Šance na štěstí

Šance na štěstí https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404545/bmid_sance-na-stesti-bwW-404545.jpg 4 181 45

Modrá volavka série

< 3. díl >

Colleen O'Rourkeová je romantička tělem a duší – ovšem jen když se nejedná o ni. S radostí dělá dohazovačku přátelům a pracuje jako barmanka, což jí přináší celou plejádu skvělých příležitostí, jak utěšit zlomená srdce a občas trochu napomoct náhodě správným směrem. Před deseti lety jí Lucas Campbell zlomil srdce a ona by velmi nerada, kdyby se něco takového ještě opakovalo. Ne že by si někdo vůbec troufl prolomit její obrannou zeď… Ale teď je kvůli rodinným záležitostem Lucas zpátky ve městě a zdá se, že i on má s Colleen nevyřízené účty.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Waiting on You , 2014


více info...

Přidat komentář

Ála1968
17.04.2024 5 z 5

Krásný příběh ze série,moc jsem se bavila.Celou sérii si užívám a díl od dílu je lepší a lepší

moma08
03.08.2022 5 z 5

Další úžasný díl, který člověk přečte během pár chvilek, protože tenhle příběh stojí za to.
Pro mě v něm bylo vše, romantika, humor, trochu dramatu.
Těším se na další díl.


narisa
02.08.2022 5 z 5

Třetí díl se opět četl skvěle. Colleen byla opravdu sympatická. Lucas mi zas až tak sympatický nebyl. A dost mě štval s tím, jak dlouho mu trvalo než se ke Colleen vrátil. Chápu proč si vzal svou první ženu, ale rozvést se s ní měl mnohem dříve. No nic. I tak skvělé čtení. Těší mě, že se stále objevují postavy z předchozích i následujících dílů. A potěšil mě příběh Bryce a Pauline. No, bylo tu dost toho smutného a také dojemného. A Connor byl také skvělý a nechápu, proč není přeložen i jeho díl.
Velice doporučuji.

Ralemo
30.07.2022 5 z 5

Tento díl se mi zatím líbil asi ze všech nejvíc. Krásně a vtipně napsáno, prostředí Modré volavky, neustále hlavní hrdiny předchozích knížek potkáváme a dozvídáme se o jejich životě. Každopádně kniha má vše, drama v podobě bývalé lásky, spoustu zápletek, smutnou část a šťastný konec. Lucas byl miláček a Colleen byla užasná mladá dáma, alias neřízené střela. Určitě doporučuji a těším se na další díl. :)

Joyce24
22.04.2021 4 z 5

Tento díl se mi líbil o něco míň než předchozí dva. Colleen nebyla špatná, ale občas mě svým přihlouplým chováním štvala. Přesto si ráda přečtu i další díl této série.

Raislin
26.03.2021 5 z 5

Všechny tři díly byly moc hezké, romantické, vtipné, čtivé a moc mě baví! Hlavní hrdinové mi byli sympatičtí. Colleen už od prvního dílu. Přesně takovou oddechovku jsem potřebovala! Takže za mě stojí za přečtení a těším se na další díl, který už na mě čeká!

allyska
02.03.2021 5 z 5

Tento díl byl vtipný a měl jiskření mezi hlavními hrdiny jako v prvním díle. A ty slovní přestřelky a romantická první pusa, pěkně se to četlo. Taky člověku zvedlo náladu, jak se hlavní hrdinové, tak vedlejší postavy dokázaly podívat na svůj život z jiného úhlu a dokázat tak změnit svůj život k lepšímu.

Janík511
12.11.2020 4 z 5

Tentokrát jednu hvězdu ubírám za zbytečně natažený děj, přihlouplou Colleen, která mi ke konci svým počínáním lezla na nervy. Možná hezká byla, ale hlupačka a ve vztazích nevyrovnaná. Sympatická mi vůbec nebyla, zato Lucas byl oproti ní na vyšší úrovni a sympaťák s rozumem. Je to sice romantika, ale hlavní aktéři se mi k sobě nějak nehodili. Kniha je čtivá, ovšem Ve tvých snech zůstává pro mě nejlepší knihou z této série.

bábuška
21.08.2020 4 z 5

Na americkou autorku velmi dobře napsaný příběh. Nejen hlavní hrdinky, ale i největší lásky jejího života Lucase, dále pak její vlastní rodiny i přátel a kamarádů. Collen je dobrá duše, která pomáhá nemocným v eldéence, osamělému psu o kterého nemá nikdo zájem, i kamarádkám které se trápí s neopětovanou láskou. Dodává vlastně energii všem kolem sebe, jen sama sobě nějak nedokáže pomoci. Nakonec návrat Lucase do jejich městečka zamíchá pověstnými kartami a láska obou hrdinů dospěje ke šťastnému konci. Velice dobrá oddychová kniha na prázdniny.

Ella161
17.08.2020 2 z 5

Nevím, jaký pocit z té knihy mít. Líbila se mi, ale zároveň ne. Dává to smysl? Nejspíš ne, ale tenhle příběh... chvílemi byl krásný, vtipný a někdy i smutný. Jenže taky to bylo celý dost naivní či postavený na hlavu. S Lucasem to bylo jako na horské dráze. Strašně mě štvalo, jak byl nerozhodný. Navíc se ke Colleen občas choval pěkně hnusně. Avšak Colleen jsem si zamilovala. Zamilovala jsem si její smysl pro humor, sílu či oddanost. Můj názor je, že pro Lucase byla moc dobrá. Chtěla bych vytknout, že jsem se někdy ztrácela co je v minulosti a přítomnosti. Není to tam nějak označený, což mě štve. Nejdřív se zasní, načež myslí na minulost a najednou jsou v přítomnost. Ostatní postavy jsem si moc oblíbila. Hlavně Connora. Ten je úžasný.
Celkově kniha nějak nenadchne, ale ani neurazí. Pro léto je ideální.

petulkapeta
28.06.2020 4 z 5

Colleen byla skvela a vtipna uz od prvniho dilu...no jen skoda ze to brala tak ze ji lhal a pritom ji jen Lucas nechtel ublizit..nakonec vse prekonali :)

Lofda
19.03.2020 5 z 5

Výborně napsaná knížka, v rámci žánru řadím autorku hodně vysoko. Třetí díl série a pořád mě baví (což u mě nebývá úplně pravidlem..). Tentokrát jsem se opět hodně smála, ale našlo se tady i dost smutku a věcí k zamyšlení. Život prostě není vždycky fér a buďme rádi, že aspoň někde jinde nám to pak vynahradí :-)

Luciska13
16.02.2020 4 z 5

První dva díly této série mě nadchly, ale tomuhle dílu něco chybělo, nebo přebývalo, těžko říct. Možná to byl fakt, že rodina Hollandových už zůstala jen na pozadí. Kniha se zmítá mezi komediálními scénami typu Bridget Jones a tragické nevyhnutelnosti koloběhu života a smrti, chybělo mi tam něco mezi tím. Ale vzhledem k tomu, že Manningsport jsem si zamilovala, kniha mě i přes všechny nedostatky bavila.

hlavajda93
11.02.2020 5 z 5

Už jsem četla 2 knížky z této série a moc se mi líbili a ani tato nezklamala. Typický rukopis, kde se střídá humor a láska. Collen byla moc sympatická už v předchozích dílech a zde se to jen potvrdilo. Jen Lucas byl trošku typickej blb, kterej se nechce ženit a pak zbouchne první, co mu přejde přes cestu...takže si na šťastný konec museli oba trošku počkat.

mimisko
25.11.2019 3 z 5

Na třetí díl dobrý. Celkem i zábavní čtení. Líbilo se mi, že jsem nemusela číst opis milostných scén na deseti stranách ale autorka zatáhne závěsy a nechá čtenáře v jeho představách (anebo ne). Lucas dělal co bylo správné ale ta rychlá změna vztahu uf no nevím ale dobrý o něčem to být muselo. Závěrečná zápletka kde vyplave něco co naznačeno bylo ale když nečtěte knihu na jeden zátah úplně na to zapomenete, takže jsem chvíli koukala. Občas mne děsně štval překlad. Tolik Jé, jé je( 37x) co bylo v této knize neřekne ani má čtyř léta dcera. Pak John Sníh mne úplně rozsekal, další slovo eldeénka wtf? Gramatické chyby nemůžu posoudit nikdy jsem češtinu nestudovala. Přečtu si i další díl a budu se modlit ať nepotká Jé a jé je.

Kudík
14.11.2019 4 z 5

Colleen byla sarkasticky vtipná, a to se mi líbí. Hezky byl vykreslený vztah s dvojčetem Connorem a její nevlastní mladší sestrou Savannah. Společně s Colleen jsem hádala, kdo je Connorova tajná přítelkyně, možná se to dozvím v posledním díle. Lucas byl fajn, ale něco mi v popisu této postavy, a to hlavně slova vs. činy, nesedělo. Jsem ráda, že autorka (zatím) v každém díle této série stvořila i zvířecího společníka. „Telátko“ jménem Rufus byl vyobrazen skvěle. Hlavně neustálé dotazy, zda je kastrován. :)
Fandila jsem i druhé dvojici. Bryce a Paulie měli také své chvilky, např. výměna pneumatiky. :)

helenkan
19.09.2019 5 z 5

Moc pěkná romantika. Já si jí vychutnávala jeden den, ale i část noci. Nojo, nešla odložit. :-)

raty
09.09.2019 4 z 5

Ideální oddechovka na dovolenou.

dyger
08.09.2019 5 z 5

Opět krásná oddechovka. Jedním dechem přečteno.

Etule
03.09.2019 4 z 5

Tady se opět setkáváme s párem, který má společnou minulost, ačkoliv o dost intimnější než Levi a Faith. Nicméně o to je těžší k sobě zase najít cestu. Nebo aspoň tak by to mělo být. Oba v sobě nesou vlastní bolest ze ztráty a oba vědí, že se nikdy nepřestali milovat. Přesto k sobě cestu musejí hledat dost opatrně, aby se minulost neopakovala.
A pak je tu to tajemství, které Colleen má.
Opět se to četlo skvěle, lehce a oba hrdinové mě moc bavili. :) Akorát tedy Bryce mi šíleně lezl na nervy. :D

Autorovy další knížky

Kristan Higgins
americká, 1965
2016  84%Návrat na vinici
2019  82%Ve tvých snech
2017  84%Dokonalá partie
2018  82%Šance na štěstí
2019  79%Tak hodně štěstí

Kniha Šance na štěstí je v

Právě čtených3x
Přečtených267x
Čtenářské výzvě19x
Doporučených7x
Knihotéce220x
Chystám se číst88x
Chci si koupit25x
dalších seznamech3x