Kletba klanu McCraigů

Kletba klanu McCraigů https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/171506/kletba-klanu-mccraigu-171506.jpg 4 21 4

Královna romantiky série

< 2. díl >

Věčná sbírka série

163. díl

Bantam Romance série

65. díl

Tara, která do svých osmnácti let žila v londýnském širotčinci, se vdává do Skotska za vévodu z Arkcraigu, obávaného náčelníka mocného klanu McCraigů. Netuší, jak bouřlivé dny ji čekají v zemi, kde platí zákon krevní msty.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR) , Ivo Železný
Originální název:

The Curse of the Clan , 1977


více info...

Přidat komentář

reader.007
16.01.2023 2 z 5

(SPOILER) 1822 - Můj milý deníčku, dlouho jsem tě zanedbával, bo se stalo moc věcí. Jednak jsem se oženil a protože sousedi z vedlejšího kopce řikali, že tak budeme víc kamarádi, vzal jsem si tu jejich gertrudu. Bohužel mi hned po svatbě oznámila, že s ní žádné kámošení nebude, jenže to lhala, protože na to už jednoho měla a dokonce si s ním ukámošila buben. To jsem ale zjistil až když mi zdrhla. Tak jsem se urazil, našel jsem ji i kámoše a toho jsem oddělal. Nechtěně... Bohužel si to gertruda vzala moc k srdci a tak musím zase shánět novou. Uvidím s čím přijede pucflek, ale doufám že v tom chudobinci vybere nějakou pořádnou obludu, aby u sousedů na kopci viděli, jak moc jsem uraženej…

Červená33
19.03.2021

Zkusila jsem od tak vyhlášené autorky jedno docela dobře hodnocené dílko, ale takovou slabotu jsem fakt nečekala. Neskutečně naivní.

PS. dala jsem ji šanci ještě s další knížkou a dopadlo to úplně stejně.


MinaHawke
05.06.2016 5 z 5

Tara, dívka, která nezná nic jiného než zdi sirotčince a starosti a práci kolem dětí, má nejednou odjet do Skotska, protože si to vyžádal vévoda z Arkcraigu. Než se naděje je za vévodu provdána, ale to je jen začátek jejího nového života.
Tara se mi moc líbila, je citlivá, milá, ráda by každému pomohla. Zato vévoda se mi ze začátku moc nelíbil, byl takový nepříjemný, ale naštěstí to byla jen jeho maska.
Musím souhlasit s modrankou, nejvíc se mi u Barbary Cartlandové líbí, že uměla napsat knihu i bez erotických scén, bez kterých si dnešní knihy ani nelze představit a to mě mrzí :(

modranka
23.01.2014 5 z 5

Taký trochu rozprávkový príbeh o stratenej a opäť nájdenej dcére. Ale krásne napísaný a zostavený. Je to typický príbeh 80.rokov minulého storočia, kedy ešte autorky písali skutočné dejové sekvencie a nemuseli si pomáhať erotickými scénami. Mimochodom, pôvodná originálna obálka bola skvelá. Hneď sa mi ten príbeh páčil viac. Táto tu je o ničom. Veď porovnajte.

http://www.fantasticfiction.co.uk/c/barbara-cartland/curse-of-clan.htm

No, nezamilovali by ste sa do takého chlapa v sukni? Bože, to koleno a tie kárované podkolienky :-))))