Mistrova smrt

Mistrova smrt https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/105907/mistrova-smrt-105907.jpg 4 43 5

Ota Fink série

< 19. díl >

Nad strašnickým závodem Pragokov se vznáší hrozba likvidace zaběhnuté výroby, avšak Otovi Finkovi spíš nedá spát jedna záhadná smrt; a to netuší, že přijdou další… Co se vlastně odehrálo za letní půlnoci na útesu nad Vltavou poblíž zahradního bistra? Proč se na Otu pokouší vyvíjet nátlak i vedení Pragokovu, kdo má vlastně zájem na tom, aby dal od případu ruce pryč…? Sám má navíc řadu vlastních starostí – jak se starou láskou, tak s novou, i když tou si není zdaleka tak jistý, jako býval s holkou Housetem za dávných časů…... celý text

Přidat komentář

kolacky
08.03.2022 5 z 5

No teda mistr... to byla vošklivá náhoda... !
A Judita, ta se mi moc líbila. Statečná, chytrá a k tomu sympatická holka.

P.S. Wtf - Růžena a Fanda??? Která kosa padne na čí kámen? :-)

Luigi1
01.03.2022 4 z 5

Při hrozbě likvidace závodu Pragokovu dojde k záhadné vraždě.Na Finka je vyvíjen nátlak ať ten případ nechá plavat.


Česneksmedem
14.02.2020 5 z 5

Jak vás ještě více navnadit, abyste si tuto knihu přečetli? Těch 22 hodnocení a pouhé dva komentáře, to je na tak dobrou knihu opravdu málo, což je škoda. Možná třeba tím, že jsem jako úplný amatér vraha odhalil, i když to nebylo snadné. Byly to prostě a jednoduše literární bakchanálie.

babystar
17.09.2019 5 z 5

Tentokrát to byla pravá "finkovka" o tom, že když se dostanete v nesprávnou dobu na nesprávné místo, může to být životu nebezpečné. Tři mrtvoly v okolí rekreačního střediska a jednou z nich je mistr Mrákota. To opět vyhecuje Otu, aby se pustil do pátrání po vrahovi. Tentokrát mu pomáhá Judita, frézařka se zvláštním půvabem a smutnou minulostí. Jinak opět čtenářská lahůdka.

Keddie
11.03.2014 5 z 5

Další z mistrovských kousků Oty Finka. Tady už trochu připomíná supermana, kdy případ vyřeší, i když stejný případ paralelně řeší policie. Asi je to jeho geniální intuicí, jak říká major Moldánek. :-)

Kniha Mistrova smrt je v

Přečtených51x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených4x
Knihotéce43x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x