Captain Marvel (Carol Danversová)

Captain Marvel (Carol Danversová) https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387718/bmid_captain-marvel-carol-danversova-OOq-387718.jpg 3 37 6

Když obrovsky mocné zařízení zvané psycho-magnitron explodovalo jen pár metrů od ní, myslela si Carol Danversová, že s ní amen. Místo toho se však někdejší talentovaná pilotka změnila v jednu z nejmocnějších hrdinek světa, Ms. Marvel! Během své superhrdinské kariéry ušla dlouhou cestu: z ulic New Yorku, kde bojovala se zločinem, až ke hvězdám, kde se stala novou Captain Marvel. Přidejte se ke Carol Danversové na neuvěřitelné pouti za superhdinským sebepoznáním! Obsahuje: Bojovnice každým coulem Strašidelné tajemství Nesmrtelná žena V touze létat... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Carol Danvers: Ms. Marvel/Captain Marvel , 2016


více info...

Přidat komentář

Luigi1
12.07.2023 5 z 5

Opět vynikající komiks

Bobik9
03.03.2021 odpad!

Toto opravdu nešlo. Spoustu lidí to vezme, jako nenávist vůči "americkému boji za emancipaci", ale toto bylo opravdu děsivé, strašné. Určitě by se dal příběh pojmout lépe. Vizuál také. Děs.


wullcann38
20.11.2020 4 z 5

Dobrý komiks

TimeLord
01.01.2019 5 z 5

Vystriedali sa tu asi tri kresby, okrem tej poslednej boli v pohode, tá posledná sa mi moc nepáčila. Inak som za toto NHM rád, aspoň som sa zoznámil aj s Carol ako Captainom Marvelom. Príbeh ma na konci už až tak nebavil, ale inak to bolo fajn.

Lenka.Vílka
10.10.2018 5 z 5

("When the shadows of this life have gone, I'll fly away, Like a bird from these prison walls I'll fly, I'll fly away." ... I'll fly away - Alison Krauss)

Pomyslně řadím do top tohoto kompletu a tleskám. Víc u jednotlivých příběhů.
Jo, a doporučuji.

hroubek
27.08.2018 4 z 5

Další ženská hrdinka, a opět povedený komiks. Ms. Marvel/ Captain Marvel znám, ale nikdy jsem s ní nečetl nic velkého a tento komiks mě sedl. Starý příběhy byly hezky naivní, ale fungovaly dobře a já se u nich pobavil. S příběhem z dnešní doby je trochu složitější, ale když jsem se začetl, tak mě dost bavil. Líbilo se mi jak scénáristka Kelly Sue DeConnick skládá poctu vzniku Ms. Marvel, krásně ukazuje feministické hodnoty a více jí zajímá Carol, než to co představuje se svým kostýmem a schopnostmi. Funguje to a je to dobré čtení. Mě osobně moc nesedla ta část ve válce, protože mě přišla až moc na hraně, ale jinak spokojenost. Captain Marvel je dost dobrý komiks, a já už se začínám těšit na film.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Část díla

Autoři knihy

Gerard Conway
americká, 1952
Chris Claremont
anglická, 1950
Kelly Sue DeConnick
americká, 1970