War Machine

War Machine https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388817/bmid_war-machine-MjV-388817.jpg 3 27 4

James Rhodes je oddaný voják s pořádně nabušenou zbrojí, díky níž se z něj stává ostrostřelec War Machine. Tony Stark je ze hry a zlovolní Mistři ticha ohrožují vše, co je Jamesi Rhodesovi drahé. Ten je tak nucen nastoupit do služby, která si od něj i od ironmanovské zbroje žádá maximum. A hned poté se vydáme do modernější éry marvelovských dějin. Ve druhé části našeho příběhu znovuzrozený Rhodey touží po pomstě a je připravený dokázat, že každá zbroj je jen tak mocná, jak dobrý je její pilot. Obsahuje: Mistři ticha Iron Man č. 282 Hammerův pád! Železné dědictví Železné srdce... celý text

Přidat komentář

Luigi1
12.07.2023 4 z 5

Dobrý komiks kterému chybělo vyvrcholení

wullcann38
20.11.2020 4 z 5

Dobrý komiks


Hwaelos
28.01.2019 3 z 5

Oba příběhy jsou tak nějak fajn, ale nebudete při čtení v extázi řvát "hurá". Moderní start Pakovy minisérie má navíc i nějaké prima bonusy, které jsou pro Marvel celkem neobvyklé, jako je střílení do lidí a dumání nad tím, nakolik je to ok. Patrně nejdůležitější je tenhle svazek kvůli tomu, že zaplňuje nějaké díry, které vyvstaly v jiných svazcích UKK a NHM. První příběh je totiž z období Iron Manova dlouhého pádu, který nastartoval chlast, pokračoval rozpadem Stark Industries a vyvrcholil jeho (zdánlivou, jak jinak) smrtí. Druhá story zase zaceluje citelnou mezeru v příběhu Temné vlády Normana Osborna, která je na našem trhu ještě hodně neprobádaným územím.

hroubek
11.09.2018 3 z 5

War Machine je dobrá postava, ale co si budeme povídat, tak nějak vždy byla a asi ještě bude ve stínu Iron Mana. Samotný komiks mě přesto příjemně překvapil. Starý komiks byl velmi dobrý, měl spád a bavil mě. A Rhodes zde byl vykreslen velmi dobře. S druhou modernější částí je to trochu složitější. Příběh sám osobě je z počátku velmi zajímavý a rozhodně jsem tohle nečekal. Opravdu mě to překvapilo jak to bylo drsné a agresivní. A samotný Rhodes vypadá spíše jako Cyborg od DC. Příběh šlape asi do poloviny třetího sešitu, kdy se na scéně objeví jedna postava a pak to jde pomalinku do kopru. Přes nefunkční zvraty a z mého pohledu přeplácaného finále. A dost mě to mrzelo. Kupodivu, kdyby to celé bylo více komornější, tak by mě to sedlo více. War Machine je akční jízda, která na svůj spěch ke konci doplácí.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autoři knihy

Greg Pak
americká, 1968
Len Kaminski
americká, 1962