Neodolatelné nanuky

Neodolatelné nanuky https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/252275/bmid_neodolatelne-nanuky-252275.jpg 5 2 2

Domácí nanuky jsou zábavné, ať už jde o jejich přípravu či konzumaci, a lahodně osvěží celou rodinu. Všechny recepty v této lákavé sbírce jsou snadné a doprovázejí je úžasné fotografie. Vybírat můžete z ovocných dobrot, jako jsou vrstvené banánové nanuky s malinami nebo vlnkované višňové nanuky. Pak vás čekají vymazlené nanuky včetně mátového potěšení máčeného v čokoládě nebo trojčokoládového nebe. Nové a pikantní nanuky zastupuje třeba limetový sorbet s chilli a kořeněné švestkové nanuky. Nanuky pro dospělé jsou inspirované oblíbenými koktejly, například jahodovou Margaritou nebo jablečným Martini. Příprava nanuků představuje vynikající způsob, jak děti nadchnout pro práci v kuchyni a zabavit je vymýšlením vlastních příchutí.... celý text

Přidat komentář

Booky84
30.12.2022 5 z 5

Zajímavá kniha na první pohled a po jejím prolistování a přečtení se už moc těším až si některé nanuky zkusím a ochutnám.

Manifest blech
10.06.2015

Krásná na hmat, úžasná vazba, která se k nanukům hodí. Uvnitř najdete recepty od ovocných až k alkoholickým zmrzlinám po domácku udělaným.