Návrat do minulosti

Návrat do minulosti https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449900/bmid_navrat-do-minulosti-bxV-449900.jpg 4 28 6

Přidejte se k Petru Parkerovi, jeho sestře (?) Terese a J. Jonahu Jamesonovi v příběhu o SPEKTAKULÁRNÍM CESTOVÁNÍ ČASEM! Aby zabránil nebezpečné kalamitě, ke které se schyluje, nemá Petr Parker jinou možnost než cestovat zpátky časem. Do těch krásných, pohodových dob, kdy ještě chodil na školu a jeho úhlavním nepřítelem byl Flash Thompson. A kromě toho se samozřejmě musel starat o tetičku May a přijít na způsob, jak se vyrovnat se svými novými schopnostmi. Ale jinak – pohoda. A teď jsou tam hned dva Spider-Mani a Spidey při kontaktu se svým mladším já zjišťuje, že není tak jednoduché napravovat chyby, ke kterým ještě nedošlo… Obsahuje: Peter Parker: Spectacular Spider-Man 301–305... celý text

Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Amazing Fantasy , 2018


více info...

Přidat komentář

fvalek
10.04.2022 4 z 5

Docela mě překvapila vlna nevole u tohohle komiksu, protože mě to přišlo jako velmi milá a nostalgická jednohubka, která je rychle přečtená, plyne v příjemném pomalém tempu a ukazuje to nejlepší z mladého Spider-Mana. Asi jsem ovlivněný tím, že jsem nikdy nečetl Spider-Manovi, počátky, protože mně se to líbí. Ano, akce trošku kolísá, v podstatě se nic neděje a celá finální záchranná akce je klišé, které bylo jasné předem, ale já jsem byl za zpomalení trošku rád. Hlavně je to celé jedna velká předehra na poslední díl série, takže co už, nevyhneme se tomu.

memphisz
17.10.2021 3 z 5

Spidey a jeho banda chtějí v minulosti (fakticky v alternativní realitě) napravit chyby, kterým se sami nedokázali vyhnout, ale nakonec vše jen zhorší. Působí to, že Spider-Man je vlastně tak trochu mamlas. Globální hrozbu sice asi odrazili, ale ze způsobu, jakým o tom Zdarsky píše, to je asi každému fuk, protože není cítit vůbec žádné napětí a účast. Nejlepší tak nakonec je přerod a sebezpytování J. J. Jamesona. Zahrnutý Annual byl možná lepší než hlavní sešity (hlavně poetická část o nedoceněném superhrdinovi).


_Tess_
01.09.2021 3 z 5

Spider-man cestuje v čase, kde se setkává se svým mladším já, a musím uznat, že sledovat dynamiku mezi dvěma Spider-many je naprosto super. Čeká vás dvojnásobek hlášek, dvojnásobek zábavy a taky dvojnásobek problémů, které se na dvojici Parkerů přilepí. Hodně to zde táhne J. Jonah Jameson, kterému se více věnuje právě poslední sešit. On a Teresa Spider-manovi (nebo spíše Spider-manům :D) pomáhají s hledáním informací a hlavně s napravováním zločinů, které se zatím nestaly. Objevují se tu ikoničtí záporáci jako Green Goblin nebo Doctor Octopus, kteří však pro dvojici Spidermanů nepředstavují nijak velkou hrozbu.
Cestování v čase je zde pojato fajn způsobem, ale komiks mi celkově moc nesedl. Děj byl zajímavý, akce i chemie mezi postavami byla skvělá, ale za mě žádné velké wow. Po předchozím dílu celkem zklamání a jsem velmi zvědavá na zakončení celé téhle série.

Kate18
09.04.2021 4 z 5

Spider-Man cestuje zpátky do minulosti, aby napravil zločiny, které se ještě nestaly. Má na to i pomocníky, J. Jonah Jamesona a svou skoro sestru Teresu Durandovou. Spidey se opět setká se starými známými, jako je Green Goblin nebo Doctor Oc. Každý z nich se snaží najít stopy po svém a zavede je to i k jejich vlastní minulosti. Spidey se musí starat o tetičku May, ale pak si uvědomí, že měnit minulost nejde tak snadno.

KubaHanzelin
04.03.2021 3 z 5

Příjemná Spider-manovská rychlovka o cestování časem, Peterově rodině a hlavně o J.J.Jamesonovi, který tento svazek očividně táhne na svých už starých bedrech. Konec byl kapánek cliffhanger, doufám, že se dozvíme jak to bylo dál:)

3DD!3
20.11.2020 4 z 5

Žďárský se s tím moc nepáře a místo opatrného cestování časem nabízí totální překop minulosti. Spidy chce pomoct, ale je rozený smolař a všechno se zesere tak kardinálním způsobem, že se bude strýček Ben v hrobě obracet. Dětské blbnutí a zábavné zvraty sice cílí na mladší čtenáře, ale není to na škodu, když se to dělá dostatečně kreativně. Osvěžující čtení.