Někdo jako my

Někdo jako my https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516881/bmid_nekdo-jako-my-J6t-516881.jpg 4 42 8

Někdo jako... / Mila série

< 3. díl

Závěrečný díl návykové trilogie od autorky bestsellerové série DIMILY Mila je zpátky v Tennessee. Od rozchodu s Blakem uběhly už dva roky a teď se soustředí na to, aby před nástupem na vysokou hodila minulost za hlavu. Sbohem rodinné drama, hollywoodské krize... a Blakeu. Jenže doma je i Blake se svou novou přítelkyní. Mile naštěstí poskytuje rozptýlení ranč její rodiny a s ním i nový sexy stájník. Přesto ale nedokáže zapomenout na to, co se mezi ní a Blakem stalo. Existuje pro ně ještě jedna poslední šance, nebo se jejich cesty už navždy rozešly?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

The Making of Mila and Blake


více info...

Přidat komentář

Peťulka3
15.04.2024 5 z 5

Mně se tyhle knížky hrozně líbí. Je to čtivé, je tam určité napětí, akce,zvraty. Prostě všechno, co by v knize mělo být. A to,že je to dost předvídatelné? To určitě neubírá na kráse.

Kristy.Seb
25.02.2024 4 z 5

Ale jo, hezké zakončení série. Nenáročné, oddechové, milé.


Becca_books
28.01.2024

(SPOILER) Moc pěkné zakončení. BYlo lehce předvídatelné, co se stane, když se Mila vrátí do Tenesse, ale vše plynulo celkem přirozeně.
Potěšila mě postava Blakeovy matky. V tomto díle mě nikdo neštval, což se docela divím :) A část s Pepkem mě téměř dohnala k slzám. Bylo mi to děsně líto. Na konci mi chyběl nějaký závěr, epilog... Nemám ráda neuzavřené konce i když si můžeme domyslet jak to asi pokračuje.

Ann98
02.01.2024 3 z 5

Milé zakončení celé série. Znám autorčin styl psaní. Její sérii DYMILY mám ráda, takže jsem tak nějak tušila do čeho jdu. Vždy se k autorce budu vracet, i když už dávno nejsem cílová skupina.
I poslední díl se četl lehce. Za mě byl slabší než předchozí díly, přišlo mi, že se tam toho zase tolik nedělo. Pokud od toho čtenář neočekává bůhví co velkého, může se mu dostat nenáročné čtení, u kterého se nebude nudit.
Co se týče postav, přišly mi na svůj věk až moc vyspělé a měly plno odpovědnosti. Pořád to byly ještě děti a nemusely nést takovou zodpovědnost za své rodiče.
Jak už psali v komentářích níže .. jestli autorka nechystá pokračování, jakože v originále zatím žádné nemá, tak mi zde chyběl epilog. Dozvědět se, jak to bylo po nějaké uplynulé době. Takhle je to neuzavřené a já nemám ráda otevřené konce, které nabízejí prostor fantazii.

Ella161
29.12.2023 4 z 5

Skvělé a milé zakončení téhle nenáročné série. Autorku mám ráda, i její knihy mě přesvědčily o tom, že čtení je prostě úžasné. Její série Víš, že tě miluju je vůbec první, kterou jsem kdy přečetla. Tudíž mám k autorce jaksi hlubší vztah, protože i ona mi ukázala krásy čtení. Sice už nejsem cílová skupina, od příběhů už čekám mnohem víc a uvědomuji se, že už mě to nebere tolik jako v 15, ale stejně se k autorce vždy ráda vracím. Čímž se vracím i do svého mladšího já, kdy všechno bylo krásné a bezstarostné. Já mohu jen doporučit, ale neočekávala bych od toho něco víc. Prostě skvělé nenáročné čtení na zlepšení nálady či špatného dne.

jana1874
18.08.2023 5 z 5

Moc hezké zakončení série, jediné co, tak mohlo být pár stránek navíc, i třeba ve formě epilogu, abysme věděli, jak to dopadlo

Lucie.H
12.08.2023 5 z 5

Krásné zakončení celého příběhu, chyběl mi závěrečný prolog, ale zase si člověk aspoň může domyslet jak to nakonec cele dopadlo.

terikus
04.08.2023 5 z 5

Celá série byla pěkná, poslední díl asi nejlepší, jen bych brala nějaký epilog, nebo tak, abychom se dozvěděli to, co jsme se nedozvěděli...