Vnější hrozba

Vnější hrozba https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508249/bmid_vnejsi-hrozba-63ac7ce444afa.jpg 5 53 6

Ohýbači reality série

< 2. díl >

Čas neúprosně běží a Země stále není připravena na mimozemskou invazi. Gnat křižuje vesmírem na palubě Shiamiru a snaží se mezi mnoha rasami objevit aspoň jednu, která by se za lidstvo postavila. Moc dobře ví, že bez pomoci se naše planeta nedokáže ubránit. Dokonce ani teď, kdy čelí skutečné vnější hrozbě, se však lidé nedokážou povznést nad malicherné problémy a bojovat bok po boku. Gnat musí vzít situaci do svých rukou. Nečeká vděčnost ani slova díků, ale ani se nenechá zastavit zákony či pravidly.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Искажающие реальность 2 (Iskažajuščije real'nost' 2) , 2018


více info...

Přidat komentář

DericCaster
02.11.2023 5 z 5

Vnější hrozba je druhý příběh od autora do kterého jsem se začetl a už teď je mi jasné, že budu potřebovat všechny zbývající knížky co vydal

Miluji sci-fi, vesmír a fantasy. V této knížce je od všeho trochu. Je neuvěřitelně čtivá a stránky jen letí... Těším se na další!

Tazz1
09.05.2023 5 z 5

Asi jen málo se dá ještě říci. Prostě kam tento autor natahuje laťku ve světě LitRPG, to snad není možné. Myslel jsem, že dám po tomto dílu nějakou jinou knihu...ale prostě to nejde, hned navážu dalším dílem.


rimar
17.02.2023 5 z 5

Po dobře rozjetém prvním dílu skvěle navázal druhý a vtáhne vás do děje tím jak se otevírají další a další obzory co je ve vesmíru. No nedokázal jsem přestat a dal si knihu na jeden zátah :-). Sice teď budu smutně čekat na další díl ale stejně natahovat to na delší dobu by nemělo smysl:-). Hlavní postava už definitivně vyrostla z maličké herní lokace jakou nabízí Země a vyrazila ke hvězdám kde se ukáže co v něm je. Zajímavý byl i krátký vhled jak funguje nepřátelská temná frakce.

Lacie
01.02.2023 5 z 5

Dvojka – šest hvězd!
:)
Ty postavy, které doplnily partičku z prvního dílu jsou výborné, jsem natěšena na nadcházející události, sem s nimi!

Dakye
26.01.2023 5 z 5

Přečteno jedním dechem za odpoledne. Potřebuju další díl. :)

kokrokr
11.01.2023 4 z 5

Napínavé, dobrodružné, čtivé.