My a myš

My a myš https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53360/my-a-mys-53360.jpg 5 17 4

Kuba je malý kluk, který žije v paneláku. Zjistí, že jeho kamarádi mají před ním tajemství. Jde o malou myšku, kterou chytili a teď ji mají zavřenou ve sklenici. Jakmile je zvířátko přestane bavit, dají jej na starost Kubovi.

Přidat komentář

Marketasek5
18.04.2021 5 z 5

Ani jsem nedoufala, že v databázi tuto knihu najdu... Moje historicky 1. vypůjčená kniha z knihovny a také 1. samostatně přečtená.. Tahle kniha může za moji lásku ke čtení. Ale také za to, že jsem už v 6 letech pochopila, jak důležité je čtení pro naše každodenní životy a všeobecné vzdělání. Neboť už v šesti letech jsem díky této knížce věděla, že myš se píše s Y a byla jsem na to náležitě hrdá!! :-D

RendyaDav
18.01.2020 5 z 5

Knížka ,kterou jsem četla na základce...Super čtení styl psaní , který jsem měla hodně ráda....


Marsee
17.01.2020 5 z 5

Dovolte mi udelit plnych pocet hvezdicek za nostalgickou vzpominku na prvni knihu, kterou jsem precetla hned po tom, co jsem se naucila cist. Pravidelne se k ni jednou za par let vracim a vzpominam, co jsem tenkrat pri cteni citila. Laska ke kniham ve mne doposud nevyhasla a teto knize a autorce dekuji, ze me provedly prvni nejistou cestou v krasnem svete beletrie.

Taťka Hraboš
25.05.2016 5 z 5

Pět hvězdiček dávám spíše za sebe, popravdě si nejsem jistý, jak moc děti knížka zaujala. Neprotestovaly, ale rychle u ní usínaly (což je zase z praktického hlediska dobré :-)). Hezký příběh, který člověku připomene časy relativně nedávno minulé, s některými jejich typickými absurdními rysy.