Podzimní milenec

Podzimní milenec https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42154/podzimni-milenec-42154.jpg 4 72 12

Only série

< 5. díl >

Úvodní román z cyklu o rodině maxwellů zavádí čtenáře do neutěšené doby po konci občanské války v USA. Elysa Suttonová se vrací na svůj ranč do Wyomingu a nalézá jej zcela zdevastovaný. Ale hrdá mladá žena si slibuje, že svůj domov v Ruby Mountain již nikdy neopustí a raději přijme pomoc podezřelého cizince. Tím je Hunter Maxwell, který má špatné zkušenosti jak s divokostí zločinců, tak i zrádností žen. Jeho jediným životním cíle je pomsta na nájezdnících, kteří zničili jeho rodinu. Opuštěná žena a zoufalý muž tak společně hledají náhradu za to, co v životě ztratili, novou radost a vášeň, která by jim umožnila nový život.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Autumn Lover , 1996


více info...

Přidat komentář

petraj30
23.08.2021 4 z 5

Moc pěkné čtení. Byla to pohádka divokého západu. I když už jsem něco podobného četla, tak i přesto to na mě udělalo velký dojem. Od začátku jsem nemohla knihu odložit. Hunter by byl zřejmě poslední muž na světě kterého bych si vybrala, ale bez něj by se ta kniha neobešla. Příběh byl velice čtivý a napínavý. Moc se mi líbí jak autorka popisuje krajinu a přírodu. Tento díl se mimořádně vyvedl.

DUNIKO
22.05.2021 5 z 5

Krásné ️❤️nádherné❤️úžasné ️❤️


Tefnut
14.07.2018 4 z 5

Knížka Podzimní milenec se četla velmi dobře, příběh byl také zajímavý, jen konec byl takový neuzavřený nebo nedokončený, zkrátka něco postrádal. Tento styl mě mile překvapil a popis divokého západu a nájezdů a zabírání území se podařil krásně sepsat. Knihu bych mohla doporučit, kdo má rád tento styl.

havrmoni
25.06.2018 5 z 5

Příběh se mi moc líbil,dobrodružství,krajina a všechno hezky popsané. Hunter spálený ve vztahu k ženám a poznamenaný ztrátou těch nejbližších. Jeho nevrlí postoj k Elyse,jako ke koketě, byl spíš dán touhou po ní než,že by jí nesnášel. Ona se zase do něj zamilovala hned a chtěla dokázat,že i on jí miluje i přes to,že se tomu brání. No a to mě trošku vadilo. Podle mě se Hunter cítil lapený v pasti a ,,kousl". No a už to šlo jedno z druhým než se vše vysvětlilo. Daleko jednodušší bylo všechno to okolo,zlý versus hodní. Vztahy však nikdy nejsou jednoduché a o tom to je.

Gi-Gi
19.01.2018 3 z 5

tak já Vám nevím, jako četlo se to dobře, není sporu, ale přišla jsem si na konci o něco obraná. Od začátku všichni víme, jak to dopadne, 80 % stran je o souboji mezi nimi, ona si teda jeho chování fakt nezasloužila, on je zraněný a natvrdlý, ale on ji pošle někam a pak si během 15 minut vyříkají celý svět a vše je růžové? Přišlo mi to prostě utnuté, vadil mi ten rychlý růžový konec na 20 stránkách, včetně řešení/neřešení padoucha - na to jak paní spisovatelka se vyžívala v popisu erotických scén - jedna snad byla delší než ten konec, nepřišlo mi to úplně fér. Takže za mě body dolů pro nedůstojný konec

Lembac
11.12.2017 5 z 5

Hunter Maxwell se snaží najít podlého Abe Culpeppera, který kdysi přepadl jeho domov v Texasu. Hledání ho přivádí až na ranč osiřelé Elyssy Suttonové, která zoufale potřebuje každého schopného muže, který jí může pomoci pochytat mustangy a zároveň ranč ochrání před zlodějskou bandou Culpepperů. Hunter se stává předákem honáků dobytka, ale na svou soukromou pomstu nezapomíná. Mezi Elyssou a Hunterem to začíná brzo jiskřit, nicméně Hunter, mající za sebou už jedno nešťastné manželství, se sbližování nejdřív brání.
Na knížce se mi líbí nejen milostný příběh, ale především dechberoucí popis krajiny Ruby Mountains v Nevadě. Něco podobného jsem od románu červené knihovny nečekala. Malé minus posílám Hunterovi za nespravedlivé osočování Elyssy jako "malé rozmazlené kokety", to si podle mě Elyssa fakt nezasloužila.:-)

Lenka40
19.02.2017 4 z 5

Po takové knize ráda sáhnu , když si potřebuju oddychnout . Je to velice příjemné čtení , u kterého můžete relaxovat a užívat si příběh. Určitě si přečtu i ten druhý díl .

moudivlacek
21.02.2016 3 z 5

Hezká kniha o Divokém západu a jeho drsném prostředí. Lidé zde museli být drsní, aby přežili, ale přitom byli plni lásky k sobě i k přírodě. Zatvrzelý a minulostí zraněný muž a tvrdohlavá mladá dívka, která se chce prosadit, i když jí život háže klacky pod nohy. Jejich vztah je okořeněn hezkými výměnami názorů. Usadí se spolu? Dokáží se dohodnout a žít spolu? To se dočtete až úplně na konci.
Hezké čtení.

ariel platto
06.01.2016 5 z 5

Nádherná kniha !

alnahu
27.04.2015 5 z 5

Úžasný román z divočiny ,nechybí napětí ani romantika. Knihu doporučuji přečíst, je to příjemná oddechovka.

Evaevelína
20.04.2013 3 z 5

knížka mohla být u mě na pět hvězdiček,ale prostě mi tam vadilo myšlení Elysy a Huntera.Třeba selhal překlad,myslím že v originále je kniha úžasná.Jinak určitě stojí za přečtení,je to romantický,drsný příběh.

Amalka032
05.03.2013

Jedna z nejkrásnějších romancí :) To si prostě nemůžete nechat ujít :) Nechybí ani vtipné chvilky, prolnuté tvrdým životem na ranči.

Štítky knihy

Divoký západ romantika historické romance Wyoming

Autorovy další knížky

Ann Maxwell
americká, 1944
2000  81%Jantarová pláž
1999  84%Nevěsta z Blackthornu
1998  83%Jenom on
2010  74%Nepokojná láska
2009  80%Podzimní milenec