Muchachas (mučačas) 3

Muchachas (mučačas) 3 https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276213/mid_muchachas-mucacas-3-thF-276213.jpg 4 27 6

Muchachas série

< 3. díl

V posledním díle trilogie Muchachas se setkáváme zároveň se Stellou, Joséphine, Hortense i Calypso. Stella se konečně postaví svému tyranskému „nevlastnímu“ otci. Hortense uskuteční svůj sen a Calypso objeví lásku a pravdu o svém původu. Joséphine najde svou novou rodinu. Naše hrdinky se potkávají a ovládají se navzájem. Každá z nich má odlišnou povahu: dobyvatelka Hortense, mstitelka Stella, křehká Joséphine a zasněná Calypso… V posledním díle trilogie Muchachas se setkáváme zároveň se Stellou, Joséphine, Hortense i Calypso. Stella se konečně postaví svému tyranskému „nevlastnímu“ otci. Hortense uskuteční svůj sen a Calypso objeví lásku a pravdu o svém původu. Joséphine najde svou novou rodinu. Naše hrdinky se potkávají a ovládají se navzájem. Každá z nich má odlišnou povahu: dobyvatelka Hortense, mstitelka Stella, křehká Joséphine a zasněná Calypso…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Jota
Originální název:

Muchachas 3 , 2014


více info...

Danka1975
Danka1975
08.06.2019 3 z 5

Tak dočteno :-), tahle trilogie, když k tomu ještě připočtu Krokodýly a spol, byla tak nějak pro mě dlouhá.. . :-), zpětně hodnotím jedničku jakože dobrý, navnadí. .. . . Dvojka tak nějak o ničem :-( a trojka do aspoň docela slušně zozjede, možná i zavře. Za mě ale už toho bylo dost. . .Budu se opakovat, že Krokodýli, Želvičky a Veverky byli prostě lepší. A tady se bohužel žádné WOOOOOUUUU nekonalo :-( . . Doporučuji na takové dovolenkové počteníčko :-).

EvikU.
EvikU.
29.10.2018 4 z 5

Poslední díl se zase rozjel s četla se sama. Moc se mi líbila. Nenechte se odradit druhým dílem, který je trochu slabší.


Jeweler_pet
Jeweler_pet
21.07.2018 4 z 5

Trochu divočina díky množství příběhů, ale jinak spokojenost.

kikies
kikies
05.11.2016 5 z 5

Chjo, Muchachas jsem si zamilovala... Je to opravdu nádherný a silný příběh, vlastně několik příběhů v jednom, v jejichž čtení bych mohla pokračovat donekonečna. Všechny hrdinky jsou velice zajímavé a různorodé, čtenáře to vtáhne a naplní emocemi. Je to fakt povedené, celá série a můžu ji jen doporučit :-)

Suee
Suee
20.07.2016

Konecne se to zacina spojovat, libilo se moc!

Renda
Renda
14.03.2016 5 z 5

Konečně jsem docenila Muchachas2. Vše se v trojce prolnulo. Báječné čtení.