Pikantní život Charlotte Lavigneové: Bublinky v šampaňském a smetanové karamelky

Pikantní život Charlotte Lavigneové: Bublinky v šampaňském a smetanové karamelky https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215352/bmid_pikantni-zivot-charlotte-lavigneove-215352.jpg 4 51 14

Charlotte Lavigneová je zpět! Je jí třicet čtyři, stále pracuje jako produkční pořadu Absolutní Roxanne a ke svému obrovskému štěstí je zasnoubená s krásným Maximilienem, jehož hodlá následovat do Paříže. Charlotte má plné ruce práce s plánováním svatby a šílí z organizace této velké události, protože ji chce mít pochopitelně perfektní. Ale nic se neodehraje tak, jak si představovala. A po svatbě žili šťastně a měli mnoho dětí? Právě že vůbec ne! Nový Charlottin život není pohádka a naše hrdinka se bude muset hodně ovládat, aby manželství vydrželo. Podaří se jí to?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

Bulles de champagne et sucre à la crème , 2012


více info...

Přidat komentář

432830
10.11.2022 2 z 5

Prvni dil se mi docela libil. Druhy dil jsem precetla rychle, ale na samotne cteni uz jsem se moc netesila. Charlotte je v tomto dile velmi nesympaticka, sebestredna, afektovana, otravna! Porad si stezuje, pritom jen utraci cizi penize, fuj to je ale opruzka!

Andynka
05.09.2022 4 z 5

Ani druhý díl nezklamal.
Celá kniha se toho kolem toho, jak se snaží Charlotte zapadnout do rozjetého života Maxe. Celé to její trápení je moc dobře popsané, že jsem se dokázala plně vžít do pocitů Charlotte.
Řekla bych, že v tomhle díle Charlotte dospívá a ztrácí samu sebe. Ale věřím, že v posledním díle ještě ukáže, co se v ní skrývá!


cukrovka
23.04.2018 3 z 5

Nenadchne, neurazí. Vadí mi v knize anglický text. I když je tam jen pár vět, já anglicky neumím a nehodlám si text zadávat do překladače. Přece by šlo zadat překlad pod čarou.

Petule.k93
25.03.2018 4 z 5

Musím říct, že první díl byl více zábavnější. V té Paříži se Charlott opravdu ,, ztratila ,, a nebyla tak zábavná. Ale jako oddechovka taky dobrý :)

Barbora94
22.09.2017 4 z 5

Bylo to trosku pomalejsi nez prvni dil, ale i tak pekne :)

denny276
04.09.2017 4 z 5

První díl obsahoval o něco více vtipnejších scén, avšak oddychovka je to pořád dobrá a čtení jednoduché. Což jsem přesně na léto potřebovala .

dee101
30.08.2017 5 z 5

Příjemná oddychovka, příběh v mnohém připomínající deník Bridget Jonesové, ale zároveň rozdílný a svým způsobem originální. Druhý díl trochu pokulhával v množství vtipných scén na rozdíl od předešlého, ale zase byl již z jiného soudku a jiné etapy osudů sympatické Charlotte. Těším se až si přečtu třetí. :)

Princezna22
20.07.2017 4 z 5

O proti prvnímu dílu je tohle méně vtipné,ale pořád to pro mě drží tu laťku jako deník Jonesové... Charlotte je splašena ženska,ale tady mi kapku kapičku přišla fajn.. Je to oddechové čtení pro zahnání nudy,taková ta klasická kniha pro ženy.. Mě se to líbilo. :-)

AndreaP.
23.03.2015 4 z 5

Musím říct, že druhý díl se mi líbil více jak první. Je to pohodové oddechové čtení, do kterého se ponoříte a během chvíle zjistíte, že knihu máte přečtenou a vzápětí vás šokuje pohled na hodiny, které ukazují, že je jedna hodina ráno :-) Ano, je fakt, že kniha asi není žádná hodnotná literatura, ale o to přece vůbec nejde, důležité je si odpočinout, pobavit se .... a to se mi tady splnilo. Sice jsem občas měla chuť hlavní hrdinku proplesknout, jak mě štvala, ale prostě tak nějak to patří k ní. Je prostě taková. A dost řečí, jdu na třetí díl ....

bookcase
03.02.2015 4 z 5

Druhý a třetí díl jsem četla s odstupem od prvního, kterému jsem původně nemohla přijít na chuť a musím říct, že mě to teď bavilo víc. Akorát že Charlotte se někdy chová, jako by jí bylo šestnáct a ne přes třicet :)

luciefeix
19.05.2014 1 z 5

šíleně nudné ,otravné , hrdinka ještě větší blbka něž v prvním díle

jasmína
14.04.2014 3 z 5

Četla jsem i první díl, který mi tedy přišel víc zábavný, tady byla snaha spíš o udržení čtenáře, ale humor mi tam bohužel už chyběl, a konec je udělaný tak, abychom se těšili na třetí, poslední díl.

ciniminisek
19.03.2014 3 z 5

Při čtení prvních stránek, jsem si hned řekla : Bože, ta ženská je příšerná. Postupem času, si na to ale zvyknete a sama spisovatelka, Charlotte trochu zkrotí. Kniha je to čtivá a než se nadějete, zjistíte, že je půl druhé ráno a vy místo jedné prozkoumávací kapitoly, máte přečteno přes sto stran.
Leckdo, tak jako já, by si řekl, že určitě pasáže tam jsou zbytečné, přehnané a nereálné, ovšem když se ohlédnu zpět, bez takových částí, by příběh nebyl. Takže beru zpět! Co se mi ze začátku zdálo divné, teď zjišťuji, že to tam perfektně sedí.
Je to klasický román se zvraty, láskou i pochyby, ale je to psané tak čtivou a lehkou formou, že se nemusíte ani nutit číst dál a než se nadějete, jste u konce.

Neri
08.03.2014 3 z 5

Tak jak mě první díl docela bavil, druhý díl se mi zdál nudný, eskapády hlavní hrdinky až křečovitě vtipné a sama hlavní hrdinka se projevovala jako neskutečně rozmazlená a naivní osoba. Za mě tedy - nic moc - další díl, pokud bude, si už určitě nepřečtu.

Kniha Pikantní život Charlotte Lavigneové: Bublinky v šampaňském a smetanové karamelky je v

Přečtených76x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce81x
Chystám se číst24x
Chci si koupit5x