O duších 1-4

O duších 1-4 https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463865/bmid_o-dusich-1-4-ACQ-463865.jpg 5 18 5

Dílo Michaele Newtona je světově proslulé a výjimečné. Popisuje souvislosti a zákonitosti našeho bytí: proč se rodíme do různých podmínek, máme různé vlastnosti a čelíme konkrétním problémům, čemu se tím učíme, ale i co se děje po smrti a mezi jednotlivými inkarnacemi. To vše se tu vysvětluje tak precizně, detailně a systematicky, jako nikde jinde. Veškeré poznatky autor získal prostřednictvím hypnózy; po dobu mnoha let ji úspěšně používal u tisíců klientů. Pozoruhodné je, že určité zážitky jednotlivých osob byly nápadně podobné. Ty Newton vybral a utřídil podle témat. Každá tematická oblast v knize sestává z vysvětlení, myšlenek či komentářů autora, jež jsou „prokládány“ autentickými výpověďmi lidí, kteří se jeho průzkumu zúčastnili. Tato publikace je spojením čtyř knih: Cesty duší, Osudy duší, Učení duší a Vztahy duší. Cesty duší Jak vypadá „návrat domů“ po smrti; jak se duše dělí podle barev a stupně vyspělosti; jak je to s duchovními průvodci. Osudy duší Jaký je rozdíl mezi různě vyspělými dušemi; jak si duše vybírá další pozemský život a nové tělo; jak si duše hledá partnery pro daný život. Učení duší Jak je organizovaný duchovní svět; jak se duchové zemřelých spojují se živými; jak se opět setkáme s našimi milovanými po smrti; jak probíhá duchovní obnova energie a nové zrození duší. Vztahy duší Duševní partneři a spřízněné duše; duše, které nám ublížily; organizace skupin duší; přechod na pokročilejší úrovně; mladé duše; duše zvířat; volba těla; svobodná vůle.... celý text

Přidat komentář

Danuška777
22.05.2023 5 z 5

jedna z nejlepších knih na toto téma

Perkonamel
28.10.2022 5 z 5

Knihu jsem si koupil, neboť, ale to je dlouhý příběh, se u nás v domě objevil duch. Dům jsme sice stavěli nový, ale některé materiály byly recyklovány. No a tohle byla snad jediná kniha, která mne v koutku esoterika zaujala. Přečtením se mi rozšířily obzory toho, co už poznám a po jedné nahodilé příhodě, kdy jsem “zase” odmítal, že by něco takového existovalo, se mi to celé potvrdilo. Takže knihu doporučuji ku přečtení, myslím, že i skeptik by nakonec přiznal “něco na tom je”.


eileen9
17.10.2022 5 z 5

Za mě jedna z nejlepších knih

Evkae36
20.06.2022 4 z 5

Kniha na čtení celkem složitá, ale zase to donutí člověka se soustředit. Mnohé jsem pochopila a střípky zapadli do skládačky. Některé příběhy či pasáže mi přišly trochu přitažené za vlasy, ale to neznamená že nemohou být pravdivé.

Elea
14.03.2021 5 z 5

Nesmírně zajímavá kniha, která nutí k přemýšlení o vlastním chování, postojích i o vlivu blízkých a příbuzných.

Je určitě přínosem, že nakladatelství Eugenika vydává tento druh literatury, jen by těmto knihám mohlo věnovat mnohem větší pozornost. Bohužel u tohoto nakladatelství neexistuje jazyková korektura a tak se jejich knihy pravidelně vyznačují nesmírným množstvím chyb - jak jazykových (gramatické chyby, překlepy, chybějící písmena i slova), tak faktických (nenavazující číslování příběhů, text se odvolává na příběh označený jiným číslem, atd.).

Autorovy další knížky

Michael Newton
americká, 1931 - 2016
2002  86%Cesty duší
2002  89%Osudy duší - Smrt a zrození
2020  93%O duších 1-4
1993  89%Život mezi životy
2003  92%Vztahy duší - Nová setkání

Kniha O duších 1-4 je v

Právě čtených3x
Přečtených21x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce13x
Chystám se číst24x
Chci si koupit27x
dalších seznamech1x