Poklad Zlaté lebky

Poklad Zlaté lebky https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475788/bmid_poklad-zlate-lebky-a74-475788.jpg 4 8 2

Moldánkovské věže série

< 2. díl

Nudné a skličující Moldánkovské věže se opět stávají dějištěm záhad, napínavých pátrání a nemilosrdných slovních soubojů. Ožívá dávno zapomenutá minulost, objevují se pověsti, že v Moldánkovských věžích je ukryt poklad. A poklad by přišel vhod leckomu, takže nastává horečné pátrání, při němž dojde na lsti, úskoky a strašlivé výhrůžky. Podaří se Rosolovi a Piškotovi i tentokrát zachránit situaci? Ovládli stroj času, ubránili se útoku vlkodlaka, ale nebude nájezd hordy pirátů příliš velké sousto i na ně? Chris Priestley si v cyklu Moldánkovské věže pohrává s motivy dobrodružné četby, uvolněně a s parodickou nadsázkou, která mu umožňuje vytvářet absurdní a komické zápletky a zvraty.... celý text

Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: , Argo
Originální název:

Treasure of the Golden Skull , 2018


více info...

Přidat komentář

MASA064
11.02.2024 5 z 5

Skvělá kniha, se spoustou vtipu a napětí. Výborně se čte. Pro děti, asi hlavně kluky od 8 let ... příběh v tomto díle dostane rozuzlení a najednou zjistíte, že jak dějově byla důležitá už první kapitola prvního dílu. V tomto druhém díle jsme se jen hltali se synem za hlavy se slov " ahááá, proto předtím ....." prostě vynikající! A trochu nedoceněné.

janinajaj
06.01.2023 4 z 5

Přečetli jsme se syny za pár večerů. Už dlouho jsem se u dětské knihy tak nepobavila. Krásný překlad, dobré vtipy a děj je holt trošku dětský, sáděra :-)