Hledaný

Hledaný https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428765/bmid_hledany-0ie-428765.jpg 4 28 4

Nový pohled na prastarou otázku. Je Petr Parker… POSTRACH NEBO HROZBA? Petr je zpátky ve svém přátelském sousedství, ale momentálně je, aspoň, co se týče policie, tak nějak v nemilosti. Po Petrovi a jeho sestře Terese je vyhlášeno oficiální pátrání… a jakoby to nestačilo, po jeho stopě se vydává i Black Panther! Ale Spider-Man se rozhodně nevzdá bez boje! A zatím si padouch Tinkerer povolává na pomoc své vylepšené spojence, aby zničili Spideyho jednou pro vždy! Uvězněný uprostřed sporu mezi Tinkererem a jeho bratrem Masonem, se náš pavouk snaží sehnat pomoc, dát dohromady svůj vlastní tým marvelovských hrdinů a vrátit úder! Ale Tinkerer má ještě nějaké to eso v rukávu. A je to eso přímo z jiného světa… Obsahuje sešity Peter Parker: The Spectacular Spider-Man č. 297–300, od Chipa Zdarského, Adama Kuberta, Juana Frigeriho, Gorana Parlova, Jasona Keitha a Giada Marchisia.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Dobrodružné , Komiksy

Vydáno: , Crew
Originální název:

Most Wanted , 2018


více info...

Přidat komentář

fvalek
20.03.2022 3 z 5

Oproti prvnímu ukecanému a nudnému dílu, který mi neutíkal a dost mě otrávil, odsýpá druhý díl lépe a je celkově příjemnější na čtení. Asi bych poradil mít načtený Rodinný podnik, protože Teresa je prostě nová stála postava, se kterou je nutné počítat. Děj mi ale přijde tak trošku jako přes kopírák. Porovnání začátku Rodinného podniku a začátku téhle knihy je nasnadě, protože se tam až na kresbu snad vůbec nic neliší, včetně stejných myšlenek. Následný únik a honička, do které se motají padouši i Avengers, pro mě byly nezajímavé a díl sice utekl, ale moc mě celkově nebavil. Peter nehláškuje jako v jiných komiksech, což je sice výhoda, protože někdy jsou ty hlášky až trapné jak jich je moc, ale tady to pak působí trošku nudně a nemastně neslaně. Jako by celý příběh ani nebyl o Spider-Manovi. Jediná opravdu pozitivní věc, která mě nadchla, je potenciál pro další díl, na který se extrémně těším.

memphisz
17.10.2021 3 z 5

Příběh pokračuje podobně jako v prvním díle. Spidey řeší, jak všechny ochránit a zachránit, zatímco se vše okolo rozpadá. Opět se objeví řada béčkových padouchů a nově také béčko Avengers. Vzájemně se porubají, načež se objeví větší hrozba. Některé rozuzlení byly tak trochu přitažené za vlasy... A všude samí roboti... Závěrečné rozhodnutí přišlo trochu jako deus ex machina a působilo vcelku zbrkle. Pozitivní ale je, že tento díl odsýpal, ale možná i proto, že byl kratší...


KubaHanzelin
02.08.2020 3 z 5

Slabší jak první díl
Ve kterém mě dostalo velké odhalení na konci, tady příběh pokračoval, tam kde skončil, ze začátku to šlo, ukáže se Vulture a pár dalších Spideyho záporáků, pak na scénu příjde Black Panther, Hawkey..a pak už je to smršť, ukážou se skoro všichni záporáci, béčkový tým Avengers a další.. Chvílemi jsem si říkal, že čtu spíš další Avengers a ne další Spider-Manův komiks a hlavně na konci.. zase ten zatracenej cliffhanger!

Kate18
07.06.2020 4 z 5

Spíďa je opět v akci, musí přijít na kloub záhadným telefonům a tomu, co má Tinkerer v plánu. K tomu všemu je téměř u všeho přítomný starý známý novinář. Po jeho kamarádce jdou tajní agenti a i on se dostává do jejich hledáčku. Naštěstí není sám a tak se mu snad podaří se vším vypořádat. Navíc na konci je minipříběh, který je vážně zábavný.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Spider-Man Marvel

Autorovy další knížky

Chip Zdarsky
kanadská, 1975
2019  74%Překvápko
2019  68%Do soumraku
2021  81%Město hříchu
2020  71%Hledaný
2021  78%Návrat domů

Kniha Hledaný je v

Přečtených36x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce15x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x