Scott Lang: Ant-Man

Scott Lang: Ant-Man https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/384773/bmid_scott-lang-ant-man-ICr-384773.jpg 4 31 5

Scott Lang býval zloděj s hlavou pro vědu a srdcem ze zlata. Pak se z něj stal Ant-Man, vzor pro všechny hmyzí bojovníky. Mistři řemesla David Micheline a John Byrne navazují na antmanovské dědictví v tom pravém marvelovském stylu a přinášejí dramatický debut Scotta Langa, senzačního druhého Ant-Mana. Pak se od osamělého hrdiny přesuneme k veliteli týmu, protože v našem druhém příběhu se Scott pod taktovkou Matta Fractiona a Laury Allredové ujímá vedení zbrusu nové Future Foundation. Čekejte nečekané, protože na výsluní míří nepřekonatelný Ant-Man! Obsahuje: Mravenčí krádež Cena srdce Fantastická Faksimile... celý text

Přidat komentář

Luigi1
11.07.2023 4 z 5

Jak po čtenářské tak po kresbě se mi to líbilo

igor6519
17.02.2021 2 z 5

Ant-Man ako výber nefunguje. Úvodný komiks je dobrý, ale FF, nech sa už snaží akokoľvek pôsobí vďaka "neukončeniu" minimálne amatérsky. Chápem, že rozsah je obmedzený, ale v tomto prípade to jednoducho nevyšlo.


wullcann38
20.11.2020 4 z 5

Dobrý komiks

Hwaelos
19.08.2018 4 z 5

Mám skoro chuť dát pět hvězd. Hlavní příběh ve mně evokuje přesně to, co mě kdysi nadchlo na Dětské křížové výpravě - pocit, že se to děje v současnosti a v normálním (tj. našem) světě, komedie, superhrdinská sága a tak trochu rodinné drama. Všechno to tam je, a drží to pohromadě. Je to o to víc překvapivý, když si člověk uvědomí, že to napsal Matt Fraction, který má za sebou shit s názvem Fear Itself. Kromě toho je překvapivě fajn i starý příběh Ant-Manova originu. Rozhodně jedna z těch nejlepších věcí z červeného UKK.

Lenka.Vílka
15.07.2018 4 z 5

Z knihy jsem trochu zmatená. Obsahuje dva příběhy. Jak Scott k oblečku přišel a jeho působení v FF. V tom případě se kniha měla jmenovat jenom Scott Lang, bez toho dovětku. Protože tohle mate. Nebo vybrat jiný příběh. Sice se dozvíme, jak prožíval smrt své dcery, ale to by se čtenář dozvěděl tak jako tak. Vzadu v povídání o postavě, jako v každé knize. V přehledu dalších knih je vidět, že bylo z čeho vybírat. Možná proto nevadí, ze série FF konci dějově tam, kde končí. Jak jejich dobrodružství dopadlo, je napsáno vzadu v knize.
Víc u jednotlivých příběhů.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Část díla

Autoři knihy

Matt Fraction
americká, 1975
David Michelinie
americká, 1948