Stůj při mně, lásko

Stůj při mně, lásko https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210115/bmid_stuj-pri-mne-lasko-al8-210115.jpg 4 12 2

Královna romantiky série

< 3. díl >

Mandarin série

. díl

Hrabě z Wynstocku je při návštěvě Londýna okouzlen půvaby lady Caroline. Když zjistí, že se za něj hodlá provdat, urychleně odjíždí na své rodné sídlo. Cestou se setká s krásnou Vandou, která ho varuje před nebezpečím číhajícím na jeho panství.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

Stand and Deliver Your Heart , 1991


více info...

Přidat komentář

reader.007
10.03.2022 2 z 5

(SPOILER) 1817
Je hezké, že kromě obchodníků se zbraněmi má užitek z války ještě alespoň někdo. Třeba taková Vanda, která má díky Napoleonově povyražením po Evropě pro sebe celé hraběcí panství na vyjížďky. Jenže každá sranda jednou končí, jeho milost se vrací do dom a protože se mu ve vlasti mezitím trošku rozmohli hrdlořezi, nebude to úplně bez překážek. Naštěstí se mu chce jeho sousedka za lesy a louky zorané kopyty svého koně maličko revanšovat a tak ho včas varuje před lákavým osudem loupežnické kořisti, což je pochopitelně úžasně sblíží, skoro ještě víc než její nekonečné pochlebování, jaký že to byl Wellington báječný pašák, pochopitelně v tandemu s hrabětem.
Pak se k tomu přidá ještě nějaké to lupičské laškování, aby to mělo trochu grády a pak už opravdu nic nebrání šťastné budoucnosti daňového poplatníka a oddaného poddaného prince z Wallesu…

MinaHawke
01.06.2016 5 z 5

Hrabě z Wynstocku se chce vrátit na své panství, utíká před nechtěnou milenkou. Netuší však co se na jeho panství děje. Naštěstí ho varuje Vanda, která se poté ocitne v nebezpečí. Dokáže ji hrabě včas zachránit?