Zimní žár

Zimní žár https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42158/zimni-zar-42158.jpg 4 63 9

Only série

< 6. díl

Sarah Kennedyová osiřela ve třinácti letech, ve čtrnácti se vdala a v šestnácti již byla vdovou. Život ji naučil postarat se sama o sebe a jediné, co zůstalo drahé jejímu srdci, byl mladší bratr Conner a zranění jestřábi, které léčila a vracela do přírody. Až ji osud přivedl do cesty Case Maxwella, muže, který poznal, že si musí právo zjednat vždy sám a tvrdě, a že mít někoho rád přináší vždy jen potíže a žal. Je však v jedné s potyček se svými úhlavními nepřáteli zraněn a nezbývá mu, než přijmout péči něžné léčitelky tak jako jiní divocí tvorové. V tvrdé ale nádherné zemi pak musí společně čelit jak přítomným nebezpečenstvím, tak hořkým přízrakům minulosti. Oba mají obavy z nových citů, ale jednou zažehlé vášně již nelze uhasit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Winter Fire , 1996


více info...

Přidat komentář

petraj30
01.11.2021 3 z 5

Bylo to v celku pěkné. Opět krásný popis krajiny a tvrdého života. V jádru věci se to vůbec nelišilo od minulých dílů. Někdy byli na ránu muži, jindy zase ženy, stejně jako tady. Ale i přesto to zřejmě bude patřit ke knihám, které si jednou přečtu a podruhé se k nim nevrátím, protože mě tolik nezaujaly a ničím novým nepřekvapily

DUNIKO
13.06.2021 5 z 5

Moc pěkné❤️❤️❤️


ariel platto
08.08.2019 4 z 5

Opět nádherné čtení, ale nelíbilo se mi odfláknuté střílení na konci. Čekala jsem víc barvité potrestání hlavního padoucha, po kterém se šlo v celé sérii.

havrmoni
26.06.2018 5 z 5

Nádhera,krásná tečka za moc pěknou dobrodružnou sérií z divokého západu. Samozřejmě nechyběla láska a porozumnění.

Lembac
12.12.2017 5 z 5

Case je tvrdy pistolnik, ktery si po tragickych udalostech minulosti zakazal veskere city a emoce. Ani Sarah nemela lehky zivot, ale nadeji a lasku si neodpira. Kdyz se tihle dva setkaji, jiskry jen srsi - a ty nastesti dokazou rozpalit nejen jejich tela, ale predevsim i jejich srdce.
Case je na me az moc neoblomny a odtazity, zato Sarah mi byla sympaticka hned od zacatku.

Lenka40
19.02.2017 4 z 5

Druhý díl série rod Maxwellů nás provází dobrodružstvím mladšího bratra Huntera "Case Maxwlla". Opět je to odpočinková kniha plná lásky ,touhy a pomsty.

Baraliska
15.07.2016 5 z 5

Jednou jsem na tu knížku narazila,
ale nelituji toho. Moc se mi líbila :).

moudivlacek
18.05.2016 4 z 5

Mně se líbila celá série. Case je silně citově poznamenán svou minulostí a Sarah též, i když ta se dokázala postavit budoucnosti, protože se ještě musí starat o bratra a touží po lásce a rodině. Case se zatvrdil a myslí si, že už nemá žádné city. Když ho nakonec přemůžou, zprvu to nezvládne, ale jeho srdce boj nevzdá, a tak se rodí láska dvou lidí, kteří si opravdu své štěstí zaslouží.

Evaevelína
22.04.2013 3 z 5

Kniha mi připadá podobná jako úvodní kniha podzimní milenec.I tady mě nebavilo myšlení Sarah a Caseho.Jinak by to mohl být moc pěkný romantický příběh z drsného prostředí.