Můj sexy šéf

Můj sexy šéf https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522143/bmid_muj-sexy-sef-Y3w-522143.jpg 4 74 19

Štěstí není náhoda, je to volba každého z nás. Tessa je vzdělaná, exaktní a pedantská, její šéf samolibý, panovačný a arogantní. Ona žije náročný život matky samoživitelky, on lehkomyslného bohéma. Společná pracovní cesta do New Yorku však kartami, které jim život zdánlivě jednoznačně rozdal, nečekaně zamíchá a všechno se rázem zkomplikuje. Protože, necháte-li někoho nahlédnout do svého nitra, neobejde se to bez následků.... celý text

Přidat komentář

MAU256
02.03.2024 3 z 5

Milá romantická jednohubečka. Tesse jsem fandila, dětství na nic, ztráta lásky, výchova Olíka, na kterého krom občasné výpomoci sestry, zůstala sama, to není žádný med, proto jsem jí přála, aby jí to vyšlo. Byla dosti tvrdohlavá, ale naštěstí se Scott jen tak nevzdal. Takže to nakonec dopadlo přesně tak, jak mělo.

Micandy
26.12.2023 2 z 5

Bohužel mi nesedl styl psaní, jak už někdo zmiňoval přede mnou...měla jsem pocit, že čtu slohovku. Čtení mě prostě nechytlo, málo hovorové češtiny, málo přímé řeči. Navíc Tessa mě vytáčela svou tvrdohlavostí, se divím že Scott měl tolik trpělivosti, to mi nepřišlo uvěřitelné.Mam ráda oddechovky , občas jsou třeba,ale tahle nezaujala.


monika0181
07.12.2023 4 z 5

Moje druhá kniha od autorky. Musím říct, že jsem příjemně překvapena. Příběh zavání klišé, ale kupodivu to tak úplně není. Příběh hezký, plynulý, jednodušší. Četlo se samo. Za mě to není úplně top, ale myslím, že autorka má velmi dobře našlápnuto k velmi čtivým knihám.
Tesse a Scottovi jsem fakt fandila. Milý oddechový příběh.

Val
12.11.2023 4 z 5

Přiznám se , že na styl psaní jsem si musela zvykat . Lehce předvídatelná romanťárna, která vás ovšem bude neskutečně bavit . Občas jsou takové knihy potřeba:-)

gargamelka
05.11.2023 5 z 5

Pohodová knížka do deštivého podzimu. Tessa nemá na růžích ustláno, do toho arogantní šéf ze kterého se vyklube fajn parťák :) Víc takových šéfů :))

Jita160
05.11.2023 4 z 5

Tento rok jsem dala přednost českým spisovatelům a vůbec nelituji. Velmi mě překvapili a i tento příběh není výjimkou.
Hodně oblíbené téma šéf a jeho sekretářka. Všechny jsou v podstatě stejné ,ale tady hlavní hrdinka Tessa byla tak neskutečně paličata ,že jsem měla chuť ji vytáhnout z knížky a pořádně s ní zatřást aby se už konečně probrala.
A Scott... no panečku ten měl zase výdrž jak rozjetý vlak ,kterému nikdy nekončí kolej.Vic takových šéfů :,-)
Příjemná romanťárna.

petulkapeta
04.11.2023 4 z 5

,,Někdy se to tak přihodí, že je vše jinak, než si člověk naplánuje."
Tak ta jeji tvrdohlavost ta byla teda.. beru mit vlastni nazor nebi rypnout se,ale ona byla tak zabyčena...jinak se mi příběh libil ,ale hlavně to jak to nevzdaval

lusitta05
18.10.2023

Taký slušný priemer si myslim,nebolo to zlé,len hlavná hrdinka mi strašne išla na nervy svojou tvrdohlavosťou.

1Listicka
13.10.2023 5 z 5

Milé překvapení od české autorky. Určitě mrknu po jejich dalších knihách. Příběh i styl psaní mi sedly. Příjemná romantika.

Dellphi
13.10.2023 2 z 5

Přiznám se, že mi nesedl autorčin styl psaní. Celou dobu mi přišlo, jako bych četla nějakou slohovou práci na téma popis. Čas v knize ubíhal skokově, hlavní hrdinové spolu spíš nebyli, než byli a přímé řeči tam bylo pramálo. Příběh ale špatný nebyl, jen mě autorka zkrátka nedokázala vtáhnout do děje. Možná to chce jen jiné čtenáře a já to nedokážu ocenit. Kdo ví? Bohužel dávám hodně na první dojem, a tady vím, že další knihu od autorky už číst nebudu. Nicméně, nenechte se odradit, třeba zrovna vám kniha sedne.

Renike
13.10.2023 4 z 5

Takový oddychový, milý romantický příběh na jedno odpoledne. Proč ne.

Njangu
13.10.2023 4 z 5

Trochu jsem do toho šla s obavou, protože české autorky v tomto žánru jdou obvykle nic moc.
Ale bylo to příjemné překvapení české autorky. Byla to hezká romantika. Maličko jednodušší konec, možná by nevadilo trochu víc propracovanější, ale i tak hodnotím po dlouhé době dobře českou autorku.

lucie3944
13.10.2023 3 z 5

Knihu jsem přečetla velmi rychle. Ale vím, že vracet se k ní nebudu.
Na českou spisovatelku dost dobrý počin, jen jsem nepostřehla, kde se kniha vlastně odehrává. V cizině? V Čechách? Já vím, že je to vlastně jedno, ale hledala jsem, zda jsem nepřehlédla označení místa. Protože tu bylo hodně typických českých reálii, ale k tomu pak zase neseděla jména....
Občas někde chybí čárka na rozdělení věty, ale to je skoro drobnost. Když občas čtu jiné české spisovatelky... Tak tohle je fakt na vysoké úrovni, co se korektury týče.
Myslela jsem, že je to prvotina, a ono ne. Kniha není špatná, ale po dalších se pídit nebudu. Zkrátka jsem čekala něco víc, už podle názvu...
Slušný průměr.

proni
12.10.2023 5 z 5

Krásný příběh,kniha se četla sama.. škoda jen, že byla tak krátká..

Majka1979
08.10.2023 4 z 5

Túto knihu som priam zhltla za jeden večer. Ide o príbeh jednej ženy, ktorá sa sama stará o syna. A hoci vyštudovala právo, je rada, že pracuje ako asistentka v jednej firme. Aj kvôli pracovnému času a aj kvôli tomu, že potrebuje príjem, aby sa uživili a mali z čoho platiť byt.
Na nálade jej nepridáva ani jej nafúkaný šéf s jeho neprimeranými nárokmi.
Ako sa zmení ich vzťah po spoločnej služobnej ceste? Je to naozaj taký idiot, za akého ho všetci vrátane jej považujú? Čo všetko sa jej postaví do cesty?
Určite veľmi pekný príbeh, možno trošku predvídateľný, ale stál za prečítanie. Som veľmi rada, že som po tejto knihe siahla.

Jana.machova5
07.10.2023 5 z 5

Po dlouhé době konečně pěkná romantická kniha. Napsaná velmi poutavě a uvěřitelně. Příjemná čtivá oddechovka. Dávám 5*

miloslava3256
07.10.2023 3 z 5

Tohle mi zrovna nesedlo. Za mne zajímavý námět, spíš vážnější nebo k zamyšlení.

Hrozně mě vytáčely časté zdrobněliny, ale to asi k dětem patří, což není moje parketa. Děj bez většího humoru, nebo drama, prostě mi přišla kniha taková neslaná nemastná. Literárně dobře napsaná, děj postupně šel, žádné nelogické nebo velké skoky.

Sloh je dobrý a i téma. Aktuálně mám za sebou všechny knihy od Amo Jones, kde je to opravdu drama, takže možná i tím se mi blbě přechází na něco jiného.

Helen.Kuc
02.10.2023 5 z 5

Tahle autorka se pomalu začíná řadit na seznam mých oblíbených. Ebook jsem zhltla během jednoho dne. Je vtipná, svěží, člověk se zasní, zároveň si přijde i na poměrně hluboká témata. Za poutavou obálku dávám bod a chválím práci grafika - obálka fakt zaujme, i když je trošku zavádějící - lechtivou literaturu od knihy rozhodně nečekejte. Na své si v této knize přijdou romantické duše jako já. Víc takových knih.

Fleur213
01.10.2023 5 z 5

Nenechte se zmást obálkou a názvem - v této knize nejde jen o sexuální přitažlivost, ale příběh přináší i těžká témata. Některé hlubší myšlenky matky samoživitelky na mě opravdu zapůsobily. Dokázala jsem se do hlavní hrdinky vcítit a porozumět jí. Cestování po New Yorku jsem si vyloženě užívala. Tento příběh mě v podzimních dnech příjemně pohladil a nechávám ho doznívat. Slupla jsem ho jako malinu za jediný den, nešlo odložit. Vřele doporučuju všem romantickým duším i těm, které své sny ztratily, ale v koutku duše stále doufají.