Nečekané setkání

Nečekané setkání https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225970/bmid_stretnutie-necekane-setkani-LdD-225970.jpg 4 342 78

Stretnutie série

1. díl

Collide série

1. díl

Emily Cooperová prožívá těžké období. Krátce po skončení vysoké školy jí zemře matka a ona se ve snaze vyrovnat se s jejím odchodem odstěhuje do New Yorku, aby se pokusila o nový začátek. V jejím zármutku Emily pomáhá přítel Dillon Parker – milý, ohleduplný a ztělesňující vše, co si kdy u muže přála. Dillon, který ví, že bez Emily nedokáže žít, však skrývá tajemství. Když se Emily v New Yorku setkává s Gavinem Blakem – bohatým a nechvalně proslulým floutkem, který je navíc okouzlující a nebezpečně přitažlivý, opět se jí život a city začnou vymykat z rukou. Emily se snaží popřít veškerou touhu, kterou ke Gavinovi cítí, ale on ji odmítá nechat tak snadno odejít. Sám se zotavuje z vlastní bolestné minulosti a nezastaví se před ničím, aby Emily získal. Jejich nečekané setkání donutí Emily přehodnotit dosavadní rozhodnutí a uvažovat o volbě, která může ohrozit stará přátelství, zlomit několik srdcí a navždy jí změnit život.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Collide , 2014


více info...

Přidat komentář

Artep071
09.09.2022 3 z 5

Uf ... mám ráda silné a odvážné hrdinky ,takže při několika kapitolách a seznámení s Emiliy jsem se docela trápila a v podstatě jsem celou dobu zažívala nepříjemné emoce u čtení tohoto příběhu. Na druhou stranu to mělo ale své napětí a byla jsem zvědavá na pokračování. Nechci odrazovat žádnou čtenářku od této knihy, jelikož komentář píši i po přečtení druhého dílu a s odstupem chci říct, že to nebylo zlé čtení. Ten kdo čte takové množství knih jako já , umí přijmout příběh i s tím, že nemusí vždy souhlasit s chováním hlavních hrdinů a s vývojem příběhu. Asi by to byla nuda kdyby každý příběh byl dle našeho očekávání jako přes kopírák . Chci tím říct, že jsem si cestu Emily a úžasného Gavina užila a všem nám ženám a dívkám přeji takového slaďouše a srdcaře jako je Gavin :) užijte si s nadhledem tento příběh :)

moma08
10.07.2022 3 z 5

Takže někdy před polovinou knihy jsem si uvědomila, že už jsem jí v minulosti četla.
Tenkrát se mi asi příběh líbil, ale dnes, po přečtení X knih s tímhle tématem, už jsem někde jinde a moc mě to nevzalo.
Emily pro mě byla prostě trubka a do konce jsem jí četla jen kvůli Gavina.


Jita160
09.12.2021 4 z 5

Zase jeden z milostných trojúhelníku. To je vždy záruka velké lásky ale i bolesti. Dillon je pako ,který si myslí že vděčnost je nekonečná a udrží si tím lásku své přítelkyně Emily.
Emily ta prostě neví má zůstat s mužem ,kterému je vděčná za pomoc ,kterou jí pomáhal s nemocnou matkou?
Když se potká s Gavinem je to láska na první pohled. Je tak rozpolcená ve všem ,že jí osudový muž málem uklouzne mezi prsty.

anna7852
19.11.2021 2 z 5

Nevim,příběh by byl o moc hezčí kdyby to nekazila"labilni" Emily.
Ta její nerozhodnost me vytacela

Radka1727
11.10.2021 3 z 5

(SPOILER) Po tom všem co Emily zažila s partnery své matky snad mohla prokouknout Dillona dřív. Vadila mi ta nerozhodnost ukončit vztah s Dillonem a nechat to zajít tak daleko. Gavin byl prostě "božský", jak je v tomhle žánru zvykem. Kdyby autorka pár stránek přidala, mohl být happy end už v této knize. Druhý díl byl jen taková "nastavovaná kaše", raději bych si přečetla příběh Olivie nebo Trevora.

Khira
06.09.2021 3 z 5

(SPOILER) Aby som dalsie čitateľky neodradila najskor pozitiva. Prvy diel bol vcelku dobre napisany, teda aspon jeho vacsia cast. Je tu romantika, akcia, silne emocie, pochopitelne spravanie postav. Proste to co ma dobra cervena kniznica obsahovat. Trevor je fajn kamarat, Gavin je šmeksy a naozaj skutocne ma bavil, vratane jeho pripitku. Pretoze presne tak ako ho zahajil on, by som to urobila aj ja. Chapala som dokonca aj Emily, jej fixaciu na Dillona, Olivia bola milym doplnkom. Prvy diel urcite stoji za precitanie, horši je ten koniec a druhy diel. Dovod? Je ich niekolko. Takto totiz dopadne kniha, ktorá ma dobry nasup ale autorka sa ju umelo snazi predlzit dalsim dielom. A nie len to, ten druhy diel ja tak nezazivny, obsiahly, nezaujímavý, nudny, pritiahnuty za vlasy, s umelymi zapletkami az som skutocne nemohla uverit tomu, ze to dal niekto na papier. Miesto napinaveho konca prveho dielu so stastnym koncom som sa dockala utrpenia v podobe druheho dielu. Ani jednu postavu autorka nenechala so zachovaným chatakterom, kt som si oblubila. Gavin - ta scena s Dillonom u doktora? Chlapce ako fakt? Hanbila by som sa za teba ako pes. Emily? Bezproblemov striedala postele ako špinavé pradlo a jej cielom bolo asi len niekomu ostat na krku. Olivia a jej mega vulgárne vyjadrenie k tehotenstvu? Ceresnickou na torte negativ su sexualne sceny,kedy chybala visiaca poloha za nohy zo stropu. Hviezdicky si odo mna zasluzi prvy diel, druhy by som musela hodnotit ako odpad.

jeny-v
04.03.2021 3 z 5

Tentokrát pro mě chybně načasovaný výběr. Nějak moc sladké a táhnoucí se jak med. Příběh Emily, Dillona a Gavina mě nenadchnul, zůstal jen prázdný pocit. Snad jen postava Olivie měla "šmrnc" a vztah jejího bratra Trevora s Fallon.
Po přečtených komentářích k druhému dílu, tento vypouštím.

libuna60
09.01.2021 3 z 5

Ze začátku mě to bavilo, četlo se to dobře, ale dál už to bylo pořád dokola. Chtěla ho, nechtěla ho, přitahoval ji, nepřitahoval. Místo 350 stránek to stačilo napsat na 200 str. a mělo by to švih. Posledních 100 stránek jsem přemýšlela zda to mám dočíst, nakonec jsem to přelouskala.

Siegrid
08.10.2020 4 z 5

Líbila se mi. Mně by stačil I. díl a ukončit jej. Ani nemám potřebu číst II. díl a znovu se v těch emocích babrat.....Takže počkám, jestli se ke mně II. díl nějak sám nedostane, ale nemám zatím potřebu vyhledat.

Myška43
10.09.2020 5 z 5

Příběh o milostném trojúhelníku. Jo, líbí se mi, jak to autorka napsala. Dillon je šmejd, Emily by potřebovala proplesknout, aby se jí v té své hlavě konečně rozsvítilo a Gavin další z řady dokonalých chlapů, po kterém touží mnoho žen. Radím sehnat si hned oba díly, protože konec svádí k pokračování četby, tak jdu na to.

veronika9761
26.07.2020 2 z 5

Uz od treti stránky byla jasna zapletka i konec. Ale i přesto dej svizne utíkal a dobre se cetlo.

janina66
17.07.2020 4 z 5

Je to příběh o lásce na první pohled. Gavin, bohatý a okouzlující chce získat Emily. Moc jsem Gavinovi přála Emily získat. A od začátku jsem tušila, že Dillon nebude tím, za koho se vydává. Kniha se mi četla dobře a líbila se mi.

lusitta05
03.07.2020 2 z 5

Dočítané po dlhej prestávke, musela som sa vrátiť, lebo som už nevedela čo bolo na začiatku. Hrozne rozvláčne a rozťahané, stále tie isté opakujúce sa slová, plno slovnej vaty, takže som preskakovala celé odseky. Až tak ma príbeh nezaujal, miestami až nudné, nič moc, zabudnuteľné.

suzanne1997
10.06.2020 1 z 5

Klasická průměrně napsaná kniha, u které můžete klidně přeskočit desítky stran a stejně o nic nepřijdete. Neustálé opakování se stejných situací a táhlý děj čtenáře nepotěší. Vykreslení hlavních postav je přesvědčivé, přeci jen však příběhu něco chybí. Postavy jako by svůj život ani nežily a čtenář se s nimi ne a ne ztotožnit. Za celou dobu jsem nebyla schopná se vcítit do příběhu, stát se jeho součástí a prožívat ho spolu s hrdiny. Autorka jakoby pořád čtenáře někam tlačila, což ve výsledku příběhu hodně ubližuje.

Coucouha
14.03.2020 odpad!

Knihu jsem dočetla po stranu 248 a stačilo. Více se nehodlám trápit. Půjčila jsem si oba díly z knihovny v očekávání, že to bude super oddechovka, ale tohle fakt ne. Nedoporučuju. Velký špatný!

Lucai
13.01.2020 4 z 5

Klasická oddychovka, čítala sa dobre, príbeh podobný ako iné v tomto žánre, teda žiadna novinka... napriek tomu sa mi príbeh páči....

Tesset
04.01.2020 odpad!

NEDOPORUČUJU, ani kdyby vám u hlavy drželi pistoli. Upřímně nechápu, jak něco takového mohlo spatřit světlo světa. Ani nebudu psát, co všechno bylo špatně, tolik času už téhle hrůze nejsem ochotna věnovat.

ladyKristyn
25.12.2019 5 z 5

Super nápad, pěkně zpracované.

Karola050716
14.10.2019 1 z 5

Bože tohle bylo strašný. První půlka ještě dávala smysl, druhá, ve snaze připravit se na psaní pokračování, byla úplně mimo, včetně toho, že hlavní hrdinka se chová jako děvka, její činy nedávají smysl, a ten konec??? Jako fakt? Když už člověk přetrpí ty vlny vášně, co sežehnou i planetu, a vzájemný žár, kterým hořela jejich těla, zaslouží si alespoň konec.

Ivet1990
02.10.2019 2 z 5

Prvně jsem si myslela, že to bude klasická oddychovka s tématem jako v mnoha dalších knihách. Skoro až do konce jsem si to myslela, ale pak jsem si říkala, že aby spisovatelka trochu napínala čtenáře tak začala překombinovat děj. Na mě to mělo akorát efekt toho, že jsem byla toho názoru, že hlavní hrdinka neví co vlastně chce.

Autorovy další knížky

Gail McHugh
americká
2016  76%Nečekaná touha
2015  76%Stretnutie

Kniha Nečekané setkání je v

Právě čtených6x
Přečtených546x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených26x
Knihotéce312x
Chystám se číst156x
Chci si koupit19x
dalších seznamech6x