Nevinná svůdkyně

Nevinná svůdkyně https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43390/bmid_nevinna-svudkyne-weq-43390.jpg 4 149 26

Fairy Tale série

1. díl >

Rok 1347. Bannor Smělý patřil k nejstatečnějším anglickým válečníkům, který v boji s nepřátelskými Francouzi nezaváhal před žádným nebezpečím a nepocítil ani záchvěv strachu.To se však změnilo ve chvíli, kdy válka skončila a on se jako dvojnásobný vdovec vrátil domů, ke svým dvanácti nezbedným ratolestem. Pověst slovutného vojevůdce mu zde nebala nic platná, protože děti nejsou poslušní vojáci, a tak se Bannor odhodlal k zoufalému činu. Pověřil svého hofmistra, aby mu našel ženu a dětem novou matku. Měla by být pokorná, oddaná - a tak ošklivá, aby nebyl v pokušení přivést s ní na svět dalšího potomka. Jaká však byla Bannorova hrůza, když se věrný služebník vrátil s lady Willow z Bedlingtonu, chytrou a neobyčejně svůdnou kráskou! Její havraní kučery a vášnivé šedé oči byly neodolatelné. A to ještě Bannor netušil, že se Willow spřátelí s jeho dětmi a společně ho naučí, že i porážka může být sladká. Dokáže za těchto okolností statečný rytíř dodržet své předsevzetí a odolat nebezpečnému pokušení?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Charming the Prince , 1999


více info...

Přidat komentář

katkaq
16.11.2021 1 z 5

Tahle kniha mě zklamala. Ráda čtu červenou knihovnu, ale co je moc to je moc. Byl to úplný chaos. Přitom si dokážu podobnou dějovou linku představit, jak funguje bez problémů, kdyby byla lépe napsaná. Tohle bylo prostě špatně rozmyšlené i napsané.

vcielka
28.02.2021 4 z 5

(SPOILER) Co ja viem. Cely cas sa tam skoro nic zaujimave nedialo, az ku koncu ale to bolo len chvilu a aj to Bannorovi trvalo strasne dlho, kym sa prichystal a vypravil. No a potom uz zdrazu bol epilog. Pocas citania to ale bolo mile a ctive. Po skonceni knizky som uz taka nadsena privetiva k obsahu nebola. I to, ako sa jej najprv chcel zbavit a vyhybat a zo sekundy na sekundu uz ju uspokojuje sa mi zdalo take prvoplanove, nerealne. Nemam velmi rada pribehy, kde sa hrdinovia sebe cely cas vyhybaju a tak nemaju sancu sa spoznat, ale hlavne, ze medzi nimi vznikla od prvej chvile obrovska nezdolna laska, ktorej sa neda odolat. Toto mi velmi kazi cely pribeh, ale ocenujem, ze seriu nazvala autorka Rozpravka a preto prizmurim oko a budem ju tak brat. V nej to mozne je. Velmi sa mi pacil ale vztah Desmonda a Beatrix. Toto mi ten pribeh pozdvihlo. 3,5*


scarletblue
29.01.2021 5 z 5

Moc se mi líbila. Byla vtipná a osvěžující. Konečně něco z trochu jiného soudku.

sarekaslukova
04.11.2020 4 z 5

Za mě opravdu krásná, čtivá knížka pro upršený den, kde jde spád věcí lehce předvídat.

Zomy
30.10.2020 4 z 5

Milé, laskavé a úsměvné. K Terese Medeiros jsem se vrátila po delší době a bylo to jako pohlazení. Ačkoliv Banner se zpočátku nezdál jako zrovna romantický hrdina, bylo to romantické až až.

luci2
17.07.2020 5 z 5

U této knihy jsem se neskutecne bavila. Příběh není ničím ojedinělým, avšak má své kouzlo a vtip, takže se u neho nebudete nudit. Proto nebyl problém ho přečíst za jedno odpoledne.

petraj30
03.08.2019 3 z 5

Příběh byl moc natahovaný, ale nebylo to vyloženě špatné. 70%

Kiwicatko
02.12.2018 4 z 5

Boze, tolik deti, tak si dobrovolne hodim masli :)
Na jednu stranu chapu Bannoruv slib, ale udelat mi tohle chlap a ja pri kazdem dalsim nalezenym prckovi videt soucit v ocich ostatnich....s tim bych se srovnat nedokazala. Takze smekam :)

havrmoni
16.04.2018 5 z 5

Po druhém přečtení a po třech letech přidávám *. Líbilo se mi to snad ještě víc.

Domca94
15.01.2018

Ty děti a to, co všechno hlavní hrdince provedly. Příběh má spád, zároveň mnoho vtipných situací.

janqa410
21.12.2017 4 z 5

Velmi milé dílko, plné vtipných, milých a romantických situací. Příjemné potěšení pro oko i fantazii :)

DUNIKO
25.06.2017 5 z 5

Krásné čtení.Bannor úžasný,Willow taky,děti suprové.Spousta hlašek a lumparen mě pobavilo.

Da7nd1
03.02.2017

Velmi pěkná kniha, Bannor každým coulem sympaťák a vtipálek, líbilo se mi , jak si neuměl poradit s dětmi a jeho nová žena mu to předvedla a on se konečně zamiloval a začal jinak přemýšlet. Moc jsem se nasmála povedeným kouskům a lumpárnám těch dětí. Nevím, jestli by v dnešní době něco takového děti vymysleli.

ptavichripkaa
07.10.2016 5 z 5

Mě se kniha líbila. Bannor je sympaťák a Willow se k němu skvěle hodila. Spousta popsaných situací mě rozesmála.

moudivlacek
08.04.2016 4 z 5

Kdo má rád legraci a zároveň rád čte i mezi řádky, je tato kniha určená pro něj. Od začátku do konce má děj spád a zažijete spoustu humoru i ve vážných situacích. Bude vás bolet břicho od smíchu, velmi povedená kniha.

Barbora H
09.02.2016 1 z 5

Tragikomedie.... pro mě naprosto ztráta času, třeba někomu příběh přišel úsměvný, zajímavý, třeba i čtivý - ale já jsem měla již od počátku totální odpor k maceše, jejím dětem a zbytek pro mě zajímavě ani čtivě napsán nebyl...

LibraryGirl
05.11.2015 5 z 5

Opravdu jsem potřebovala zvednout náladu a T. Medeiros byla prostě skvělá volba. Krásný pohádkový příběh, který mě pohladil na duši a ještě jsem se zasmála. Co všechno prováděla ta nezbedná dítka :-D Humor, romantika a dobrý konec. Variace na Popelku. Doporučuju:-D

havrmoni
27.05.2015 5 z 5

Pěkná, zábavná i romantická. Děti vynucující si pozornost lumpárnami byli jsou a budou v jakékoliv době. Jen v závislosti právě na době se mění styl toho ,, zlobení''.

malazluta
01.07.2014 4 z 5

Mě se tato knížka líbila, ikdyž Bannora mi bylo chvilkama upřímně líto. "Roztomilá" dítka by zasloužily pořádně nasekat na zadek - to by byl opravdový "temný středověk". Rozmazlenost a drzost potomků jsou problémy současnosti, v tom autorka podle mě šlápla poněkud vedle.

smuma
11.02.2014 1 z 5

Kniha je to nejslabší, co jsem četla od této autorky, postavy nesympatické, neuvěřitelné. Jak píše modranka, hlavní hrdina byl obrovský idiot a haranti škoda slov...
Byla jsem zklamaná