Odvážné plány duší

Odvážné plány duší https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218517/mid_odvazne-plany-dusi-Ehb-218517.jpg 4 10 4

Pokračování knihy Plán vaší duše.Témata příběhů v této části: násilnické vztahy, znásilnění, incest, potrat/interrupce, adopce. Autor představuje, rozebírá a vysvětluje tematicky sesbírané příběhy lidí, kteří měli možnost nahlédnout do pozadí svých životů s pomocí senzibilního média. Zjistili tak, proč se jim v životě stali určité věci, co je to chtělo naučit a kam se díky tomu posunuli. Výsledkem je úžasný pohled na smysl našeho života, dokonalé uspořádání lidské existence a metafyzických vztahů duší. Kniha je psaná velmi zajímavě a napínavě, formou dialogů i vysvětlujícího textu.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eugenika
Originální název:

Your Souls Gift


více info...

Přidat komentář

Zirvith
29.06.2021 5 z 5

Opět další úžasná kniha, kterou by si měl povinně přečíst úplně každý - klidně i s donucením :) Je tam toho opravdu hodně vysvětleno a každý si tam může najít něco, co se ho nějakým způsobem týká.

knihyKeMne
13.06.2021 4 z 5

Třetí část knihy Plán vaší duše. I když vlastně druhá - české vydání rozdělilo původní jedno pokračování na dva díly, dost nešťastně nazvaných velmi podobně (Tvořivé plány duší a Odvážné plány duší), přičemž se o tom dozvíte až v úvodu této poslední knihy. Nyní tedy i víc chápu tu obšírnou předmluvu v Tvořivých plánech duší. To musela být v originále teda pořádná bichle.

Zde je jen velmi stručný úvod a hned se vrhneme na příběhy dalších šesti lidí. V této knize se probírají bolestivá témata (násilnické vztahy, homosexualita, znásilnění, incest, samovolný potrat a adopce), proto je autor omílá ze všech stran a rozebírá je vždy s více vědmami. Opravdu mu velmi záleží na tom, aby lidé řešící podobné problémy našli vysvětlení, útěchu a uzdravení, zatímco si uvědomuje, že je to velmi bolestné. Pro mě to bylo trochu až nudné, tolik prostoru pro každé téma, protože se mě to netýká.

Myslím, že tato část celé série může být velmi užitečná osobám daná témata řešícím, a také terapeutům s takovými osobami pracujícím.


Elea
23.05.2021 4 z 5

Zajímavá kniha, která umožňuje lépe pochopit některé životní problémy. Jako dost výrazné negativum ale vnímám změnu překladatelky, která - bohužel - nenavázala na terminologii předcházející knihy a také běžnou v tomto typu literatury, ale vytvořila si vlastní, pro mne dost rušivou.

moničina
12.06.2017 5 z 5

Z tejto knihy ako aj jeho ďalších dvoch som sa zase dozvedela niečo nové, ba dokonca pre mňa niektoré zásadné veci. Páči sa mi, že text je zrozumiteľne napísaný a ľahko pochopiteľný. Dúfam, že autor bude v písaní pokračovať.