Jenom láska

Jenom láska https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24746/bmid_jenom-laska-yX1-24746.jpg 4 62 6

Only série

< 4. díl >

Stejně jako v předešlých dvou knížkách, děj autorčina nového díla se rovněž odehrává v panenském kraji Colorada minulého století. Jeho ústředním hrdinou je Raf, nesoucí přezdívku Whip, poslední a nejmladší ze sourozenců Moranových. Jako věčný tulák procestoval křížem krážem pomalu celý kontinent, avšak nikde se nedokázal zdržet dlouho, stále ho nějaká tajemná síla hnala vpřed. Až tady, v divoké kráse Colorada, nachází v drsných horách srub a v něm překrásnou dívku, kterou už dlouhou dobu vídal ve svých nejtajnějších snech. I když mu krásná Shannon učaruje na první pohled, Whip se nečekaně touze a vášni brání. Trápí ho pomyšlení, že by mohl ztratit svou svobodu, kterou miluje nade vše, že by mohl přijít o kouzelné východy slunce nad opouštěnou divočinou. Po mnoha zápletkách si však nakonec uvědomuje, že Shannon ho přece jen vábí ze všeho nejvíc, a že ani nejkrásnější východ slunce mu jeho život nenaplní - to dokáže jen a jen ryzí, opravdová láska.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Only Love , 1995


více info...

Přidat komentář

petraj30
07.06.2021 2 z 5

Tohle bylo pro mě zklamání. Je mi to líto, ale nelíbilo se mi to tolik jako minulé díly. Něco tomu právě oproti minulým dílům chybělo a ani hlavní postavy mi nebyly kdoví jak sympatické. To byl možná ten hlavní kámen úrazu, když jsem si nenašla cestu k hlavním postavám, jen těžko můžu shledávat na příběhu něco pěkného. Ty jejich dohady byly podle mě strašné a hlavně zbytečné. Stejně k tomu nakonec došlo nebo ne?

havrmoni
24.06.2018 5 z 5

Tohle se mi taky líbilo. Sice jsem si občas říkala, že je to moc zdlouhavý a ježíš o čem že ještě těch dalších 100 stran bude?? :)) No a najednou byl konec. Prostě se to dobře čte.


Lembac
28.11.2017 3 z 5

Raf Moran alias Whip se toula krajinou, v ruce ma bic a v srdci touhu pozorovat vychod slunce, ktery dosud nevidel. Shannon je zivotem zkousena divka, ktera se snazi proste jen prezit v drsne krajine, bez ochrance, zato se smeckou Culpepperu za zady. Mezi Whipem a Shannon postupne vznika oboustranne vyhodna symbioza, ktera by snad mohla vyustit v bezne manzelstvi, kdyby Raf porad netouzil nazout sve toulave boty a vzit kramle. Temer bezvychodna situace....nebo ne?
Ctvrty dil Only serie a ctvrta variace na stejne tema s mirne pozmenenym obsazenim. Ze ti chlapi se musi nejdriv nastvat na zenskou, na sebe a vubec na cely svet, aby nakonec prece jen prohledli a zjistili, ze zit v manzelstvi je vlastne uzasne prijemne. :-)

DUNIKO
26.03.2017 5 z 5

Pěkné.

moudivlacek
29.01.2016 5 z 5

Doporučuji lidem jako je paní "Evaevelína, aby takové knihy nečetli, a pak se nemusejí rozčilovat, jak jsou podle nich špatné.
Mně se to líbilo, právě to váhání mi přijde normální - stejně jako v životě se člověk rozhoduje a tápá. Celá série je povedená. Klasická červená knihovna.

Evaevelína
28.07.2013 2 z 5

ježíši ti byli otravní....vyspat -nevyspat, zůstat-nezůstat, miluju tě-nesmíš mě milovat....no, pro náctiletý asi jooo. Jinak já jsem se nemohla dočkat až knihu dočtu a zaklapnu.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Ann Maxwell
americká, 1944
2000  81%Jantarová pláž
1999  84%Nevěsta z Blackthornu
1998  83%Jenom on
2010  73%Nepokojná láska
2009  80%Podzimní milenec

Kniha Jenom láska je v

Přečtených91x
Doporučených3x
Knihotéce81x
Chystám se číst7x
Chci si koupit4x
dalších seznamech2x