Spider-Woman

Spider-Woman https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/381496/bmid_spider-woman-kWg-381496.jpg 4 41 6

Agenta Hydry a později superhrdinka Jessica Drewová je senzační Spider-Woman, pavoučí bojovnice! Spider-Woman zasévá do srdcí svých nepřátel strach... a vy nyní zjistíte ta nejtemnější tajemství této zlověstné ikony. Jessica příliš dlouho nevědomky napomáhala zlu. Sotva se naučila přijmout krutou minulost, má před sebou nový úkol - bude tvořit první linii obrany proti těm nejméně vítaným cizincům vůbec, skrullským válečníkům. Brian Michael Bendis a Alex Maleev ze sebe vydávají to nejlepší. Tohle je příběh, který si nemůžete nechat ujít! Obsahuje: Temný osud Agentka S.W.O.R.D.U... celý text

Přidat komentář

Luigi1
11.07.2023 3 z 5

Po čtenářské stránce jsem se nemohl nějak začíst kresba by docela ušla

dr.horrible
06.07.2022 4 z 5

Podobne ako pri Jessice Jonesovej, ilustrácie sú zase nádherné, ale obsahovo by v klasickom formáte tých 7 častí vydalo možno na jednu. Štvrtá hviezda pre sympatickú ženskú hrdinku.


Bobik9
11.10.2020 2 z 5

Kresba je originální, temná a super sedí na ten příběh. Bohužel právě samotný příběh je dosti slabý. Děj se nijak nerozvíjí. Na všech stránkách se děje to samé. Škoda.

TimeLord
03.01.2019 4 z 5

Prečítané som to mal za chvíľu, hlavne preto, že v tomto komikse nie je veľmo veľa textu. Bolo to fajn, aj keď miestami mi to prišlo nezaujímavé. Jessica ma až tak nezaujala, na zoznámenie s postavou mi toto NHM stačilo, ale do ďalších komiksov so Spider-Woman ma to nenalákalo. Ale ako zlé to nebolo.

B-artX
11.10.2018 5 z 5

Jedno z těch lepších NHM. Spider-Woman jako postavu jsem doteď vůbec neznal, a proto jsem po velmi kladném hodnocení tohoto komiksu neváhal a vrhl se na něj. Skvělé čtení, Bendis je prostě borec. Kresba doopravdy nádherná- takováto temnější a detailní kresba mi doopravdy vyhovuje. Hlavní příběh jako takový funguje a baví, origin je ok. Takže za mě spokojenost. Určitě doporučuji, super čtení.

hroubek
04.07.2018 4 z 5

Spider-Woman je jako hrdinka velmi zajímavá a na její komiks jsem se dost těšil, navíc když jsem věděl, že na něm dělal Bendis. Brian Michael Bendis umí tyhle "komorní" věci, které se točí kolem jednoho hrdiny, jenž má právě dost životních starostí a všechno kolem se mu rozpadá pod rukama. A tohle předvádí i se Spider-Woman. Příběh se čte velmi dobře a je to napínavé a zajímavé, rozhodně to není žádná sluníčková jízda. Hlavní hrdinka si prošla pěkným svinstvem, a dostat se z toho nebude vůbec snadné a lehké. Celý příběh krásně podporuje parádní kresba od Alexa Maleeva, ze které ta deprese přímo sála. Takže za mě spokojenost, a komiks se mi dost líbil.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autoři knihy

Brian Michael Bendis
americká, 1967
Archie Goodwin
americká, 1937 - 1998

Kniha Spider-Woman je v

Přečtených50x
Doporučených1x
Knihotéce57x
Chystám se číst14x
Chci si koupit8x
dalších seznamech1x