Některá negližé cosi tají

Některá negližé cosi tají https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/62836/nektera-neglize-cosi-taji-62836.jpg 4 23 4

Lam & Coolová série

< 17. díl >

Krásné dámy se kolem bývalého advokáta, nyní spolumajitele soukromé detektivní agentury Donalda Lama, vždy točily a není tomu jinak ani v příběhu Některá negližé cosi tají. Zde řeší spolu s praktickou, bystrou Bertou Coolovou, která si nenechá utéct sebemenší zisk, záhadnou vraždu a spolu s tím se dostávají k delší dobu neobjasněnému únosu malého dítěte. Vtipný, nápaditý román je vpravdě zábavným čtením, které uspokojí jak milovníky klasické detektivky, tak ty, kteří si raději počtou drsnou americkou školu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , JEVA
Originální název:

Some Slips Don´t Show , 1957


více info...

Přidat komentář

Nočnípták
01.03.2024 2 z 5

No, Perry Mason to není, ale úplně špatné také ne. S Donaldem a Bertou jsem se setkala poprvé. Začátek nuda, pak se to rozběhlo. Když jsem si myslela, že vím, tak bylo všechno jinak. Musím zkusit další z téhle série.

pepa4081
07.06.2020 3 z 5

Typický příběh ze série s Donaldem Lamem. Krásná dívka, nepříliš sympatický klient a pár šikovných triků, aby pravda vyšla najevo. A když už jsem si myslel, že všechno vím, bylo to ještě trochu jinak.
Uspokojivé.


kokrokr
25.05.2020 4 z 5

Chytrej hajzlík Donald s drsnou a obézní Bertou tvoří skvělou dvojku detektivů. Berta přijala Donalda do své detektivní kanceláře jako vyšetřovatele a společníka firmy. Donald svým intelektem řeší případ za případem a když je potřeba, dostaví se jako těžký kalibr Berta. Babča Berta prudí Donalda za každý utracený cent a ten zase běhá za holkama a výdaje neřeší. Tahle dvojka mě baví a sám mám doma o těchto společnících asi patnáct knih.

miriam.w
06.06.2015 5 z 5

Kniha mimo dvojice Perry a Della,napriek tomu fajn.

Kniha Některá negližé cosi tají je v

Přečtených35x
Knihotéce54x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x