Pokoj v barvách štěstí 6

Pokoj v barvách štěstí 6 https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524009/bmid_pokoj-v-barvach-stesti-6-652445ea74631.jpg 4 26 3

Pokoj v barvách štěstí série

< 6. díl >

Tvrdohlavá dívka poprvé od svého únosu neví, co si má myslet. Dívka a její únosce utekli z Tokia a našli si nové štěstí. Potom ale narazili na detektiva Macubaseho. Dívka ho má v plánu zabít, aby nepřišla o svůj nový život, ale „Já se svého štěstí nevzdám, ani kdybych kvůli tomu měla provést něco hrozného.“

Přidat komentář

Vjeerus
06.04.2024 5 z 5

Kniha se pomalu, ale jistě překlápí do úplně jiné roviny, kdy se z uťápnuté a týrané holky stává docela slušný tyran, který nabývá jistého sebevědomí a sebestřednosti. Naopak hlavní hrdina se pro mě stává čím dál tím víc zajímavý a vyhlížím každý střípek jeho minulosti.
Jak jsem se bála propojení linky s najatým detektivem, musím uznat, že se díky tomu příběh dost posunul a trošku odpadlo riziko jednotvárnosti. A také přinesli tu možnost postupného odhalování povah.
Na další díly jsem rozhodně zvědavá, protože absolutně nemám ponětí, jakým směrem se teď příběh bude odvíjet, protože se zdá, jako by postavy došli k jakési křehké rovnováze. Kdo bude tím ničitelem je asi jasný, jen se bojím, co za bláznivinu se jí zase urodí v hlavě.

Uma
09.01.2024 3 z 5

Začíná to být příliš pomalé a není tam žádná akce. Vcítění se do pocitů hlavní hrdinky je dost jednoduché.


ElikaBendova
03.11.2023 3 z 5

Ta holka začíná být docela psycho