Muchachas (mučačas) 2

Muchachas (mučačas) 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251833/bmid_muchachas-mucacas-ii-251833.jpg 4 33 6

Muchachas série

< 2. díl >

Muchachas jsou zpět! A s nimi i známé postavy z minulé trilogie, jejichž osudy se odehrávají v New Yorku, Londýně i Paříži. Po krátkém představení v prvním díle se na scénu vrací Hortense Cortesová s ambiciózním projektem: založit vlastní návrhářskou firmu. Podaří se jí uspět? Její přítel, klavírista Gary, se vrhá do vzrušujícího dobrodružství se spolužačkou Calypso Munezovou, dívkou nevzhledného zevnějšku, která je však virtuózní houslistkou vyzařující vnitřní krásu. Budou mít při společném vystoupení úspěch? Na druhé straně Atlantiku čelí Joséphine Cortesová svým úzkostem: na popud mladší dcery se vrátila z Londýna do Paříže, prožívá citové zklamání a při přednáškách v Lyonu ji sleduje neznámý muž…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Jota
Originální název:

Muchachas Tome 2 , 2014


více info...

Přidat komentář

Danka1975
13.05.2019 3 z 5

Takže asi tak: vypadalo to na dvě hvezdičky, ale vzhledem k tomu, že se ty půlky tady nejedou, tak jsem kvůli konci zaokrouhlila jsměrem vzhůru :-), ale byl to boj a přemlouvání a slíbila si, že to třetího asi nepůjdu, i když mi leží na nočním stolku. Jak jsem ale zmínila, tak konec mě trochu rozhodil, rozvrkočil a navnadil. . . ., no uvidíme, možná mu dám ještě šanci :-). . . Každopádně nečekejte žádnou "náročnou" literaturu, já si z toho rozhodně nesedla na zadek :-), ale na dovolenou asi good :-)

Laza27
23.02.2019 5 z 5

Série od Pancolové jsou moje úplná TOPka. Doporučuji je na potkání, ale vím, že ne všem sednou. Za mě ale must have


EvikU.
25.10.2018 2 z 5

Čte se to celkem dobře. Je to takový střed. První díl byl lepší. Uvidím jak 3.díl. A jsem zvědavá jak se ty postavy prolnou.

kikies
29.09.2016 4 z 5

Pancolová je prostě moje srdeční autorka a tohle je další krásná a neuvěřitelně milá kniha plná emocí nejrůznějšího charakteru. Trochu mi vadilo, že se v tomto díle vůbec nic nedotáhlo do konce a veškeré pokračování příběhů známých z předchozích dílů je jen připravené zase na další díl a taky mi chybělo pokračování příběhu Stely z posledního dílu, ale očekávám, že přesně tohohle se dočkám v Muchachas 3.

iva.mikova
12.11.2015 4 z 5

kniha vlastně ani moc nenavazovala na první díl... Zato navázala hodně na předchozí trilogii. Čekala jsem víc, ale jen se spousta věcí rozehrála... Takže nezbývá než čekat na další díl :-) Ale já počkám ráda.

Ivana11
10.10.2015 3 z 5

Knížka nebyla špatná, pěkně a rychle se četla, ale že bych z ní spadla na zadek, to ne. V tomto dílu se děj odehrával mezi postavami, které známe ze Žlutých očí krokodýlů a jejich pokračování. Konec knihy zůstal otevřený, takže pokud bude další pokračování, tak si ho určitě přečtu.