Inhumans

Inhumans https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356876/bmid_inhumans-M5Z-356876.jpg 4 48 7

Poddruh homo sapiens vylepšený mimozemskou rasou, spojený rodinným poutem a královskou linií. Přesně taková je rasa Nelidí a ti nejlepší z nich, tým Inhumans. Obsahuje: Co skrývají... neuvěřitelní Nelidé Odpovědi Tajná invaze: Imhumans

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Hachette
Originální název:

The Inhumans , 2015


více info...

Přidat komentář

Luigi1
07.07.2023 5 z 5

Jsem spokojený konečně jsem si počet

Bobik9
22.02.2019 4 z 5

Myslím, že je to trochu podhodnocené. Jedná se o velmi zajímavý příběh o invazi Skrullů, který má parádní kresbu a rychle plyne. Dokonce i starý příběh mě zaujal, takže jsem nečekaně spokojen s celými Inhumans.


Hwaelos
23.01.2018 3 z 5

Fajn jednohubka z eventu Tajná invaze. Příběh je vzat trochu z rychlíku, což je škoda, jinak ale funguje docela dobře a připomíná dobře napsaný akční (a trochu špionážní) film s několika různými liniemi příběhu. Hlavní výtku mám ke kresbě - obličeje i části těla jsou místy podivně deformované jakoby Raney spěchal s uzávěrkou...

Wojta777
18.11.2017 5 z 5

Krásný desing a obálka. Příběhy jsou napínavé a nápadité. Skvělý NHM.

martinstefko
13.10.2017 2 z 5

"Nejmocnější hrdinové Marvelu 30: Inhumans" není z těch komiksů, které vás dovedou nadchnout, je to prostě jen průměrně, až trochu podprůměrně odvedená práce, která musela být napsána, protože zrovna probíhal velký event.

hroubek
08.10.2017 3 z 5

Opět hned na začátku zdůrazním, že budu používat anglický název Inhumans, než český paskvil. A to samé by si měly uvědomit překladatelé komiksů, jenž neustále používají oba názvy jak se jim to chodí a pro čtenáře to působí jako pěst na oko.

Co se týče příběh, tak to není špatné, a dost mně to připomnělo Black Panhera, který v NHM vyšel s podobným příběhem. Co mě, ale zklamalo, tak to bylo jakým způsobem na mě Inhumans působili. Čekal jsem trochu více, lepší příběh, propracovanější postavy a hlavně více Black Bolta. Komiks je akční jednohubka s krásnou kresbou. Ale nic víc, a to mě moc mrzí. Vidím tam větší potenciál a to bych také chtěl číst. Přesto, jak říkám není to špatný komiks, ale rozhodně jsem čekal zajímavější a lepší příběh.

Lenka.Vílka
07.10.2017 5 z 5

V části marvelovského univerza ras pocházejících mimo Zemi, mám stále trochu zmatek (mohlo by vyjít ještě něco, ne?), ale Inhumans jsou fajn. Tenhle příběh se zaměřuje na královskou rodinu. A na skrullské záškodníky, páč když už vám nahradí někoho jako je Black Bolt, tak je to fakt průšvih (s jeho schopností to naprosto chápu). A průšvih je taky v tom, že jsem nečetla Tajnou invazi. A další průšvih? Nemám tušení, kolik dějově spojených komiksů (s touhle událostí) vyšlo celkově, takže moc, moc, moc oceňuji poslední strany. Ale varování, nečtěte před komiksem, Stručná historie spoileruje i tenhle příběh.

Líbilo se mi, že na začátku každého sešitu je trochu z historie Inhumans (nechápu, proč je titul v originálu a v knize ten příšerný překlad). To tomu dodává šmrnc, protože to vždy hezky projde do následujícího děje. A ten se mi líbí. Na Inhumans útočí Skrullové, a je to dobrá podívaná, zatímco s Black Boltem to nevypadá dobře. Ale jeho rodina na tom maká. A jestli to dopadne dobře, to se uvidí na konci. Kresba mě moc bavila. Tohle je čistej mainstream který lahodí oku, ale na druhou stranu. Proč ne, když je to tak dobrý?! Jenom škoda, že byl hned konec. Na mě trochu moc z rychlíku, což je za mě jediné mínus. Klidně bych si dala nášup. Jednoznačně doporučuji. Přečtěte si to a taky koukněte na seriál (že se nám to ale hezky časově sešlo, co?!).

Autoři knihy

Joe Pokaski
americká
Stan Lee
americká, 1922 - 2018