a Romana je tou, která má tajemství rozlousknout. Na konci se vše krásně rozplete a vše do sebe zapadne.

Kopretinka784
15.01.2023 3 z 5

První kniha od této autorky. Sice jsem ji dočetla, ale místy jsem měla chuť ji odložit. V komplikovaném prolínání současnosti a vzpomínek jsem často tápala. A pak tolik odhalení a ten "sladký" konec. Asi dám autorce ještě šanci a přečtu si i jinou její knihu. A uvidíme.


L.Helena
03.01.2023 3 z 5

Mám autorku ráda, přečetla jsem již dost jejích knížek a pokaždé se děj točí okolo nějakého tajemství z minulosti. Tentokrát je jich však opravdu příliš mnoho. Knize by prospělo zredukovat počet tajemství alespoň na polovinu a jít víc do hloubky. Zvlášť ke konci, kdy to vše vychází najevo, působí příběh/y hodně nevěrohodně, až skoro jako fraška. I tak se to však čte dobře a druhému dílu zřejmě neodolám.

LeSk
22.08.2022 5 z 5

Možná až moc překombinovaný, nereálný děj, mnoho životních náhod pro jednu ženu v jednom příběhu. Nicméně i tak spletitý děj mě velmi bavil, knihu jsem přečetla za jediný den, chtěla jsem se co nejdříve dozvědět, jak vše dopadne. Doporučuji, autorčiny knihy mě baví, toto byla příjemná oddychovka.

ivana7717
19.02.2022 4 z 5

Autorka ani tentokrát nesklamala, kniha sa čítala dobre. Nechýba humor a dej je zasadený v známom prostredí. A ako je uvedené v názve, príliš veľa tajomstiev v jednom príbehu.

dana8437
16.02.2022 3 z 5

Zdlouhavé a překombinované, přesto se četlo dobře a utíkalo to. Je to však jedna ze slabších knih této autorky.

PaníColumbová
20.01.2022 1 z 5

Ač je mi to líto, tak se (z mého pohledu) jedná o autorčino "nejslabší " dílo... Jak již v komentářích zaznělo - mnoho postav, překombinované, přeskakování témat... Je to obrovská škoda, protože námět, prostředí kabelek a hlavní myšlenky jsou jinak HODNĚ dobré. Fňuk :-(

Toňula
18.01.2022 3 z 5

Čtivý příběh o tajemství z minulosti, ale trochu překombinovan a v závěru těžko uvěřitelný..Autorka umí i lepší..

zdehan
17.01.2022 5 z 5

Mě se kniha líbila byla jiná než na jaké jsem zvyklá ale i tady ta se mě dobře četla.

babiočka
10.01.2022 4 z 5

Příběh o mezilidských a rodinných vztazích je plný tajemství, ale i příjemně okořeněný vtipnými průpovídkami.
Autorka píše celkem reálně o životě se všemi jeho radostmi a strastmi. Kniha se mi líbila a jako odpočinkovou četbu ji doporučuji.

zuzana2599
10.12.2021 3 z 5

Katarína Gillerová je i mojí oblíbenou autorkou. Obyčejně nevynechám ani jednu její novou knihu, vždy po ní sáhnu s radostí. Je to sázka na jistotu. Oddech, klid a pohoda. Bohužel i já budu souhlasit s hodnocením níže. Tento román měl až přespříliš mnoho tajemství a já jsem musela dávat velký pozor, abych se v ději neztratila. Zřejmě to bude nejslabší autorčina kniha, kterou jsem četla. Prostě mi nesedla...
Ale líbilo se mi prostředí butiku, kde Romana prodávala, její rodina i šťastný happyend !

Knižní střípky
10.12.2021 3 z 5

Název této knihy je opravdu velice výstižný, těch tajemství je zde totiž fakt až příliš. Odhalujeme tajemství Romaniny šéfky, zjišťujeme proč Romana nevyužila své vysokoškolské vzdělání a pracuje jako prodavačka a dozvídáme se díky prostřihům do minulosti, jaké měla Romana dětství, co ji utvářelo, jaké byly nebo možná ještě i jsou její lásky. Co se čtivosti týče, tak je to klasická paní Gillerová, román je svižný, dobře napsaný, nenudíte se. Ale přišlo mi to opravdu až moc překombinované, na jeden mladý lidský život až moc nadupané všemi možnými problémy, potížemi s navíc docela nereálnými náhodami. Byť jsem nadšenou fanynkou této spisovatelky, tak tato nejnovější kniha mi až tak úplně nesedla.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky.

Alena1957
08.12.2021

Kniha se mi líbila, doporučuji.

Maky1505
21.11.2021 4 z 5

Knížka se mi líbila ale kolik bylo v knize tajemství to jsem teda nečekala, kolikrát člověk tuší ale tady opravdu ne
Za mě to byla fajn knížka, mám ráda tuto autorku.

tittanie
08.11.2021

Autorku mám ráda, ale tohle mi přišlo tak strašně překombinované až jsem se ztrácela. Moc náhod na jednu knihu, nebylo to moc uvěřitelné. Za mě asi nejslabší kniha od této autorky.

mysterygirl
30.10.2021 5 z 5

Krasna jako vsechny jeji knihy

Jurajovamaka
25.03.2021 3 z 5

Toto je taký zlatý slovenský stred, neprekvapí, neurazí, ale ani nenadchne.
A opäť ma to mrzí, lebo si viem predstaviť, koľko je za tým času a námahy.
Nevadí, nie vždy to vyjde, ostatné knihy tejto autorky sú super...
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

bábuška
24.12.2020 2 z 5

Přestože tato autorka patří mezi mé oblíbené, jsen tentokrát zklamaná. Jak už název knihy napovídá, těch tajemství bylo nějak moc. Kolik bylo postav, každá měla nějaké tajemství, takže jsem se občas v ději ztrácela. Budu se muset po čase ke knize vrátit, snad se mi podaří
jí lépe porozumět.