Obklopení radosťou

Obklopení radosťou https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510540/bmid_obklopeni-radostou-eN9-510540.jpg 4 6 3

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo nás teší pohľad na západ slnka alebo rozkvitnuté čerešne? Existuje dôvod, prečo sa ľudia pri pohľade na záplavu lampiónov usmievajú? Odborníci nás nabádajú hľadať vnútornú rovnováhu v sebaovládaní alebo v meditácii a izolovať sa od vonkajšieho sveta. Prostredie, v ktorom žijeme, veci, ktorými sa obklopujeme, ovplyvňujú našu náladu viac, ako si myslíme. Dbať na estetickú stránku okolia nie je prejavom povrchnosti, práve naopak. Môže hrať v náš prospech, aby bol náš život bohatší, zdravší a naozaj radostný.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Umění
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Joyful , 2018


více info...

Přidat komentář

HadleysHope
15.09.2022 3 z 5

Kniha, pivo, kafe.....toť radosti mé. Kniha je nebezpečná v tom, že vám z jakékoliv maličkosti udělá závislost.

lindaofarim
15.09.2022 4 z 5

Jaké barvy, tvary, věci i naprosté maličkosti nám dělají radost? Proč se díky některým věcem cítíme lépe? To vše se dozvíte v téhle knížce. Podloženo nesčetnými výzkumy a teoriemi uvedenými do praxe. Na konci knížky jsou i tipy, jak si vylepšit např. svůj pokoj tak, aby nám přinášel větší radost. Některé kapitoly možná zbytečně dlouhé a plné odborných výzkumů, ale i to bylo na knížce jedinečné a zajímavé.


mariva
20.09.2019 3 z 5

Zajímavé postřehy o věcech, které nám přinášejí radost, ale psáno hodně popisným a odborným způsobem, což tu radost zase kazí.

Štítky knihy

příručky estetika design radost smyslové vnímání

Autorovy knížky

2019  76%Radost

Kniha Obklopení radosťou je v

Právě čtených1x
Přečtených7x
Knihotéce11x
Chystám se číst8x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x