Miloš Zeman - Cesta k vítězství

Miloš Zeman - Cesta k vítězství https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371304/bmid_milos-zeman-cesta-k-vitezstvi-zUH-371304.jpg 2 10 4

„Před pěti lety mi důvěru dalo dva miliony sedm set tisíc voličů. Teď to bylo dva miliony osm set tisíc voličů. Takže jdu do dalších pěti let nabit důvěrou těchto občanů České republiky a věřím, že takovou důvěru nezklamu,“ prohlásil před plným volebním štábem v den svého vítězství znovuzvolený prezident Miloš Zeman. Kniha o jeho cestě k vítězství mapuje důležité momenty prvního pětiletého mandátu hlavy státu, jehož zásadní součástí byly krajské cesty a stovky diskusí s občany. Ty podle Miloše Zemana patří k hlavní povinnosti přímo voleného prezidenta. Díky této publikaci získáte přehled též o době těsně předvolební, o rozhodujících tématech a zásadních debatách obou kandidátů, kteří postoupili do druhého kola. Jde o skromnou, ale zato výstižnou kroniku společensky vyostřeného období, které zásluhou většiny voličů přineslo matadorovi české politické scény poslední politické vítězství, za nímž nebude už žádná prohra.... celý text

Přidat komentář

Kakho-Oto
07.02.2019 3 z 5

Rekapitulace prvního prezidentského období Miloše Zemana a druhé přímé prezidentské volby, kterou Zeman vyhrál stejně jako tu první. Nejvíce mě zaujala vyjádření osobností, které podpořily Zemanovu volbu v roce 2018 (zejména názory Terezy Bebarové, Hany Lipovské, Daniela Hůlky či Miroslava Ševčíka).

Kuža007
01.09.2018 5 z 5

Krásná kniha shrnující pocity a postup Miloše Zemana v prezidentských volbách až k jeho konečnému vítězství. Jako právoplatně zvolenému prezidentovi mu blahopřeji a přeji mu štěstí v následujících pěti letech při zastávání funkce hlavy našeho státu.


Roberto_1
02.04.2018 odpad!

Neskutečně prázdná kniha, za kterou vyhodí peníze jen blbec - doporučuji jen prolistovat v knihkupectví či knihovně. Ona i běžná role toaletního papíru má více útržků.
Autor dle bibliografie trpí zemanofilií a Olympia vydává další knihu o zbytečnostech.

jan7940
13.03.2018

Nevím, ale na té obálce vidím cosi nepřirozeného. Pokud jde o knihu, tak... Škoda těch stromů, které na ni padly. Jedná se však o kvalitní knihu na kvalitním křídovém papíře, plnou "uměleckých" fotografií stojícího Zemana, sedícího Zemana, s někým mluvícího Zemana, to vše doplněné o doprovodný text popisující prezidentovu nekampaň a další střípky z prezidentování.
Bylo by lepší, kdyby se tak kvalitní papír použil na knihu o přírodě, na knihu o ohrožených zvířatech... protože takhle by mi těch stromů líto nebylo.