Cabernet sauvignon a jahodový dortík

Cabernet sauvignon a jahodový dortík https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214926/bmid_pikantni-zivot-charlotte-lavigneove-214926.jpg 4 47 13

Charlotte Lavigneová se vrací v plné síle! Po pařížské zkušenosti s manželstvím se vrací do Quebeku a možná je těhotná. V téměř pětatřiceti letech debutuje jako spolumoderátorka ranního vysílání Mango a prosciutto s P-O, slavným a okouzlujícím šéfkuchařem (a bývalým přítelem své nejlepší kamarádky). Před kamerou se snaží zapomenout na poslední měsíce, které prožila na jiném kontinentu, a chce začít nový život v Montrealu. Ale stále jí chybí krásný Max. Uvidí ho ještě? Rozvedou se? Je opravdu těhotná? A s kým? V tomto díle budeme sledovat Charlottin profesní rozkvět a… rozuzlení jejího milostného života. Nebude to jednoduché, protože žít ve světě Charlotte Lavigneové není procházka růžovým sadem. Samozřejmě půjde hlavně o přátelství a jídlo, ale každodenní život nabere často přinejmenším zábavný obrat!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

La vie épicée de Charlotte Lavigne: Cabernet sauvignon et shortcake aux fraises , 2012


více info...

Přidat komentář

432830
19.11.2022 2 z 5

(SPOILER) Neskutecne nesympaticka, malicherna, sebestredna hrdinka. Resi uplne kraviny, je to desna barbina, no des... Nicmene, tri dily jsem precetla, cimz padem me to do deje vtahlo, ctive to urcite bylo.
Konec me teda prekvapil, cekala jsem, ze skonci s P-O...a tak jsem zacala patrat! 4. dil, na jehoz titulce je Charlotte s miminem se v CR nevydal a ani nevyda. Nakladatele nas tedy nechavaji v tom, ze Charlotte zustala s Maxem. Nicmene, kdyz jsem patrala dal, zjistila jsem, ze autorka vydala dalsi miniserii a hadejte o kom je a jak se jmenuje! Sladky zivot Juliette GAGNON! A zde se dozvidame, dle prijmeni, ze Charlottino dite je nakonec Pierra Oliviera Gagnona a s nejvetsi pravdepodobnosti se k nemu ve 4. dile vratila (tohle uz je tedy jen ma domnenka). Takze tak.

Andynka
03.10.2022 4 z 5

Jak je mi líto, že už se s touhle sérií loučím. I když poslední díl nedopadl tak ,jak bych si přála. I tak to pro mě bylo fajn oddechové čtení, u kterého jsem se pobavila. Charlotte mi byla velmi sympatická a číst o jejím životě mě opravdu bavilo. Řekla bych, že k téhle sérii se budu ještě ráda vracet, až si má hlava bude potřebovat odpočinout .


cukrovka
23.04.2018 2 z 5

Jediný kdo byl v celé sérii sympatický byl Charlottin kamarád a gay Ugo.

jolca-jolly0953
08.01.2018 5 z 5

Vydařená oddechovka.

denny276
04.09.2017 4 z 5

No vzhledem k nedospělému chování Charlotte se dalo předpokládat, jak to celé skončí,takže žádné překvapení...avsak Charlotte na druhou stranu překvapuje vlastně neustále,v podstate vším, co dělá. Celá série mě bavila a četla se sama.

DasaN
20.08.2017 2 z 5

Charlotte je vtipná, ale stále se chová nedospěle. To co udělala P-O mi přišlo docela sprostý, jen protože Max pískne....

Princezna22
08.08.2017 4 z 5

Čtivo pro naprosté odreagování a vypnutí.. tato série mě děsně bavila.. První díl byl děsně vtipný,pak to ale začalo upadat.. Ale čtivé to bylo neuvěřitelně.. Mrzí mě,že poslední díl se nevydal a asi už nevyjde :(... uvítala bych ho,vzhledem k deji.. Nejspíš budu muset koupit v cizím jazyce :(... Nechápu proč se tedy vydávají knihy a pak najednou bum a díly se přestanou vydávat.. Mno budu doufat,že se ještě kniha vydá někdy (přinejhorším sáhnu po anglické verzi)

AndreaP.
08.08.2017 5 z 5

Celá trilogie je prostě moc fajn :-)

makynka911
25.07.2017 4 z 5

Úžasná série o veselé a energické holce, která vlastně ani neví, co chce nebo koho chce. Knihy se mi moc líbily, i když mi ta poděs holka občas lezla na nervy :)

katka94
27.06.2017 5 z 5

Celá série je zábavná. Veselý příběh o trhlé holce a jejích slastech i strastech. Skvělé čtivo, když se che člověk odreagovat

bookcase
03.02.2015 4 z 5

Druhý a třetí díl jsem četla s odstupem od prvního, kterému jsem původně nemohla přijít na chuť a musím říct, že mě to teď bavilo víc. Akorát že Charlotte se někdy chová, jako by jí bylo šestnáct a ne přes třicet :)

Majda.K
02.11.2014 2 z 5

Půjčila jsem si třetí díl této série hlavně kvůli atmosféře a atraktivnímu prostředí, ve kterém se děj odehrává, má rozhodně něco do sebe. Nicméně Charlotte mi lezla na nervy už v předchozích dílech, ale v tomto díle byla už naprosto nesnesitelná. Knihu jsem ke konci už jen listovala a kroutila hlavou nad tím, jak to dopadlo. Další díl už si nepůjčím.

jasmína
27.07.2014 4 z 5

Ráda bych dala pět hvězdiček, ale i v jejím věku stále nevědět, co chce, to je už na mě příliš, jsem jen o rok mladší. A na rozdíl od Charlotte už znám asi víc své potřeby,a to co chci, než právě ona. Kdykoli podlehne Maxovi, kterého jsem v tomto díle vůbec nepochopila, jeho pochody, nápady, Charlotte pak šíleně zklame P-O, muže, který ji snad doopravdy vždy miloval, a ještě si z toho moc velké hlavu nedělá.

A také mě "dojalo", že v nemocnici hned potkala někoho, kdo se s ní rád scházel, já se tím ještě ani v okolí nesetkala, že by to v životě tak lehko fungovalo, že by si člověk řekl, tak to je fešák, toho budu ještě do týdne mít, a hlavně, když jde o doktora, který se o Vás stará po dobu Vašeho pobytu v nemocnici Věřím, ano, může se to stát, ale myslím, že to není tak jisté, jako v této knize.

Jsem sice zvědavá, jak to spisovatelka ve čtvrtém posledním díle, který má vyjít v říjnu, vyřeší, ale vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby to dítě bylo P-O, a ne Maxovo, a opět by bylo co řešit..

Autorovy další knížky

Nathalie Roy
kanadská, 1967
2013  68%Cayenský pepř a javorový pudink
2014  72%Bublinky v šampaňském a smetanové karamelky
2014  73%Cabernet sauvignon a jahodový dortík

Kniha Cabernet sauvignon a jahodový dortík je v

Právě čtených1x
Přečtených64x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených6x
Knihotéce83x
Chystám se číst25x
Chci si koupit5x