Plán vaší duše

Plán vaší duše https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117651/plan-vasi-duse-117651.jpg 4 43 12

Autor velmi působivě vysvětluje a konkrétními lidskými osudy ilustruje filozofii spočívající na předpokladu, že si nejnáročnější okolnosti, jež nás v životě potkávají, plánujeme ještě před svým narozením, a to v souhře s ostatními dušemi, které pro nás sehrávají důležitou roli. V této knize najdete deset různých příběhů, v nichž lidé popisují, jak se vyrovnali s vážnou ztrátou, závislostí či jiným zásadním problémem a k čemu je to přivedlo. Vyprávění je protkáno velmi zajímavými výpověďmi senzibilů o tom, jak to funguje v duchovní dimenzi. (jak si plánujeme život už před narozením)... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eugenika
Originální název:

Your Soul’s Plan: Discovering the Meaning of the Life You Planned Before You Were Born , 2009


více info...

Přidat komentář

Alma5
02.06.2022 4 z 5

Název je trochu zavádějící. O plánu své duše se zde čtenář nic nedozví, jsou zde rozebrány plány jiných duši, jak je popisují osoby se schopností média. Je zde podrobně rozepsáno, jak si různé životní těžkosti duše naplánovaly už před narozením a proč. Kdo má podobny osud, může usoudit, že i on si svůj život naplánoval s nějakým záměrem. A to je velmi utěšující myšlenka ..

chandel
30.10.2021 5 z 5

Autor v knize popisuje osudy nekolika lidi, s nimiz dela rozhovory pomoci ruznych medii. Diky teto knize jsem pochopila ze zadna udalost, jak uz nemoc nebo nehoda v zivote neni trest, ale dar a zkusenost, diky ktere se mame my i nase okoli pohnout dal a uvedomit si a naucit se veci, ktere jsme se v tomto zivote naucit meli - byl to nas zivotni plan:) diky ni se divam na tyto “zkusenosti” ve svem okoli jinyma ocima a vse dava smysl. Doporucuju vsem, co veri v reinkarnaci jedna z nejlepsich knih na toto tema!


knihyKeMne
23.05.2021 5 z 5

Autor pomocí jasnovidek rozkrývá, jak si duše před vtělením plánují svá životní témata. Představí nám 10 lidí s "těžkým osudem" jako konkrétní případy a snaží se tak pomoct lidem, kteří prožívají něco podobného a vnímají se jako oběť. Konkrétně jde o fyzickou nemoc, postižené děti, hluchotu a slepotu, závislosti, smrt blízkého a těžké nehody.

I kdyby to byla jen iluze (což si tak úplně nemyslím, ale jako možnost připouštím), zní vysvětlení těchto životních osudů značně logicky a tak nějak láskyplně, že člověk pochopí a s takovým osudem se lépe vyrovná, ba navíc ho dokáže vnímat jako dar. Navíc je tu takový pocit, že se o nás duchovní svět stará a neustále se nám snaží pomáhat splnit to, co jsme si před narozením dali za cíl. Pomáhá mi to k pocitu, že můj život má smysl.

Doporučuji tedy, za přečtení to stojí. Ráda si přečtu další knihy autora.

Elea
10.05.2021 5 z 5

Vynikají kniha, nutí k přemýšlení a přehodnocení přístupu k některým lidem i některým událostem.

cinapo
29.07.2020 4 z 5

Tento pohled na věc bude možná pro někoho těžké přijmout, se mnou ale možnost plánování vlastního života na Zemi před vlastním narozením jaksi pozitivně rezonuje, takže to takhle nějak klidně může být. Je toho tolik, co ještě nevíme o vlastním světě natož o tom posmrtném. Nedovolila bych si tvrdit "ne, takhle to není", protože nevím jak to je. Věřím, že naše duše neumírají, nemohou. Jsou energie a ta jen tak prostě nezmizí. Díky této knize jsem získala nový pohled na fungování a podstatu našich životů. A ten pohled se mi líbí.

Kapučíno109
09.06.2020 5 z 5

super kniha

Kulhavá
04.02.2020 5 z 5

Skvělá kniha. Již při čtení jsem začala mnoho věcí ve svém životě vnímat jinak.

Zirvith
03.07.2019 5 z 5

Tuhle knihu by si měl povinně přečíst každý :-) Je v ní toho celkem dost vysvětleno, kniha je zajímavá a dobře se čte :)

jengibre
16.05.2018 4 z 5

Tohle dává tak strašně moc smysl! :-) Pokud věříte v reinkarnaci, tato kniha Vám může pomoci osvětlit, proč se ve Vašem životě děje zrovna to, co se děje. Zároveň nevnucuje nezvratnost našeho „plánu“ a nezapomíná na svobodnou vůli. Dokonalý pohled na věc. Jedna z nejlepších knih, které jsem na toto téma četla – jsem ráda, že se mi dostala do ruky.

moničina
12.06.2017 5 z 5

Vynikajúca kniha. Dozvieme sa, prečo sa nám deje toto všetko, čo sa deje, pretože sme si to tak naplánovali pre inkarnovaním. Samozrejme, nič nie je dopredu nemenne dané, vždy do hry vstupuje aj naša slobodná vôla a môžeme využiť situáciu aby sme konečne začali na sebe pracovať, alebo to odignorujeme. Ako sa hovorí, pripraveným šťastena praje.

Lucie249
11.09.2014 5 z 5

Kniha se moc hezky četla a moc mě inspirovala :)

mendule
08.02.2013 5 z 5

Výborná knížka, která Vám usnadní pohled na některé Vaše životní peripetie, když pochopíte, že jste si to tak naplánovali,abyste se něco naučili. Jiný pohled na věc.