Záhady života a smrti

Záhady života a smrti https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64512/zahady-zivota-a-smrti-64512.jpg 3 10 2

Dovíme se vzrušující podrobnosti o muži, který dvacet let dopředu "vymyslel" ztroskotání Titaniku. Přečteme si nezpochybnitelné dokumenty o existenci záhrobního života, budeme na konkrétních , celosvětově proslulých kriminálních případech zevrubně informováni o možnostech parapsychologie v boji proti zločinu.

Záhady
Vydáno: , Dialog
Originální název:

The Thrilling Mystery of Life , 1997


více info...

Přidat komentář

danny_21
08.04.2021 2 z 5

Další sbírka vymyšleností a nepodložených autorem předkládaných fakt a lidských záhad, o kterých ( pokud si dáte tu práci ) nenajdete na všemocné síti ani zmínku, nemluvě o tom, že autor používá jména samotných aktérů nebo svědků ve zkratkách, což u mě jasně značí smyšlenost. Ano čte se to dobře a leckdo uvěří, přesto děkuji za dnešní dobu, kdy je možné si téměř všechno ověřit hned z několika zdrojů. Na rozdíl od stejnojmenného autora z této edice Edwardse, který většinou popisuje zdokumentované události i s fakty, je tento Frank u mě jen úspěšným fabulátorem, případně si k ověřeným fenoménům přibalí své báchorky a někdy si opravdu vyloženě vymýšlí - příklad za všechny - žádný Newyorský guvernér s jménem Moore, který měl spolupracovat na pokusech s Edisonem, v úřadě nebyl - https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_governors_of_New_York - 30 %

honajz
04.08.2014 2 z 5

Faktograficky nijak podloženo, jména účastníků změněna, a zkuste si třeba na Google dohledat onoho zázračného dr. Julia Goldsteina, schválně, kolik vám vypadne stránek. Příběhy jsou o tom, že doktor se podíval, přečetl auru, a to i z fotografie, zjistil, kdo čí karmu uzurpuje a proč je dotyčný nemocný, a změnou třeba opičí lásky v obyčejnou lásku se lidi uzdravili. Příběhy (nelze říci případy) jsou pak proloženy různými úvahami na téma síla pokání, vesmírná síla hýbající naším světem, Kristus první chiropraktik a léčitel apod.


Kniha Záhady života a smrti je v

Přečtených15x
Knihotéce26x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x