Beast

Beast https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358318/bmid_beast-Zbh-358318.jpg 3 38 8

Přichází velkolepý Beast! Mrštnějšího, inteligentnějšího a ikoničtějšího mutanského hrdinu, než je právě Hank McCoy, byste hledali jen stěží. Pro jednoho z nejvýznamnějších mutantů začíná zcela nová životní etapa. Pod vedením legend Marvelu Gerryho Conwaye a Toma Suttona se s ním vydáme na výjimečně dobrodružství, které dnes patří ke komiksové klasice. A na závěr se přidá i neuvěřitelný Hulk. Obsahuje: Zrození bestie Za obzorem číhá smrt... celý text

Komiksy
Vydáno: , Hachette
více info...

Přidat komentář

dr.horrible
05.11.2023 4 z 5

Celé vydanie zložené len zo starých (70s) čísel. Vlastne docela príjemná zmena. Old school coloring nemal chybu.

Luigi1
07.07.2023 5 z 5

Beast si našel i u mě místo pro spokojené čtení


ludek.n
24.04.2023 3 z 5

Hank McCoy alias Beast započal svou kariéru marvelovského hrdiny jako člen Xavierových X-Menů. Jeden z nejnadanějších studentů Školy pro nadanou mládež následně prošel řadami Avengers, Secret Avengers, Defenders i X-factor. Přestože nikdy nezískal svou vlastní samostatnou sérii (nepočítáme-li Amazing Adventures featuring Beast) je postavou, která se zlatým písmem zapsala do komiksové historie a je těžké si bez něj představit jakoukoli inkarnaci X-Menů. Nejmocnější hrdinové Marvelu ho představují v otvíráku Gerry Conwaye a Toma Suttona Zrození bestie a v navazujících pěti sešitech Amazing Adventures z pera Steve Engleharta, které doplňuje příběh Neuvěřitelného Hulka s názvem Za obzorem číhá smrt. Při hodnocení těchto komiksů je nutno vzít v potaz skutečnost, že se jedná a sešity, které vznikaly v 70. létech (konkrétně v letech 1972-1973), a tak je potřeba se smířit s prostoduchostí scénářů (všechny tvořené podle jedné šablony) a s kresbou, odpovídající technickým možnostem doby a nijak se nesnažící změnit status quo. Nicméně, budeme-li upřímní, kniha ničím nepřekvapila ani nijak výrazně nezaujala.

Atlantis
11.09.2021 3 z 5

Z Beasta mám takové rozporuplné pocity. Na jednu stranu jsem se dozvěděl něco nového (netušil jsem, že za svoji zvířecí formu si může sám), ale jinak to bylo dost hloupé - opravdu tak zůstal proto, že si nehlídal hodiny? A i ten zbytek je takový jalový a zapomenutelný. Chválím, že si autoři původního NHM dali tu práci, že přidali i díl z Hulka, když Beastovi jeho run zatrhli a příběh se tak musel rychle splácat jinde.

martunka
21.06.2020 5 z 5

Beast si mě naprosto získal....
Jeho příběh je stále aktuální, každý z nás občas máme pochybnosti o svém místě ve světě a máme své démony....

Bobik9
04.06.2019 1 z 5

Nečekaně dlouho mi trvalo než jsem se tímhle komiksem prokousal. Jsem fanda X-menů, ale Beast je pro mě hrozné zklamání (asi jako pro většinu). Já tedy většinu příběhů z těch sedmdesátých let zvládám hůř, protože se mi nelíbí ani kresba a mám odpor k těm nesmyslným příběhům a stupidním padouchům. Uznávám, že závěrečný komiks s Hulkem byl o stupeň lepší než zbytek knížky.

martinstefko
07.11.2017 2 z 5

Tohle není dobře napsané, naopak, je to hodně špatné a směřuje to někam, kam ani nechcete dojít. Ani kresba vás nevytrhne.

hroubek
26.10.2017 3 z 5

Občas mě překvapuje výběr hrdinů pro tento celek. Nic proti Beastovi, jelikož je to zajímavá postava s ještě zajímavějšími motivacemi a charakterem. Jen by to chtělo zde mít lepší příběh. První sešity jsou dost slušné, ale žádný velký zázrak to není. Pořádně se to rozjede až v půlce s příchodem Juggernauta, Hulka nebo Angela. Dokud Beast filozofuje, tak se příběh trochu vleče, jakmile ale přijde akce a Beast změní barvu je to hned lepší. Za mě osobně je to slušný komiks, který neurazí, ale také nijak extra nenadchne.

Štítky knihy

komiksy dobrodružství superhrdinové Marvel X-Men tým

Autoři knihy

Steve Englehart
americká, 1947
Gerard Conway
americká, 1952

Kniha Beast je v

Přečtených46x
Knihotéce58x
Chystám se číst14x
Chci si koupit10x
dalších seznamech1x