Čas Bohů

Čas Bohů https://www.databazeknih.cz/img/books/84_/84548/cas-bohu-84548.jpg 3 36 5

Americký dokumentarista a psychiatr popisuje a v některých případech i dokumentuje příběhy o záhadných, nevysvětlitelných nebo zázračných událostech.

Literatura světová Fantasy Záhady
Vydáno: , Dialog
Originální název:

Time of Gods , 1988


více info...

Přidat komentář

danny_21
25.05.2018 2 z 5

Další sbírka vymyšleností a nepodložených autorem předkládaných fakt a lidských záhad, o kterých ( pokud si dáte tu práci ) nenajdete na všemocné síti ani zmínku, nemluvě o tom, že autor používá jména samotných aktérů nebo svědků ve zkratkách, což u mě jasně značí smyšlenost. Ano čte se to dobře a leckdo uvěří, přesto děkuji za dnešní dobu, kdy je možné si téměř všechno ověřit hned z několika zdrojů. Na rozdíl od stejnojmenného autora z této edice Edwardse, který většinou popisuje zdokumentované události i s fakty, je tento Frank u mě jen úspěšným fabulátorem, případně si k ověřeným fenoménům ( v případě této sbírky jich bylo víc než v předchozích - např. Pascal Forthug, Imad Elawar, Philadelfský experiment, Ted Serios a Göringova sebevražda ) přibalí své báchorky a někdy si opravdu vyloženě vymýšlí - 40 %

Nibiru
08.08.2014 4 z 5

To já zase věřím. Na světě, v našem trojrozměrném světě, který jsme schopni vnímat našimi omezenými smysly (čas je čtvrtý rozměr) je tolik jevů a podivuhodných věcí, které se nedají vysvětlit, ačkoliv se prokazatelně dějí.
I já mám dva takové "neuvěřitelné" zážitky, a protože jsem to zažila na vlastní kůži, tak vím, co vím. Nevěřícím Tomášům to stejně nevysvětlím, protože vysvětlení sama neznám. Ale vlastní zkušenost je nade vše.
Naše věda je zatím jenom v "plenkách", přestože se považujeme div ne za pány tvorstva. Byly tu před námi jiné civilizace, které toho věděly o Makrokosmu a Mikrokosmu mnohem více než my a dokázali i svůj mozek využívat mnohem efektivněji než my.
Trochu pokory by lidstvu rozhodně neškodilo!


Roman04
19.08.2013 4 z 5

Příjemné oddychové čtení. Nepřekvapí, ale hlavně nezklame.

DendousSKS
25.11.2011 4 z 5

Také musim souhlasit,že se to pěkně čte,ale též nevěřim ničemu. Jak se píše v jedné kapitole o židovi jménem André Silberstein,který se stal neviditelným poté,co do jeho bytu vrazili fašisté a tím si zachránil svůj život zkrátka může věřit málokdo.

Jack Bauer
27.10.2011 4 z 5

Edice NEJvětší záhady světa se pěkně čte, ale nevěřím z toho ničemu.