Olívie / Olívie a On

Olívie / Olívie a On https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507829/bmid_olivie-olivie-a-on-652ff0dde2fbf.jpg 5 25 9

Olívie: Olívie, mladá hrdinka tohoto příběhu, miluje housle a svou rodinu. Touží po klidném životě, v němž by se mohla věnovat hudbě a sama sobě. Život je však složitý a ne vždy se nám podaří splnit si své sny. Olívie se potácí v problémech, které ji připravují o úsměv, ale situace, které ji hřejí u srdce, jí dodávají víru a sílu pokračovat. A protože osud je nevyzpytatelný, připlete se jí do cesty někdo, kdo ji zasype laskavostí a pochopením. Olívie a On: Olíviin život se krásně naplnil. Kromě milované hudby se součástí jejích dnů stala i Sofie, stará dáma, kterou si nesmírně zamilovala, a Oliver. Ten vstoupil do jejího života nečekaně. A stejně nečekaně ji jeho přítomnost hřeje a těší. Její srdce je plné lásky. Tito dva lidé jí usnadňují snášet problémy doma, které neberou konce. Ale v životě je jen málo věcí snadných. Ztráta a bolest si k nám pokaždé najdou cestu. Neobcházejí ani Olívii. Jak se s tím vším vyrovná? Naštěstí život nejen bere, ale i dává, a tak Olívie na své cestě potkává nové lidi, kteří léčí její bolavou duši a vrací jí úsměv na tvář. A teď vám něco řeknu. Když jsem Olívii dopsala, zůstalo mi po ní smutno. Měla jsem ji ráda a v něčem mi byla velmi blízká... Mluvila jsem o svých pocitech s manželem a on mi okamžitě, bez váhání, řekl, že se s ní nemusím loučit, že můžu psát dál... A měl pravdu. Hezké čtení, moji milí. Doufám, že vás pokračování Olíviina života potěší. Psaní se mi líbilo, a to velmi. Taňa Keleová-Vasilková Nakladatelství NOXI se rozhodlo vydat první i druhý díl najednou v jednom vydání.... celý text

Přidat komentář

werick
22.04.2024 5 z 5

Pěkná odpočinková kniha, zajímavý příběh

Ivanule
14.04.2024 4 z 5

Knihy od paní Keleové-Vasilkové mám ráda, jsou takové odpočinkové, někdy se v nich člověk i najde...Tento příběh byl zárověň i poučný v některých případech a v některých mě celkem štvalo, jak Olivie se o všechno neustále starala,nevím proč,ale tímhle mě v některých případech strašně vytáčela:)


bookcase
19.03.2024 4 z 5

Typická keleovka, nic, co bych nečekala. Potřebovala jsem lehčí četbu a tu jsem dostala, opět plná jídla :))). Líbil se mi konec, konečně takový netuctový, neodplouvalo se na růžovém obláčku. :)

knihovniceS
11.02.2024 5 z 5

Olívie / Olívie a On
Krásné čtení, i když trochu smutné. Příběh ze života koncertní houslistky Olívie a její rodiny. Divná nevyrovná sestra Petra, která má dítě, ale stará se o něj babička. Bratr Lukáš k rodičům jezdí velmi málo, se sestrou Olívií se občas sejdou na večeři , Olivie bydlí v podnájmu, které nedobrovolně střídá . Poznáváme její přátele a různé osudy. Dva díly v jedné knize, mám pocit, že je otevřený konec a autorka si nechává „vrátka“ pro třetí díl. Dávám 5 hvězd a doporučuji.

alnahu
24.01.2024 4 z 5

Kniha ze života od této oblíbené autorky a opět čtivá.Příběh Olivie,která je zcela oddana své rodině a hudbě na housle.Život se s ní nemazlí,ale přesto dokáže najít v sobě neuvěřitelnou sílu a postavit se osudu.

Květi62
11.01.2024 4 z 5

Táňa Keleová je jistota. Její knížky mám ráda. Je to pohodové čtení. Hlavní hrdinka Olívie miluje svoji práci, ale v životě hledá. Hledá sebe, lásku, míru odpovědnosti. Na své cestě hodně najde, ale také hodně ztratí. A přestože je nakonec sama není osamělá.

Alena1957
03.12.2023 5 z 5

Všechny knihy od spisovatelky jsem četla a musím napsat, že opravdu jsou ze života. Kniha Olívie mne nezklamala a příběh je opět perfektní. Je dobře, že spojili oba příběhy, nádherně navazují.

Lilie171
27.11.2023

Už mám koupenou a moc se těším až se do ní začtu. Mám ráda všechny její knihy .

gargamelka
14.11.2023

Táňa je mojí oblíbenou autorkou. Hlídám si její knížky, v podstatě kdyby na chleba nebylo, tak běžím pro knížku :)

Autorovy další knížky

2011  82%Dva životy
2003  81%Manželky
2012  78%Nikdy
2020  85%Slib
1997  75%Cena za voľnosť

Kniha Olívie / Olívie a On je v

Přečtených44x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených2x
Knihotéce18x
Chystám se číst25x
Chci si koupit10x