Mýlil jsem se?

Mýlil jsem se? https://www.databazeknih.cz/img/books/59_/59191/mylil-jsem-se-59191.jpg 4 39 2

Nové vzpomínky na budoucnost. Kapitoly: I. Nové vzpomínky na budoucnost-Kosmické velitelství USA, Oko do vesmíru, 5312 satelitů na obrazovkách, Kolejnicové dělo, Nukleární kosmická zbraň-laser, Nic není nemožné, Raketa Minuteman zasažena během letu, Vývoj míří do vesmíru, Kosmonouti jsou velvyslanci lidstva, Letadlo roku 2000, Do kosmu podle jízdního řádu, Kdy budou vybudovány kosmické habitaty ?, Projekt lunární továrny, S průmyslem do kosmu jako způsob ochrany životního prostředí, Úkoly pro první obyvatele vesmíru, Kosmická města: Náklady a přínos, Dohady. II. Fantastická skutečnost-Člověk doby kamenné se potkal s technikou- První běloši v Nové Guineji, Kulty Cargo v dějinách i dnes, Nové říše Johna Fruma, Kult Cargo stokrát za posledních 150 let, Jak se jeden Rus stal bohem, Kolumbus a James Cook, Kde se duchové s duchy pletou, Korunní dokument na plošině Nazca, Moje domněnka a můj návrh vysvětlení. III. Indie-země tisíců bohů-Přednáška v sauně, Proč si Indové zdobí čelo čárkou, Mahábalípuram, Nebeské vozy, Co je to ratha, Pantheonse 40 000 bohy, Marutové, Lingam, Teozofická společnost aneb byla Tajná nauka paní Blavacké podvod ?, Vimány, Chrámové město Káňčípuram, Ukryté texty, Sázka s prodavačem zmrzliny, Jak vzniká hedvábí, Chrámová prostituce ?, Šivovi tváří v tvář-Ganéša, odstraňování překážek, Proč se nezachovaly létající stroje ?, Borobudur, Světlo na konci tunelu.... celý text

Literatura světová Vesmír Záhady
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Habe ich mich geirrt? , 1985


více info...

Přidat komentář

bábuška
30.06.2018 4 z 5

Doporučuji k přečtení každému záhadologovi. V první části této knihy navštívil autor rozsáhlá podzemní výzkumná prcoviště amerického leteckého výzkumu. Studiu toho, co by mohlo být v daleké budoucnosti jsem moc nerozuměla, byo tam hodně tehniky. V další části se autor opět vrací k prvním Vzpomínkám, ovšem jeho cesty do Indie mě zcela zaujaly, tam jsem se dočetla mnoho nového. Není to kniha zábavná, ale dost poučná.

Terva
04.06.2015 5 z 5

Nové vzpomínky na budoucnost. Je to vlastně prodloužená první kniha mistra astroarcheologie. 11. srpen 3113 před Kristem - den kdy přišli Bohové.


Kniha Mýlil jsem se? je v

Přečtených78x
Doporučených3x
Knihotéce70x
Chystám se číst8x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x