Naše sladké nevěry

Naše sladké nevěry https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397135/bmid_nase-sladke-nevery-NGj-397135.jpg 2 7 4

Kdo by nezpozorněl při vyslovení slova „nevěra“? Málokdo! Spisovatelka Zuzana Peterová by o nevěrách mohla dlouho hovořit, protože jsou často tématem a trápením jejích psychoterapeutických klientů. Jenomže autorka se na ně podívala poněkud netradičním pohledem – pohledem humorným, a s nadhledem. Co vlastně jejím klientům nevěra způsobila? Jak ji prožívají? A jak je ovlivňuje v dalším životě? A tak po úspěšných knížkách, jako jsou Láska v mnoha podobách, Láska a její rozmary, Příběhy zraněné duše a téměř dalších dvou desítkách knih o lidských osudech, přichází ke čtenářům knížka plná laskavého humoru, sladkých bolestí, zklamání a naděje. O tom, jak se mužům a ženám v takové situaci žije, nám Zuzana Peterová vypráví v devíti příbězích, devíti neopakovatelných zpovědích jejích věrných nevěrných klientů…... celý text

Přidat komentář

Locika
07.04.2024 1 z 5

Tohle byl fakt přešlap. Naivní ženské postavy, ale co mi opravdu vadí je, že česká kniha má hroznou korekturu, jakoby to ani neprošlo jazykovou redakcí, která má ovšem v tiráži své místo.

LLOndrova
05.04.2023 1 z 5

Ani autorka ani korektor(ka)/editor(ka) neměli u tohohle počinu svůj den, bohužel...


Pepina19
15.05.2019 3 z 5

Mě to celkem bavilo, po všech těch detektivkách trochu odlehčení.

Terusta
30.01.2019 odpad!

Nikdy knihy moc nekritizuji, ale tady musím, třeba někdo díky tomu ušetří čas a peníze.
Jediné pozitivní na této knize je, že příběhy jsou krátké...
Nejen, že jsem čekala víc, v knize jsou chyby, postavám se během příběhu mění jména a vždy již na začátku víte, jak to skončí. Vtipného na tom není vůbec nic. To by snad zvládlo napsat i dítě a možná lépe. Ztracený čas, který jsem mohla strávit čtením něčeho zajímavějšího a navíc vyhozené peníze, knihu jsem si koupila novou jako oddechovku bez předchozího čtení recenzí. Teď toho lituji.