Někdo jako já

Někdo jako já https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501203/bmid_nekdo-jako-ja-IK8-501203.png 4 58 10

Někdo jako... / Mila série

< 2. díl >

Mila ztrácí půdu pod nohama. Sype se na ni jedno odhalení za druhým, a když z L.A. přiletí její rodiče, přivezou s sebou jen konflikty. Mila se cítí zrazená a její pobyt v Tennessee se mění v noční můru. Ještěže je tu Blake se svým uvolněným úsměvem, uklidňujícím dotekem a kytarou. Ten kluk jí přirůstá k srdci čím dál víc… Mezi jejich rodinami se však odehrává drama. Čeká Milu a Blakea společná budoucnost i potom, co léto skončí?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Becoming Mila , 2021


více info...

Přidat komentář

Peťulka3
13.04.2024 5 z 5

Mělo to spád. Člověk se pořád dozvídal něco nového. A ten konec? No,třetí díl bude určitě zajímavý.

Kristy.Seb
24.02.2024 4 z 5

Jedno odhalení za druhým. Tohle byl zajímavý díl.


Becca_books
28.01.2024

Re-reading. Hledala jsem oddechovku a kniha splnila co měla.

jana1874
17.08.2023 4 z 5

Líbí se mi, jak je vidět, že postavy dozrávají. Mila se už dokáže postavit sama za sebe, za to co je správné (někdy i u něčeho, k čemu neodhodlali ani dospěláci v knize). Je moc hezké, jak jsou si ona a Blake sobě navzájem oporou a podporují se, stojí si za sebou a svým vztahem.
Už se tu řešili i vztahy mezi ostatními členy rodiny, které byly naťuknuté v prvním díle - otec a syn, bratr a sestra, dcera a otec...

petraLI
16.07.2023 2 z 5

Trochu zklamání. Druhý díl je vlastně o ničem, celou knihu se řeší minulost, která je nakonec vyřešena na jedné straně. Nevěra taky zmizela jak mávnutím proutku. Bylo toho hodně nakousnu to, ale vlastně se nic zajímavého nedělo. Jsem zvědavá na třetí díl.

Ella161
31.05.2023 4 z 5

Ten konec jsem očekávala, protože jak už jsem se jednou zmínila, tahle série se podobá sérii DIMILY. Takže jsem na něho jaksi byla připravená a skoro vůbec mě nepřekvapil. Jsem zvědavá na další díl, jak to dopadne.

Karola050716
19.04.2023 3 z 5

Tři hvězdy..nebo jen dvě? S Estelle mám trochu potíž...příběh plyne, čte se hezky a knížku jsem přečetla za jeden den, takže bych řekla, že super..ALE když se nad tím člověk trochu zamyslí, tak to bylo pořád dokola hádka, útěk, hádka, útěk...minimum romantických chvilek, což je v romantickém příběhu dost problém a ten mega melodramatický konec mi přišel vůči Mile i Blakeovi tak strašně nefér, že bych autorce naboxovala...no a stejně jako v Dmily sérii, milostné scény jí prostě psát nejdou a člověk se na to půlku knihy těší, že takže celkově docela hezké, ale trochu prázdné.

Gabriela456
14.04.2023 5 z 5

Daleko lepší než první díl. Děj byl více zajímavější, více míst. Přečteno během jednoho dne, už se těším na další pokračování.

Ann98
14.03.2023 4 z 5

Taková oddechovka, která za prvním dílem dost pokulhává. Do popředí se dostávají rodinná dramata a různá tajemství o Miliných rodičích. Zprvu se mi líbilo, že se děj odehrával jen na ranči, ale.. Postupem času jsem si uvědomila, že se děj až na pár výjimek neodehrává nikde jinde a vlastně se v knize neřeší nic než problémy, problémy a zase problémy. Skoro žádná romantika. Začínalo to postupem času být nudné.
Co knihu krapet oživilo jsou postavy otce Everetta a matky Marnie a manažera Rubena. Toho jsem opravdu nemohla vystát, do všeho se pletl, všem rozkazoval a říkal co mají dělat. Tohle rozhodně nebylo v jeho pracovní smlouvě. Naopak tetu Sheri miluju, vůbec bych se nezlobila, kdyby měla víc prostoru.
Třetí díl si asi přečtu jen abych to měla komplet uzavřené.

Janinajel
20.02.2023 5 z 5

(SPOILER) Tohle mě hodně bavilo . Mam rada autorky styl psaní , už její sérii DiMYLY jsem shltla na jeden dech , ale tam byla aspoň výhoda toho , ze všechny knihy už byli vydané ‍. Skončí to nejvic napínave a počkej si půl rok na další díl , tohle mě vždy dostane. Ale zpátky k dílu , moc krásný zápletky , je to takové nevinne. Líbí se mi , ze si Mila stojí za svým , je tvrdohlavá , poznává jiný život , než na jaký je zvyklá. Pak je tu Blake , kterými by propadla snad každá , je okouzlující , pozorný , pchranitelsky , má své velké sny za kterými si jde a oni dva spolu jako par jsou woooooooow , bohužel síla osudu , špatného načasování těmto dvoum opět nepřeje , ale dohledávala jsem si v AJ o čem bude třetí díl a jako máme se na co těšit , sice to potrvá než se znovu shledaji , ale věřím , ze vše dopadne tak jak má a tyhle dva milousi už bez sebe nezůstanou .