Paroháč

Paroháč https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434137/bmid_parohac-rPh-434137.jpg 3 21 6

Psychiatr Vaněček ordinuje jako každý den, pacient za pacientem, úzkosti, deprese, stres. I trenér z fitka, sportovní typ atraktivního muže, přichází s problémem, chce se poradit o podivném chování své poslední milenky. A v doktoru Vaněčkovi se začne vršit podezření, že by tou milenkou mohla být jeho žena. A všechno tomu stále víc nasvědčuje. Prožívá tak otřesné dilema rozhodování, co by měl udělat a místo, aby se podezření zbavoval, přibývá řada dalších možných důkazů, které ho v podezření utvrzují. Ani odborník si v takové situaci neví rady. Je snazší radit jiným, než sám sobě. Všechno se ještě víc zkomplikuje, když se před dveřmi prázdného bytu, který patří jeho ženě, najde mrtvý trenér z fitka. Dokáže odborník na lidskou duši ustát tu nahromaděnou skrumáž náhod, do nichž se zaplétá stále víc? Jak tohle vše může dopadnout? Je možné odhalit pravdu?... celý text

Přidat komentář

denoush
10.04.2023 5 z 5

Velice zajímavá kniha, ze začátku mi přišla trochu nudná, ale jakmile do sebe začalo všechno zapadat, tak jsem se do knihy dost začetl.

ZuzanaZ83
14.05.2021 2 z 5

Zajímavá myšlenka děje, zápletka a ukončení příběhu. Místy mi kniha ale přišla příliš rozvláčná a občas jsem přeskakovat stránky.


Allla9
29.10.2020 4 z 5

Jak je lehké se zaplést do vlastních představ. Jako bonus jsem se dozvěděla mnoho zajímavého z oblasti psychiatrie.

konicekbily
20.09.2020 5 z 5

Sebepoznávání a samoléčba psychiatra s kriminální zápletkou - vše spojeno s objasňováním širokého spektra psychiatrických poruch člověka - tak bych charakterizoval tuto tenkou knížku. Oceňuji propojenost příběhu jako takového, a propojenost příběhu s bohatými zkušenostmi našeho předního psychiatra. Tedy je to napůl instruktáž o psychiatrii a napůl krimi z českého prostředí současné doby.

V28
03.03.2020 4 z 5

Čtivá jednohubka s detektivní zápletkou u které se člověk zasměje i trochu poučí.

Knižní střípky
22.02.2020 4 z 5

Knihy pana Cimického jsou pro mě sázkou na jistotu. Při čtení jeho děl si vždy uvědomím, jak je strašně moc poznat, když je autorem vysoce inteligentní a studovaný člověk. I když je to sice lékař, ale jeho přehled, inteligence, znalost lidské duše na Vás čiší z každé strany. Opět další skvělý kousek z pera známého českého psychiatra a milovníka Francie.

Recenze zde v záložkách recenzí od Knižní střípky