Pohádky pro zlobivé bagry

Pohádky pro zlobivé bagry https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467445/bmid_pohadka-o-zlobivych-bagrech-4rW-467445.jpg 3 17 9

Milá bagřátka, znáte pohádku o nenasytném bagrovi? Nebo o tom, jak Jeřáb, Míchačka a Lejzroň pomáhali bagřevici získat nevěstu? Případně o špindírovi jménem Karborund, co si nečistil zuby na lopatě, a díky tomu získal krásnou chalífovu dceru? Chcete se dozvědět, jak to dopadlo s bagrem, co dělal bugr a brajgl? Přečtěte si tuhle parádní knížku! Pohádky v ní jsou jako dělané pro všechny neposedné bagry, holčičky i kluky, co se rádi zasmějí i pobaví. Po takových vyprávěních budete mít samé krásné, legrační a veselé sny. Tak teď už uklidit písek, umýt drapák, vyčistit lopatu a spát! Svižné a vtipné příběhy Petra Stančíka pro děti od 6 let ilustrovala Galina Miklínová.... celý text

Přidat komentář

Šebestová3
22.01.2024 3 z 5

Karborund dobrej, ale než dětem vysvětlím, že slovo bagřevic pochází ze slova kralevic, a kdo to ten kralevic byl...tak radši sáhnu po něčem jiném.

Jadla
09.10.2023 4 z 5

Jednu hvězdičku jsem přidala díky nadšení mých dětí. Citují z pohádek, smějí se, baví se.


Litocha
15.04.2023 2 z 5

Na tuhle knížku jsem se těšila, protože Stančíkovo H2O se mi líbilo moc a některé příběhy Chrujdy taky. Ale tady jsem bohužel dost zklamaná. Nebýt poslední pohádky, hodnotila bych ještě hůř. Ta jediná byla aspoň trochu zajímavá a přinesla i nějaký ten podnět k zamyšlení.
Zbytek na mě bohužel působil negativně - křečovitostí, nedostatkem invence a až zoufalou snahou pobavit. Snaha o aktualizaci bohužel vyšla naprázdno - alespoň mně víceméně otrocké převedení Dlouhého, Širokého a Bystrozrakého do světa strojů nepřineslo vůbec nic. Když vám text připadá nekonečný a pořád odpočítáváte, kolik stránek vám ještě zbývá přečíst, je něco opravdu špatně.
Ani mého syna, kterého nadchne opravdu leccos, tahle knížka nezaujala a těch 64 stránek jsme četli opravdu dlouho a dočetli jsme až těsně předtím, než jsme knížku museli vrátit do knihovny.

adela2316
30.01.2023 3 z 5

Zajímavá kniha. Místy opravdu vtipná- pohádka o nenazranem bagrovi. Ale spíše jsem byla ráda, že už máme dočteno, ač mám celkem ráda knihy od autora- Pravomil (ten se mi líbil hodne), Mlýn na mumie (už méně). Ale ilustrace moc hezké.

Shashlick
05.01.2023 3 z 5

Byť zaměřeno na děti, některá spojení docvaknou spíše dospělým. Za mě nějaké kvylitní poselství a zajímavý námět měla jen poslední pohádka o nenažraném bagrovi.
Mimochodem, právě do nenažraného bagra se podle indicie v obsahu autor stylizuje.

MakiMel
01.01.2023 2 z 5

Nevím nakolik má tato kniha být pohádkou a na kolik je cílená na děti nebo motivována snahou za každou cenu pobavit rodiče. Oceňuji snad jen tu ztřeštěnost, ale přínos v tom valný nevidím. Znovu bych ji už nečetla.

anika452
31.12.2022

nevhodné pro malé děti. Pohádky mají nést poučení. Netuším, kde hledat poučení v prostřelené vlčici z které teče voda, když pije....a mohla bych pokračovat. To už mohou děti rovnou číst Jámu a kyvadlo.

Štěpinambura
08.12.2022 5 z 5

Dokonalá, roztomilá kniha pro každého klučíka.

palka452
24.11.2022 4 z 5

Rozverné

Kniha Pohádky pro zlobivé bagry je v

Přečtených22x
Čtenářské výzvě4x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x